Co hovorite, skusali ste niekto uz?
Ide o pokus nadviazat na moznost custom map ako boli za cias Warcraft III cize rôzne tower defences, RPG, areny, survivaly etc etc...
Zatial je to este v zarodkoch no napriek tomu, velmi prijemna zmena! Na mapach citit ze ide o uplne zakladne releasy a potencial je sotva vyuzity ale napriek tomu ma to dost nadchlo a dovolim si tvrdit ze terajsia DotA2 komunita je niekolko krat vacsia ako vtedajsie WC3 komunity a myslim si (a dufam) ze pride este kopa novych skvelych napadov a nametov na hry.
DotA 2: Reborn (beta)
Re: DotA 2: Reborn (beta)
Nie je hlavny tahun Rebornu ze je to Source2? 
Mne sa pri reborne zlepsil aj performance ked to hram na ntb z 70fps na 100fps cca co je dost velky rozdiel
tiez sa mi paci ten graf ktory ukazuje vas Playstyle aj ked mam pocit ze je to zatial bugnute 
Neviete či už je aj vydaná mapa Legiony? Na w3 som to hrával neustále, len teraz už to tam skoro nie je s kým hrať a ešte footmen frenzy?
Taaak celkom potesila novinka OVERTHROW (ak to vo WC3TFT bolo tak sorry, v zivote som o tom nepocul), simple 3v3v3 / 2v2v2v2 / solo arena s nezmenenymi itemami/herami, rychla oddychovka, hra sa do X killov (zalezi od poctu hracov) a je to limitovane aj casovo (vyprsi cas najlepsi team vyhrava).
Tower defences, zatial som hral 2, je citit ze mapy su este velmi surove a chyba tam mnoho contentu a balance, drzim palce
Enfos Hero defence - zaujimave ale prislo mi to mega hardcore tazke, neviem ci sme len my lamy alebo to je este tiez 0 balance, aj take cudne spelly, mal som pocit ze moje ability ani nefungovali.
Nikto nehravate ?
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2015, 13:04)
Skuste Tropicana TD
Je to PvP Tower Defence, 3v3, system je branit a utocit, branis vezickami utocis posielanim vln jednotiek z ktorych mas income - tzn. kazdych 30 sekund dostanes tolko gold kolko mas income, cim viac posielas units tym viac income.
Tower defences, zatial som hral 2, je citit ze mapy su este velmi surove a chyba tam mnoho contentu a balance, drzim palce
Enfos Hero defence - zaujimave ale prislo mi to mega hardcore tazke, neviem ci sme len my lamy alebo to je este tiez 0 balance, aj take cudne spelly, mal som pocit ze moje ability ani nefungovali.
Nikto nehravate ?
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2015, 13:04)
Skuste Tropicana TD
Je to PvP Tower Defence, 3v3, system je branit a utocit, branis vezickami utocis posielanim vln jednotiek z ktorych mas income - tzn. kazdych 30 sekund dostanes tolko gold kolko mas income, cim viac posielas units tym viac income.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tropicana TD bude podla mna nieco ako vo w3 TTW-tropical tower wars, co som velmi rad hraval