LG G3 32Gb (gold)
Re: LG G3 32Gb (gold)
Ved to isté som aj ja čítal, s tými problémami. Mám v hladaku ešte HTC desire 820, je to väčší telefon ale vcelku okej... Fakt neviem co mám vziať.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mam lg g3 kitkat a ziadne problemy 
-
Bad.boy
Medium Professional
Ked uvazujes nad 820 omrkni aj P8 lite. Sice len 5 displej alle vyzera omnoho lepsie.
Ja som pozeral tie telefony, ale ja mam nejaky blok voči tým "čínskym" telefonom. Preto sa tomu aj stranim...
-
Bad.boy
Medium Professional
Huawei uz davno nie je vnimany ako *cinsky* vyrobca
V konecnom dosledku aj tvoje LG je z korei a je v pohode 
Som si vedomy toho ze pomaly všetka elektronika je z Číny alebo z Kórei. Ale nie je Čína ako Čína, pozriem aj tie Huawei.
Mne to robi stale. Mam lollipop. Pretrvavaju problemy aj po resete. V pondelok ho asi poslem na reklamaciu. Ak by mi to malo robit stale ... Tak tri krat a dost. Vratit peniaze ... 
A čo tak lenovo vibe shot? Ja o ňom uvažujem, aj keď mám nový Zenfone 2 len skoro týždeň, no nemôžem si zvyknúť na veľkosť 
//: Aha, píšeš že Lenovo moc nechceš. Ale tak do tretice všetko dobre, nie?
Ja som mal kedysi P780, tuším tak sa píše, a nebol problém 
//: Aha, píšeš že Lenovo moc nechceš. Ale tak do tretice všetko dobre, nie?
vibe shot som mal v ruke, na to ze cely telefon je hlavne zaujimavy fotakom bol prave fotak celkom rozpacity
ale dizajnovo vydareny kusok
Lenovo som mal 2x a obidva kusy KO. Tak na Lenovo ma uz asi nikto nenahovori...
ale aj Galaxy A7 ma zaujal, tam čo mi vadí je absencia notifikacnej LED. Ale parametrovo vyzerá super 5.5 displej FHD, vcelku dobry foťák, vnútorná pamäť RAM 16Gb s kartou sa da rozšíriť. Kovové body - môže byť slabší signál?
samsung zacina testovat reklamy v notifikacnych listach ako to uz spustilo htc takze bacha na to..
O co ide s tými reklamami, prvy krát to počujem. Este som sa s tym ani nestretol...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
https://www.mojandroid.sk/reklama-notif ... a-samsung/1C3 napísal:O co ide s tými reklamami, prvy krát to počujem. Este som sa s tym ani nestretol...
Vďaka za linky, prečítal som to a som prekvapený kde všade sa už pchaju reklamy... Je to na zaplakanie... A na HTC je to aj na SVK? Lebo o samsungoch zatial len zahraničie spominali a manželka ma Galaxy S4 a nič také sa neobjavuje. Lebo v článku spomínali že to spôsobuje nejaká app.
-
nejakymarko
Addict
Mam G3 od januara, prasknuty kryt aj hore, aj dole
ale inac nic ako sekanie, padanie aplikacii ani nejake exremne vybijanie baterky som nespozoroval. Jedine co, tak vie celkom zakurit, ked sa s nim dlhsie robi, ale nic viac.
Aj ked je pravda, ze by som do neho uz druhy krat asi nesiel. Nie, ze by mi na nom nieco vyslovene vadilo, ale nadsenie, ake som mal pri galaxy nexus sa tu nekonalo.
Aj ked je pravda, ze by som do neho uz druhy krat asi nesiel. Nie, ze by mi na nom nieco vyslovene vadilo, ale nadsenie, ake som mal pri galaxy nexus sa tu nekonalo.
Ja mam G3 uz asi rok, kamos kupoval asi mesiac po mne (obe 32gb gold) a zatial obe bez problemov funguju na najnovsom (oficialnom) softe, ja som akurat minuly mesiac robil factory reset, lebo som tam mal uz kopec balastu z odinstalovanych appiek a rovno som to aj rootol a telefon ide perfektne
jedine vady ktoré maju oba telefony su praskliny na kryte pri mikrofonoch hore a dole (co som ale cital, zatial to kazdemu vymenili vramci zaruky, mne sa ale nechce riesit reklamaciu a byt dva tyzdne bez telefonu)... Osobne by som si g3 kupil zasa kludne 
-
Bad.boy
Medium Professional
Kamarat kupil 2 mesiace dozadu G3 a vraj mu sem tam skubne, pricom z play ma stiahnutu len 1 dodatocnu app.
Som naspäť.
Rozhodujem sa definitívne medzi Galaxy S5 a Galaxy S6 (nie edge)
Galaxy S5
+
Certifikácia IP67
Zadný kryt nieje sklo ako na Galaxy S6
Postačujúci FHD displej
-
Spomínajú sa problémy s krytkami USB dosť často a bezdôvodne
Rok a pol starý telefón
Spomína sa aj pomalší touchwiz
Galaxy S6
+
Viac-menej je to novinka
Lepší fotoaparát
Krajší dizajn
Fakt krásny displej
-
Nemá certifikáciu IP67
Vzadu sklo - dá sa vyriešiť silikónovým obalom
Spomína sa prehrievanie - Je to už nejako vyriešené?
Niektorý majitelia tvrdia že baterka vydrží pár hodín - ja potrebujem aspoň deň
Neskutočne ma vytáčala hláška na Sony Xperii Z2 že som vypol mobilné dáta a tu je to to isté - vypnúť sa dá len s rootom a root nechcem robiť.
Viete mi poradiť, najlepšie majitelia ktorý majú buď jedno alebo druhé zariadenie.
Ďakujem pekne
Rozhodujem sa definitívne medzi Galaxy S5 a Galaxy S6 (nie edge)
Galaxy S5
+
Certifikácia IP67
Zadný kryt nieje sklo ako na Galaxy S6
Postačujúci FHD displej
-
Spomínajú sa problémy s krytkami USB dosť často a bezdôvodne
Rok a pol starý telefón
Spomína sa aj pomalší touchwiz
Galaxy S6
+
Viac-menej je to novinka
Lepší fotoaparát
Krajší dizajn
Fakt krásny displej
-
Nemá certifikáciu IP67
Vzadu sklo - dá sa vyriešiť silikónovým obalom
Spomína sa prehrievanie - Je to už nejako vyriešené?
Niektorý majitelia tvrdia že baterka vydrží pár hodín - ja potrebujem aspoň deň
Neskutočne ma vytáčala hláška na Sony Xperii Z2 že som vypol mobilné dáta a tu je to to isté - vypnúť sa dá len s rootom a root nechcem robiť.
Viete mi poradiť, najlepšie majitelia ktorý majú buď jedno alebo druhé zariadenie.
Ďakujem pekne
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ak máš financie na S6 určite ju ber. Má ju kolega a strávil som na nej denne niekoľko hodín. Výdrž batérie je v pohode. Viem že keď ho už dával kolega do nabíjačky tak obrazovka "svietila" min 4 hodiny. To že sa trošku zahrial bolo cítiť napr keď som hral Asphalt 8, ale nič strašné