Notebook mechanika
Notebook mechanika
Ahojte,
je možné že sa niečo podobné tu už riešilo, ospravedlňujem sa ak áno..
Chcel by som sa spýtať, kto má už skúsenosť s diskom blu-ray, neviem či môj notebook vie prehrať napr. cez program powerDVD ultra originál disk blu-ray. Nechcem minúť peniaze na film a potom zistím že ho nebudem môcť pozerať...
a aby som nezabudol, notebook:
Acer aspire 5742ZG, 750 GB HDD, DVD-Super Multi DL drive, 6GB DDR3 Memory..
Neviem či stačia takéto informacie no bol by som rád ak by mi niekto vedel seriózne poradiť, napísať čí je moja mechanika schopná prehrať aj cez spomínaný program powerDVD alebo aj bez tohto programu...
Ďakujem pekne
je možné že sa niečo podobné tu už riešilo, ospravedlňujem sa ak áno..
Chcel by som sa spýtať, kto má už skúsenosť s diskom blu-ray, neviem či môj notebook vie prehrať napr. cez program powerDVD ultra originál disk blu-ray. Nechcem minúť peniaze na film a potom zistím že ho nebudem môcť pozerať...
a aby som nezabudol, notebook:
Acer aspire 5742ZG, 750 GB HDD, DVD-Super Multi DL drive, 6GB DDR3 Memory..
Neviem či stačia takéto informacie no bol by som rád ak by mi niekto vedel seriózne poradiť, napísať čí je moja mechanika schopná prehrať aj cez spomínaný program powerDVD alebo aj bez tohto programu...
Ďakujem pekne
Re: Notebook mechanika
ked je to DVD mechanika, tak to Blu-ray neprecita
Aha, myslel som, že keď sú rôzne programy na prehrávanie blu-ray, tak vadiť nebude, že je to DVD mechanika... škoda, ak niekto ešte nejaký dotaz, budem rád.
Ide o to aby to vedela prehrat mechanika hlavne. Neviem či sa do notebookov vobec dávajú aj blue-ray mechaniky ale ty by si potreboval nejaku externú
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Vela notebookov ma Blu-Ray mechaniky, problem je, ze tie stoja cez 1,000€.
ako CD mechanika neprehra DVD, tak DVD neprehra BRPes napísal:Aha, myslel som, že keď sú rôzne programy na prehrávanie blu-ray, tak vadiť nebude, že je to DVD mechanika... škoda, ak niekto ešte nejaký dotaz, budem rád.
Okay, vďaka za váš čas