ahojte, zacinam mat taky problem, ze ma pobolieva jedno koleno pri korculovani. Co s tym robit ? Nejake rady, okrem toho aby som prestal korculovat ? Pomoze nejaky gel typu Fastum gel ?
Diky.
Boelst kolena pri korculovani
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boelst kolena pri korculovani
Ako to mas vaz v kolene, tak nie. Mal som problem s kolenom, pri jednej ture som ho pretazil, vraj natiahnute vazivo v kolene. Ze si mam kupit Fastum gel (ktory je momentalne uz na predpis, pretoze ma obmedzenie, ze sa s nim nemoze ist na slnko), oddych a viacmenej nerobit nic ine okrem chodze. Po mesiaci to preslo, potom par zlych pohybov a opat to iste. Nech nekecam, trvalo to mozno pol roka, az cez zimu, ked ten pohyb bol minimalny, tak to zmizlo. Ale potom aj na lyzovacke som citil, najma ked mi visela lyza z lanovky, ze ma to boli. Tak som si daval na to pozor a po case to preslo. Niekedy na bicykli obcas aj teraz, po troch rokoch, pocitim lahku bolest, ale je to len chvilkove na minutu, potom to prejde.
-
p4ra
Redeemer
Ja som kvoli bolesti v kolene musel prestat hrat aktivne ladovy hokej, a pri korculovani mam tiez problemy. Snazil som sa to liecit, ale liecbu typu vytahovanie vody z kolena a pod. som zaujem nemal, tak som nosil rozne bandaze, pouzival kremy typu Fastum Gel a ine, ale nedopracoval som sa k uplnemu vylieceniu. Cas od casu si idem zakorculovat, ale po 30 minutach je to zle a vzdavam to. Mal by si s tym skocit k lekarovi, podla mna. Ak sa to zachyti v rannom stadiu a nie si aktivny sportovec, podla mna sa to da liecit, aby si predisiel problemom do buducna.
-
jorg22
Medium Professional
Ja mam tiez problemy s kolenami a zatial mam pocit ze tych bolesti sa uz nikdy nezbavim. Urcite s tym chod k lekarovy aby nebolo neskoro. S najvacsou pravdepodobnostou ti da Condrosulf, ktory by mal obnovit chrupavku. Mozno ta posle na rehabilitaciu co ti moze pomoct asi najviac. Klby sa liecia velmi tazko a zdlhavo.
Este je mozne ze to mas len zapalene z nadmerneho pohybu, na to ti pomozu nejake masti od lekara ale tiez to dlho trva kym prejde zapal.
Skusal som nejake gely na liecenie aj proti bolesti ale mne nic nepomohlo. Mam pocit ze je to vsetko o tom istom. Do niektorych gelov davaju vela mentolu a ked si to das na koleno tak to po chvili zacne tak stipat ze zabudnes na tu bolest
Pri pohybe ti nepuka to koleno? Nemas pocit ze ti preskakuje klb alebo nejake kosti v kolene? Ak hej tak to moze byt hypermobilita a na to ti pomozu rehabilitacie a zdravotne pomocky.
Este je mozne ze to mas len zapalene z nadmerneho pohybu, na to ti pomozu nejake masti od lekara ale tiez to dlho trva kym prejde zapal.
Skusal som nejake gely na liecenie aj proti bolesti ale mne nic nepomohlo. Mam pocit ze je to vsetko o tom istom. Do niektorych gelov davaju vela mentolu a ked si to das na koleno tak to po chvili zacne tak stipat ze zabudnes na tu bolest
Pri pohybe ti nepuka to koleno? Nemas pocit ze ti preskakuje klb alebo nejake kosti v kolene? Ak hej tak to moze byt hypermobilita a na to ti pomozu rehabilitacie a zdravotne pomocky.
ja tiez ako teraz behavam castejsie tak ma pobolieva koleno. je to normalne beh aj korculovanie koleno viac namaha.
vacsinou pomaha doplnit kolagen. najjednoduchsie je kupis si ho v lekarni (colafit) alebo mozes tlacit gumovych medvedikov
vacsinou pomaha doplnit kolagen. najjednoduchsie je kupis si ho v lekarni (colafit) alebo mozes tlacit gumovych medvedikov