Instalovanie WIN10 na Netbook
Instalovanie WIN10 na Netbook
dobry den, mam problem pri aktualizacii systemu Windows 7 na Windows 10. som vlastníkom netbooku Acer aspire one s cracknutym Windows 7 no pri aktualizacii na Windows 10 pise ze nemam aktivovany win7 a musim zadat kluc na win10 pricom ak sa pozriem na tento pocitac tak pise ze Windows je aktivovany. A ak sa nemylim tak Microsoft vravel ze win10 sa bude dat aktualizovat aj s cracknutych systemov. Za Vase rady dakujem.
Re: Instalovanie WIN10 na Netbook
A Win10 chces potom ako aktivovat, ci cakas, ze to mas zadarmo, lebo si presiel z cracknuteho Win7?
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
A máš Win7 naozaj aktivovaný? Po nainštalovaní Win7 bez licenčného kľúča ho musíš aj aktivovať cez aktivátor, tak aby fungovali aj aktualizácie... Robil som to tak aj na otcovom noťase a upgrade na 10 prebehol bez problémov...
Alebo potom ešte druhá možnosť, ako som to spravil ja, kúpil som nový noťas s origoš Win8 a tam nie je vôbec žiadny problém s upgrade
Alebo potom ešte druhá možnosť, ako som to spravil ja, kúpil som nový noťas s origoš Win8 a tam nie je vôbec žiadny problém s upgrade
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nemôžeš prejsť z cracknutej 7 na 10 a warez za na tomto fóre nerieši 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Praveze moze
Ak predjes z nelegalnej WIN 7 aktivovanej cez WIN Loader, tak dostanes novy legalny WIN 10 kluc 
Ale ako bolo povedane, warez sa tu neriesi.

Ale ako bolo povedane, warez sa tu neriesi.