Obnovenie systému na továrenské zariadenia
Obnovenie systému na továrenské zariadenia
Dobrý deň. Chcel by som úplne obnoviť systém tak ako som ho kúpil.Mám ho poskladaný..Na internete som hľadal akom obnoviť úplne PC ale bolo tam ,obnovenie na Asus Dell atď.No ale ja neviem aký mám a neviem ako to nájsť obnovovacie body sa mi mažú neviem prečo.Chcem úplne zmazať všetko a dať si tam potom už len windows.V BIOSe som to hľadal všade písali,že to nájdem po názvom Restore defaults ,ale tam nič také nieje tak by som sa chcel opýtať ako to mám spraviť .Dik za skoré info. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obnovenie systému na továrenské zariadenia
Akeho systemu? Windowsu, teda Operacneho systemu? BIOSu? Alebo chces len uplne vycistit disk a nanovo nainstalovat Windows?
Na PC s Windowsom neobnovíš továrenské nastavenia len tak jednoducho ako na mobile. Závisí od PC, buď máš nejakú skrytú systémovú partíciu, z ktorej vieš obnoviť systém alebo potrebuješ nanovo naformátovať a nainštalovať Windows. Bez presnejších údajov Ti asi nikto nepomôže, skús si zavolať na to niekoho skúsenejšieho.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jedine ak by mal notebook, ktory obsahuje tu systemovu particiu, kde ma windows od svojho vyrobcu a teda preinstaluje win s tym, ze pocas instalacie da format toho disku, kde ma teraz instalnuty win. To by stacilo nato upravit boot-device a ide sa
A ak ma notebook, tak istotne vie hned znacku, cize tipujem, ze ma stolovy pc a teda jedine cisty reinstall winu.
Nema nahodou W8 a W10 moznost v nastaveniach nieco ako "factory reset" v Androide?