Dovolenka 2010 až 2025

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
yoggy

Re: Dovolenka 2010 až 2015

Príspevok od používateľa yoggy »

Ja by som na tvojom mieste nešiel... Na dovolenke si máš oddýchnuť, zresetovať, niečo "spoznať" (kultúru,...).. a nie, aby si v strachu prežíval dovolenku...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

nie, aby si v strachu prežíval dovolenku...
WTF???
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aky strach? Nejaky trulo na Markize chce spravit fascinujucu reportaz a pozvelicuje ako je to tam nebezpecne, ako sa bojuje, striela, ako vybuchuju auta a pritom realita je uplne ina, klud v rezortoch, vsetko v normale, v uliciach kde sa nakupuje to zije ako ine roky, vsetko uplne normalne. Coho sa ma bat?
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Meken napísal:Akurat asi vecer po meste by som moc nesiel
mna by taka dovolenka moc nebavila, cez den plaz kupanie leharo opalovanie a vecer zabava musi byt :)
heker
Redeemer
Redeemer

Trochu o Maldivach, pohlad na ceny, ubytovanie a zazitky - http://cestovani.idnes.cz/maledivy-na-v ... -sveta_skr
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tak boli sme tam nakoniec a uplna pohoda, na letisku ani v hlavnom meste ziadny utecenci nepobehovali... Vsade klud, super dovolenka.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

hladam rakusku stranku na ktorej bol vyber snad zo vsetkych AT cestoviek.(boli tam aj nemecke)neviem si spomenut na nazov.nepomoze niekto?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Boli ste niekto na Kanarskych ostrovoch (nie cez cestovku)? Chcel by som ist toto leto ryanairom. Oplati sa? Ake su vase skusenosti?
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Ahojte. Poraďte mi prosím nejakú dovolenkovu destináciu na leto, v Európe. Nikde pri mori, kde ale je aj niečo iné zaujímavé, pekná krajina, nejaké pamiatky ci zaujímavé historicke mesta. Niekde kde by to nebolo len o tom, že more a nočný život. Chcel by som počas dňa aj popozerať nejaké zaujímavé miesta a podobne. Ďakujem
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

napr. Sicília alebo ísť do Kalábrie, požičať si auto a pobehať južné Taliansko + Sicíliu (pokiaľ ti nevadia taliani :D )
kutya
Medium Star
Medium Star

Nebol som ešte v Taliansku, takže nemám dôvod aby mi vadili :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kutya napísal:Ahojte. Poraďte mi prosím nejakú dovolenkovu destináciu na leto, v Európe. Nikde pri mori, kde ale je aj niečo iné zaujímavé, pekná krajina, nejaké pamiatky ci zaujímavé historicke mesta. Niekde kde by to nebolo len o tom, že more a nočný život. Chcel by som počas dňa aj popozerať nejaké zaujímavé miesta a podobne. Ďakujem
Azorske ostrovy :) bol som minuly rok a mega...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kutya,
z tých menej okukaných odporúčam Sardíniu, je tam veľa prírodných krás, jaskýň, pamiatok, výborná kuchyňa, skvelé víno a neoplatí sa ostať na jednom mieste, ale spoznávať ostrov.

Čierna Hora - majú more, ale nie je to masovka ako v Chorvátsku a ľudia sú milší, neskazení turizmom. Vynikajúca kuchyňa a rakije čo Ti hrdlo ráči. :D

Slovinsko - minimum pláží, ale zato nádherná príroda, jaskyne, hrady a zámky a na mňa Slovinsko pôsobilo veľmi ukľudňujúco. :oops:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

kutya napísal:Ahojte. Poraďte mi prosím nejakú dovolenkovu destináciu na leto, v Európe. Nikde pri mori, kde ale je aj niečo iné zaujímavé, pekná krajina, nejaké pamiatky ci zaujímavé historicke mesta. Niekde kde by to nebolo len o tom, že more a nočný život. Chcel by som počas dňa aj popozerať nejaké zaujímavé miesta a podobne. Ďakujem
katalansko. niekde nedaleko barcelony.Barcelona uzasne mesto.mozesm at plaz a more a aj historicke veci
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

suhlasim s Kibom.
Slovinsko ma doslova par km pobrezia, ale kedze je malicke, tak sa rano zobudis v Koperi alebo Portorozi, po dialnici si za dve hodky v Alpach, alebo na dakom krasnom hradne v Krase alebo jednej zo super jaskyn. ceny su ale vyssie ako v Chorvatsku. predsalen maju vyssiu zivotnu uroven.

Cierna Hora moze byt v sezone preflaknuta, ale mozno tieto roky bude pomenej Rusov. more a hory zaroven. ceny nizucke, ze sa citis ako kral. letovisko Bar na mna posobil velmi socikovsky, tak ako slovinsky Portoroz. ale Kotor v Boke Kotorskej je sa oplati navstivit.
kutya
Medium Star
Medium Star

No pozeral som Kalabriu, Sardiniu, Siciliu, dokonca aj Grecko, ale cakal som kus nizsie ceny :D to asi preto ze som este nebol pri mori
Viete mi dat aj presne nejake tipy, ze kam ist ... nejake konkretne miesto v Kalabrii, Sardinii atd. ? Asi by som radsej isiel bez cestovky, ze by som kupil letenku a potom ubytko niekde cez booking.

Napriklad do takej Barcelony je letenka za celkom fajn cenu, ale kam dalej odtial ?
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

ja som bol v Callele.Mensie mestecko cca 40minut vlakom od BC.(vlak kazdych 30min)obrovske plaze nepreplnene.prijeme prostredie.Nie draho.Ale ak chces nocny zivot tak Loret del Mar.Tam to zije.ale je tam mensia plaz a pomerne plna.
btw ja som bol za 560e/os s polpenziou v sezone.urcite budes vediet ist lacnejsie
heker
Redeemer
Redeemer

Kutya, prosim ta, ty na co uvazujes nad letenkou do Barcelony, ked si ani nevies pozriet kde by si pristal, kam odtial mozes ist a ine? V tvojom pripade si bud zaplat zajazd organizovany cestovkou vratane delegata alebo nech ta niekto vezme autom do Chorvatska ku moru. Podla mna clovek, ktory si nevie pozriet Google Maps, pohladat nieco na Googli, precitat TripAdvisor alebo aspon WikiTravel, tak sa dalej ako za Vieden nedostane, zial.
kutya
Medium Star
Medium Star

No a co je na tom take cudne, ze sa snazim zistit kto kde v tej oblasti bol a vie mi poskytnut nejake jeho skusenosti ?
Napísať odpoveď