ulezane vlasy
ulezane vlasy
Zdravim. Kedze som takuto temu nenasiel a boli tu aj horsie, tak som sa rozhodol aj ja jednu zalozit. Mam taky problemik, pre niekoho mozno smiesny ale pre mna celkom aj dolezity. Vzdy ked sa rano zobudim tak mam ulezane vlasy popripade aj nejakeho toho "kikirik-a
", neviem ako to volate vy ale nie je to vrtula. Proste zlezane vlasy opacnym smerom ako rastu a potom odstavaju (hlavne ked som takto na kratko ostrihany, aby sa mi menej mastili vlasy a aj mi to je prijemnejsie...) Namocenim vlasov po zobudeni sa to da zredukovat, ale je to stale vidiet. To znamena, ze vzdy rano si umyvam hlavu, co tiez nie je dobre pre vlasy a taktiez nie pre rozpocet, kedze tam vzdy stravim tak pol hodinu, ked na mna tecie ta tepla voda
. Nemate nejake tipy ako tomu predist alebo upravit po zobudeni? Tuzidla som nepuzival, cize neviem a zo sucheho samponu mam sediny
Lebo takto nemozem chodit do spolocnosti, preto si ich vzdy rano umyjem, aby boli rovnomerne vysusene a objemne. Viem, ze aj ostatny maju tento 'problem', ale nejako ho neriesia, ale ja uz fakt neviem co s tym. Diky
Re: ulezane vlasy
To si robis srandu, kratke vlasy si umyvas pol hodinu? Myslim ze umyt vlasy, este ak su kratke a tiez sa osprchovat kazdy den je uplne normalne a vlasom by to nemalo oblizit, ved tie sampony su na kazdodenne pouzitie. Urcite sa da osprchovat a umyt vlasy za 5 min., alebo 10, ak si nevies pomoct, tak povedz niekomu s kym byvas aby buchal na dvere ked budes dlhsie, bude ti to tak vadit ze sa budes ponahlat, ak byvas sam, vstavaj neskor, aby si sa musel ponahlat. Inak vymysleli taky zlepsovak, ze ak sa clovek sprchuje dlho, tak sa tam nieco nafukne a vytlaci ta zo sprchy, doslova, ked som to videl, pomyslel som si aka blbost, ale vidim, ze by si to uplatnenie naslo.
Ziadny zazrak neexistuje, ak by existoval, nikto by sa nesprchoval, ani neumyval si vlasy.
Ziadny zazrak neexistuje, ak by existoval, nikto by sa nesprchoval, ani neumyval si vlasy.
Nie ze by som si musel umyvat tie vlasy pol hodinu, ale mam rad ked na mna tecie ta tepla voda a relaxujem
Kadernicka mi vravela aby som si ich neumyval kazdy den, lebo ze sa tym pomaly ale isto nicia a rychlejsie mastia. Mna by zaujimalo ci to niekto riesi tym tuzidlom alebo niecim podobnym.
neumyvaj si ich samponom kazdy den...
Napadlo ma, ja pouzivam ovela menej samponu ako niekedy a staci to, cudoval by si sa, kolko samponu staci, neviem ci uplne bez samponu to bude fungovat, ale mozno kazdy druhy den si daj len velmi malo samponu a tiez celkovo vyskusaj o nieco menej samponu, prip. zmenit sampon.
Samozrejme, to by vyriesilo iba ten prvy problem, polhodinova sprcha, to chce kontrolu, alebo neviem..
Samozrejme, to by vyriesilo iba ten prvy problem, polhodinova sprcha, to chce kontrolu, alebo neviem..
LukasqoO napísal:ale mam rad ked na mna tecie ta tepla voda a relaxujem
Ako uz bolo spomenute umyvat ich mozes kazdy den (resp by si mal) ale nie vzdy samponom.
Tvoj problem, ze si v sprche pol hodinu. Ked vies, ze je to drahe, tak to skrat na 6 minut.
pravda je taka, ze umyvat si samponom vlasy uplnekazdy den nie je idealne /ten sampon je chemia nech je akokolvek dobry a drahy/. Uplne postaci kazdy druhy, resp. kazdy den iba v tych najhorucejsich dnoch. A to ci su ulezane alebo nie velmi oplplyvnuje dlzka vlasov-skor sa ulezia prilis kratke ako dlhsie.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked sa ti mastia a umyjes si ich iba vodou tak ich mastne budes mat. preco si nevyskusal nejaky vosk na vlasy? urcite si poradi s kohutom na hlave a zaberie ti to max 5 minut
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja musím ísť tiež každé ráno do sprchy. Cez noc mi "zmastnejú" vlasy a proste bez umytia vlasov z domu nepôjdem. V sprche ale som tak 10 min nie 30 
Ráno vstanem, strčím hlavu nad vaňu, vlažnou vodou osprchujem vlasy, zároveň umyjem tvár, bez šampónu, len tak vodou. Jedna minúta a už ma tam niet. Vlažná voda ma prebudí, rozlepí oči, mám umytú tvár, preležané vlasy som vyrovnal. Pri mojich krátkych vlasoch ani nie je vidieť, či sú mastné a keď si ich umyjem šampónom každý druhý deň, tak to úplne postačuje.
Neviem teda čo je lepšie. Či umývať vlasy šampónom každý deň, kedy máš šampón na hlave pár sekúnd, alebo mať celý deň na hlave tužidlo/vosk/gél. A potom, keď sa ráno zobudí, tak sú vlasy podľa mňa ešte horšie, ako keby nič na nich nemal. Aspoň moja skúsenosť bola taká, že celý deň gél na vlasoch a potom na ďalšie ráno vlasy ako seno. Suché, tvrdé.
Neviem teda čo je lepšie. Či umývať vlasy šampónom každý deň, kedy máš šampón na hlave pár sekúnd, alebo mať celý deň na hlave tužidlo/vosk/gél. A potom, keď sa ráno zobudí, tak sú vlasy podľa mňa ešte horšie, ako keby nič na nich nemal. Aspoň moja skúsenosť bola taká, že celý deň gél na vlasoch a potom na ďalšie ráno vlasy ako seno. Suché, tvrdé.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ani jedno ani druhe. ja ked sa zobudim strapaty, tak si namocim iba to miesto, ktore je postihnute, osusim a upravim.
ja robim aj to aj to 
vlasy si gelujem uz od strednej a rovnako si ich kazdy den umyvam samponom, vecer.
ono to ide ruka v ruke, pokial si nagelujem vlasy tak ten gel z nich chcem vecer dostat, tak si ich umyjem. ale tiez uz od mala mam problem s tym ze sa mi rychlo mastia vlasy, za den su uplne mastne, preto umyvam denne.
vlasy si gelujem uz od strednej a rovnako si ich kazdy den umyvam samponom, vecer.
ono to ide ruka v ruke, pokial si nagelujem vlasy tak ten gel z nich chcem vecer dostat, tak si ich umyjem. ale tiez uz od mala mam problem s tym ze sa mi rychlo mastia vlasy, za den su uplne mastne, preto umyvam denne.
Suhlasim a opakujem, ze pri umyvani vlasov denne staci ovela menej samponu, aj s malom je dost peny a umyju sa dobre, alebo to striedat, aspon kazdy druhy den si dat menej samponu. Mne sa tiez mastia viasy viac a su take nijake niekedy uz aj vecer, nie este na druhy den, takze umyvat denne musim, ale mozno za tyzden pouzijem menej samponu ako ini za den, dva. Takze to riesi aj financnu stranku, aj zdravotnu, teda prip. skodlivost.pinco napísal:Neviem teda čo je lepšie. Či umývať vlasy šampónom každý deň, kedy máš šampón na hlave pár sekúnd, alebo mať celý deň na hlave tužidlo/vosk/gél. A potom, keď sa ráno zobudí, tak sú vlasy podľa mňa ešte horšie, ako keby nič na nich nemal. Aspoň moja skúsenosť bola taká, že celý deň gél na vlasoch a potom na ďalšie ráno vlasy ako seno. Suché, tvrdé.
K tej polhodine, nasiel som to, ak je odkaz problem, mozete ho odstranit, prip. aj obrazok, ale ponechajte prosim aspon nazov, je to startup "KONIEC DLHÉMU SPRCHOVANIU", prvy odkaz v google, ak by bol odkaz nizsie odstraneny.
http://www.startitup.sk/article/detail/ ... prchovaniu
Staci len trosku zmenit postup
1. Masturbacia
2. Mala/Velka potreba
3. Sprcha
A hned mas sprchu do 5 minut.
1. Masturbacia
2. Mala/Velka potreba
3. Sprcha
A hned mas sprchu do 5 minut.
Takze ten cas budem musiet skratit aspon na polovicu a pouzivat menej samponu alebo aspon obmienat mnozstvo. Ked nezabere, tak kupim tu habaduru do kupelne co postol Dreamer