emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Retne »

socialne davky=zivotna uroven=mentalita obyvatelstva.... jednoducha rovnica

Zapad:
vysoke socialne davky=vysoka zivotna uroven=otvorena mentalita ludi prijimat utecencov

Slovensko:
mizive socialne davky=biedna zivotna uroven=najvacsi experti na migracnu politiku, vedia vsetko, este aj to co si mysli 4 mesacny syrcan 300 km od nich a to vsetko spoza displeja... jak to robite?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nespominal si nahodou, ze Frantici a Taliani su skryti rasisti?
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:nespominal si nahodou, ze Frantici a Taliani su skryti rasisti?
O talianoch som si toto nikdy nedovolil, taktiez ak to niekde tak vyznelo ze vsetkych frantikov hazdem do jedneho vreca, beriem spat. Podstata je ale ta, ze taki displejovi slovaci na 99% nemaju daleko od fasistov z druhej svetovej vojny... Su zosrati uz ked vidia opalene suseda...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja si skor myslim ze prave kvoli takym nazorom ako mas ty Retne sa v takom meritku podporuje rasizmus. Si uplne mimo.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

beardie uz zacinam chapat co je tvoj problem. pre teba totiz ti utecenci nie su ludia ale zvierata, dobytok. oni nemaju pravo mat mobilny telefon, nemaju pravo svojvolne sa rozhodovat, oni maju ako velke stado sediet na zadku a cakat kym im niekto ukaze na ktore pole sa maju past...
skus si na chvilu, iba na chvilu predstavit ze ten utecenec je clovek ako ty, presne taky isty, mozno par rokov dozadu travil vacsinu dna vypisovanim si na forach. bohuzial on nemal to stastie co ty a jeho krajina isla do sraciek, nie do nasich ficosraciek ale ozajsnych sraciek, prisiel o vsetko, musel utiect z krajiny kde vyrastal, predal vsetko co mal aby mohol zaplatit paserakovi co ho dostane do europy, pretoze okolite staty ho bud nechcu alebo sa rutia do podobnych sraciek ako jeho stat. naopak v europe su krajiny ktore su ochotne pomahat, tak chce ist tam. dostane sa lodou do grecka, nejak sa dostane az do madarska a tam dostane moznost. bud ostane, dokonca by dostal povolenie usadit sa, lenze ludia su tam je***, na ulici po nom pokrikuju extremisti, on nema ziadne peniaze, pracu mu najskor nikdo neda.
na druhej strane moze ist do nemecka alebo UK, kde je velmi pocetna komunita ludi ako on, spolocnost je tam ovela vyspelejsia, nebude tam na neho kazdy druhy ukazovat prstom len preto lebo sa 5 krat denne modli smerom k mekke a este k tomu je tam taky socialny system ze kym si najde robotu (na co ma vacsiu sancu nez v tom madarsku) tak nebude musiet zobrat.

co by si robil ty na jeho mieste?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Mohol by mi tu inak niekto vysvetlit, prečo tak velká časť ľudí je za prijímanie NELEGÁLNYCH, opakujem, NELEGÁLNYCH imigrantov? Pretože to znamená, že sú tu protizákonne. Schvalujete porušovanie zákona?
wladas
Redeemer
Redeemer

aacid - nooo to ma naozaj logiku. Takze tym padom su vsetky staty co maju prisny imigracny system svine. Vsak chudaci utecenci.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

uz to napisem iba raz, skuste si predstavit ze ste v tej situacii.

ale popravde asi uz koncim s touto diskusiou, nemyslim si ze je realna sanca ze ja presvedcim vas, rovnako vy nepresvedcite mna, takze nie je viac co riesit.
wladas
Redeemer
Redeemer

A to ma aky zmysel si to predstavovat? Ty si predstavujes tie deti v Afrike co nemaju jedlo a vodu, alebo chudobni ludia v Mexiku? To je totizto to iste. Ak ta toto trapi, ok. Ale vnucovat to ostatnym je nezmysel.
beardie
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:(...) lebo sa 5 krat denne modli smerom k mekke (...)
co by si robil ty na jeho mieste?
siel do SA, Kuvajtu, Kataru, Emiratov
alebo zeby nie? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Solo_Kamen napísal:Mohol by mi tu inak niekto vysvetlit, prečo tak velká časť ľudí je za prijímanie NELEGÁLNYCH, opakujem, NELEGÁLNYCH imigrantov? Pretože to znamená, že sú tu protizákonne. Schvalujete porušovanie zákona?
Tomuto celkom nerozumiem. V podstate každý utečenec je ilegál, kým nepožiada o azyl. Potom ho buď dostane alebo bude vyhostený.
wladas
Redeemer
Redeemer

Ak sa utecenec nahlasi na imigracne tak logicky nieje ilegal. Ilegal je ten kto ilegalne prekracuje hranice.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

aky to ma zmysel? no pokial chces pisat o niekom a o jeho rozhodnutiach, tak by si si mal aspon predstavit preco tie rozhodnutia robi, v tom by ti mohlo dost pomoct keby si si polozil otazku co by som na jeho mieste robil ja.

ale presne ako pises, nema zmysel nieco vnucovat tebe, rovnako nema zmysel si nechat nieco vnucovat, teda nema zmysel diskutovat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal:siel do SA, Kuvajtu, Kataru, Emiratov
alebo zeby nie? :)
Takže ty mu odporúčaš ísť, čo ja viem do Emirátov, kde za homosexualitu je 15 rokov natvrdo a amputácia je legálny trest?
Prípadne do Kataru, kde za cudzoložstvo je 100 rán bičom a kameňovanie legálny trest?
beardie
Redeemer
Redeemer

aacid: diskusia je o prinasani argumentov a ich vyvracani protiargumentami, na ziaden moj si relevantne nebol schopny odpovedat a teraz sa tu hras na urazeneho a nechces pokracovat v diskusii?
tak chod do faka ;-)

begbeee: ak som moslim a nie som homosexual, tak budem preferovat podobnu krajinu, pride mi to logicke
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

wladas napísal:Ak sa utecenec nahlasi na imigracne tak logicky nieje ilegal. Ilegal je ten kto ilegalne prekracuje hranice.
Čiže ak chce v Nemecku požiadať o azyl, tak nemá šancu. Má možnosť nahlásiť sa na imigračnom v prvej krajine do ktorej utečie. Ale tak to nefunguje, nefungovalo a fungovať nikdy nebude. Slováci za komančov tiež neutekali len do Rakúska.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie:
nehram sa na urazeneho, len ma to uz prestava bavit, ja sem chodim diskutovat lebo ma to bavi, ked ma to prestane bavit, nebudem diskutovat.

ja argumenty prinasam stale, rovnako o tebe mozem povedat ze na ziaden moj nie si relevantne schopny odpovedat...
proste sa tu mozme hadat dookola a nic nevyriesime.

este k predchadzajucemu tvojmu prispevku (nevsimol som si ho), ktory mimochodom krasne ukazuje ako ty prispievas k diskusii, pretoze ja som napisal nieco a ty si to uplne odignoroval, vybral si si 5 slov odtial a dal si otazku na ne, ziadny protiagrument.

nie, nesiel by som do tych krajin, ven ani tito utecenci sa tam nehrnu :)
beardie
Redeemer
Redeemer

daj mi aspon 3 :)
begbeee napísal:Slováci za komančov tiež neutekali len do Rakúska.
ked presli do Rakuska, tak boli v tabore pre utecencov, pricom poziadali nejaku krajinu o azyl, pockali si, kym im ho schvalia (trvalo to aj 3 mesiace) a potom do nej vycestovali
Retne
Darca
Darca

beardie napísal:aacid: diskusia je o prinasani argumentov a ich vyvracani protiargumentami, na ziaden moj si relevantne nebol schopny odpovedat a teraz sa tu hras na urazeneho a nechces pokracovat v diskusii?
problem je ze to nie je ziaden tvoj :) ty si nic nevymyslel, nic nevidel, nikoho nazivo neoslovil... ty len citas co sa ti paci a predkladas to tu ako za svate...
beardie
Redeemer
Redeemer

my sa pozname? :)
odpusti si tie ad-hominem dristy a zacni realne diskutovat
Napísať odpoveď