ale kdeze kazdy vidi ze si aspon gramotny...beardie napísal:snad len nemyslis mna
emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
aha, ano
teraz skus tie argumenty
teraz skus tie argumenty
ja som ti argumentoval na vsetko co malo aspon patu... ostatne
ale ked chces mohli by sme prehupnut debatu na nieco co ma ovela horsie nasledky na Slovensko ako migranti. Co si myslis, ako dopadne Ficov boj s kvotami
mohol by si dat linky na niektore tvoje argumenty? lebo zatial si pisal len o svojich subjektivnych nepodlozenych zazitkoch
nenazval by som to Ficovym bojom, predpokladam, ze behom 2 tyzdnov konecne pride k normalnemu uzavretiu hranic Schengenu armadou, kedze verejna mienka zacina tlacit na tie blbosti Merkelovej aj u nich, rovnako aj v Beneluxe, Nordicu a Rakusku
nenazval by som to Ficovym bojom, predpokladam, ze behom 2 tyzdnov konecne pride k normalnemu uzavretiu hranic Schengenu armadou, kedze verejna mienka zacina tlacit na tie blbosti Merkelovej aj u nich, rovnako aj v Beneluxe, Nordicu a Rakusku
myslim ze ja mam potrebu si vymyslat nejake pribehy, aby som Vas nejako ohuril...popravde ma ani nebavi retoricke a argumentacne cvicenie, ako ponektorych...
a tu mas link http://www.france24.com/en/livefeed , na pol a na celu ti idu noviny... pozri si ako hrdinsky Slovensko chrani, "pravu europu"
vymyslanie pribehov nie je argumentacia, takisto Emilov pripad, i ked uveritelny, nie je objektivny
preco sem chces natahat dalsich imigrantov, ak ich bude opat cakat len rasizmus a diskriminacia, pricom sa nestanu plnohodnotnymi clenmi spolocnosti, z coho celkom jasne vyplyva nedostatok pracovnych prilezitosti a pocit menejcennosti, vela volneho casu a nakoniec nabozensky fundamentalizmus?
ved ty vlastne chces, aby trpeli a s nimi aj my vsetci...
nebolo by lepsie, aby zostali medzi svojimi a mohli si znova vybudovat svoju vlast, hned ako budu mat prilezitost?
preco sem chces natahat dalsich imigrantov, ak ich bude opat cakat len rasizmus a diskriminacia, pricom sa nestanu plnohodnotnymi clenmi spolocnosti, z coho celkom jasne vyplyva nedostatok pracovnych prilezitosti a pocit menejcennosti, vela volneho casu a nakoniec nabozensky fundamentalizmus?
ved ty vlastne chces, aby trpeli a s nimi aj my vsetci...
nebolo by lepsie, aby zostali medzi svojimi a mohli si znova vybudovat svoju vlast, hned ako budu mat prilezitost?
Preco potom Uk ide zvysovat pocet prijatych azylantov? Preco Frantici idu boli proti kvotam teraz su za, to iste Slovinci? Myslim ze to ide prave opacnym smerom...beardie napísal:nenazval by som to Ficovym bojom, predpokladam, ze behom 2 tyzdnov konecne pride k normalnemu uzavretiu hranic Schengenu armadou, kedze verejna mienka zacina tlacit na tie blbosti Merkelovej aj u nich, rovnako aj v Beneluxe, Nordicu a Rakusku
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2015, 1:06)
kebyze to je take jednoduche ako hovoris ako... no bohuzial nie je... nehovor ze ti by ludia neriskovali zivoty ak by tam ostali... a ked uz ich riskuju, na tych pltkach, tak tam asi nie je svetaboze zit...beardie napísal:nebolo by lepsie, aby zostali medzi svojimi a mohli si znova vybudovat svoju vlast, hned ako budu mat prilezitost?
ide zvysovat pocet legalnych imigrantov, priamo z taborov pri Syrii, urcite nie tych ilegalnych, tuto podstatnu informaciu si zamlcal schvalne alebo o nej iba nevies?
okrem toho, budu vrazat dalsie miliony libier do taborov v okoli, wait for it, Syrie
mozno keby neutekali, tak je uz po vojne, predsalen, ked z 18M populacie 4+M odide, tak sa to musi prejavit vyrazne aj na bojaschopnosti armady
jedno emotivne srdcervuce, ako si vazia madarsku pomoc:
okrem toho, budu vrazat dalsie miliony libier do taborov v okoli, wait for it, Syrie
mozno keby neutekali, tak je uz po vojne, predsalen, ked z 18M populacie 4+M odide, tak sa to musi prejavit vyrazne aj na bojaschopnosti armady
jedno emotivne srdcervuce, ako si vazia madarsku pomoc:
viem viem, ale podstata je ta ze bol dotlaceny k tomu to urobit... tak ako bude kazdy EU stat... V4 sa teraz len hraje na hrdinov a to len z jedneho dovodu, nechce si sprotivit vystrasenych volicov...beardie napísal:ide zvysovat pocet legalnych imigrantov, priamo z taborov pri Syrii, urcite nie tych ilegalnych, tuto podstatnu informaciu si zamlcal schvalne alebo o nej iba nevies?
taketo hypotezy, co ti mam na to povedat... mohol byt medzi nimi jeden Chuck Norris II a bol by svetovy mier...
uvidime, snad budem mat pravdu ja, aj v zaujme tych migrantov
ta hypoteza ma racionalny zaklad, mozno by stacilo, keby NATO nepodporovalo Daesh
ta hypoteza ma racionalny zaklad, mozno by stacilo, keby NATO nepodporovalo Daesh
tu ilegalnu?Retne napísal:vies dobre o ktoru partiu migrantov sa jedna...
co presne mas na mysli? pseudodiskusiu s tebou? iny sparring partner tu nie je, nemam vela inych moznostivzdaj to
http://www.sme.sk/c/7991780/miliardar-c ... ml?ref=trz
mozno tam budu mat aj anarchiu, kto vie
Obavam sa ze nakoniec V4 bude musiet kapitulovat pred nanutenymi kvotami Nemecka Francuzska, oni to totiz podmienia dalsim cerpanim eurofondov a podobne. Svk uz davno nie je slobodna krajina ale tovarenska kolonia Nemecka..
beardie
ale imigranti sem z 99percent nejdu kvoli tomu aby mali pokoj a bezpecie ale kvoli davkam. Nemaju zaujem o ziaden ostrov v Stredozemnom mori ale o zivotnu uroven v Nemecku..
beardie
ale imigranti sem z 99percent nejdu kvoli tomu aby mali pokoj a bezpecie ale kvoli davkam. Nemaju zaujem o ziaden ostrov v Stredozemnom mori ale o zivotnu uroven v Nemecku..
Ze su medzi utecencami zamiesani aj spiaci agenti teroristickych organizacii je zname, davno to potvrdili aj tajne sluzby viacerych europskych statov. Aj keby ich bolo iba 1percento z celkoveho poctu imigrantov tak pri 100 000 utecencov je to 1000 pomatencov ktori budu len cakat na vhodnu chvilu aby mohli zabit co najviac "neveriacich". V Iraku, Afganistane, Syrii su na dennom poriadku samovrazedne atentaty s desiatkami ci stovkami nevinnych obeti, aj v Europe sa stali podobne pripady, je iba vecou casu aby k nim prislo znovu. A cim vecsia bude moslimska komunita v danej oblasti, tym budu mat teroristi lepsie krytie a vyssiu nenapadnost v spolocnosti.
Dna 11/3/2004 13 casovanych bômb v Madride zabilo 191 ludi a 2027 zranilo, toto dokazala spravit hrstka islamskych teroristov za jediny den. Dnes je situacia ina-tisickrat horsia: v Europe je vyrazne vecsie mnozstvo imigrantov z islamskych krajin a o minulosti tychto ludi vecsinou nevieme nic, naviac organizacie typu Isis maju pristup k obrovskych financnym zdrojom a vedia podporovat radikalnych islamistov v celej Europe. A ked su peniaze, tak zbrane a vybusniny sa daju kupit kdekolvek-cakaju nas este velmi tazke casy.
Dna 11/3/2004 13 casovanych bômb v Madride zabilo 191 ludi a 2027 zranilo, toto dokazala spravit hrstka islamskych teroristov za jediny den. Dnes je situacia ina-tisickrat horsia: v Europe je vyrazne vecsie mnozstvo imigrantov z islamskych krajin a o minulosti tychto ludi vecsinou nevieme nic, naviac organizacie typu Isis maju pristup k obrovskych financnym zdrojom a vedia podporovat radikalnych islamistov v celej Europe. A ked su peniaze, tak zbrane a vybusniny sa daju kupit kdekolvek-cakaju nas este velmi tazke casy.
http://news.yahoo.com/syrian-rebel-lead ... 36165.html
Al Saleh joined the Free Syrian Army, the moderate, Western-backed forces opposing President Bashar Assad — but also fighting the Islamic State group and the Al-Qaeda affiliated Nusra Front
"Everyone wants to leave Syria," he said. "My (home) is the most dangerous city in the world. About 70 percent of the city is destroyed ... In Syria, Al Qaeda want me, Daesh (the Islamic State extremist group), the government — I fought them all. I don't care. Some people are afraid. I'm not."
To je nieco podobne ako ked si niekto kupi napr notebook Lenovo ktory ma statisticku poruchovost trepnem 4%. Pokazi sa mu a subjektivne povie ze Lenovo je smejd a nikdy ziadny uz nekupi. Urcite to musi byt pravda vsak je to osobna skusenostRetne napísal: moje nepodlozene zazitky?
matki napísal: Al Saleh joined the Free Syrian Army, the moderate, Western-backed forces opposing President Bashar Assad — but also fighting the Islamic State group and the Al-Qaeda affiliated Nusra Front
Free Syrian Army je pre mna teroristicka organizacia financovana zapadom na zvrhnutie assada
Tak v podstate sa vracia nas vojak spat. Kedze sme ho financovali, my ako zapad.
jj vracia sa do USAmatki napísal:Tak v podstate sa vracia nas vojak spat. Kedze sme ho financovali, my ako zapad.