Jazda na parkovisku bez vodicaku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
measter
Medium Expert
Medium Expert

Jazda na parkovisku bez vodicaku

Príspevok od používateľa measter »

Zdravim, dnes som priatelku, ktora nema vodicak ucil soferovat tim myslim nastartovat, jednotka, dvojka, radenie a jazdili sme do kruhu. Bolo to na firebnom parkovisku po desiatej takze bolo prazdne a nebal som sa, ze by sa nieco mohlo stat teda len toho zeby mohli prist policajti napr :D. No a to sa aj stalo ako sme tak jazdili, tak proti nam sa blizilo auto zdialky som si nebol isty ale kto iny by to aj mohol byt v tu hodinu. Presli sme okolo seba, potom co nas obisli sme radsej hned zaparkovali a cakali sme co urobia na konci sa otocili a este raz presli okolo nas a isli prec. Myslim, ze im bolo jasne o co ide a co robime ale nepristavili sa na kus reci :D odlahlo mi. Je to normalne alebo sme mali stastie? Hrozilo by nam nieco? pokuta atd ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Jazda na parkovisku bez vodicaku

Príspevok od používateľa test »

Ak je firemne parkovisko zaradene docestnej siete, tak ako je zaradene aj parkovisko Tesca, Lidlu, Auparku, Avionu a viacmenej vsetkeho, tak je to ako keby ju chytili bez vodicaku na ceste. Teda pokuta, odklad vodicaku a neviem co dalsie. Na ucenie jazdenia je tu autoskola, tam ju naucia vyhnut sa chybam na zaciatku.
Napísať odpoveď