Dal som si do mobilu 8gb micro sd kartu ,avšak môj mobil (htc one m8) ju stále pripájal a odpájal ...
teraz keď ju dám do PC mi ju nenačíta ,len ponúkne formátovanie
existuje nejaký software ktorý by dokázal "vydolovať" niečo z tej karty ? ,mam tam dosť foto na ktorých mi zaleleži
Zalohovat, zalohovat, zalohovat..., kedy sa to uz ludia konecne naucia?!?!?! Programov je vela, otazne je, ze v akom je stave. Skusit mozes nieco ako Recuva, PC Inspector Smart Recovery, Photorecovery for Digital Media, PhotoRec, GetDataBack a mnoho dalsich. Treba ich skusit aj viac, ak jeden nefunguje.
Mne niekedy pomohlo, pri cudzich kartach, ak som ju vlozil do citacky, vybral a opat vlozil, prip. cez USB mini citacku, vlozit, bezpecne odobrat, vlozit, dalej vlozit do mobilu, vybrat, opat vlozit do citacky v PC, opakovat velakrat, vazne to niekedy fungovalo, mozno na piaty pokus a pod. Samozrejme to ale fungovat nemusi.
Ten software myslim funguje len ak kartu system nacita, ak ponukne len format, tak ti tie recovery programy asi ani "netuknu", kedze je tam nutne zvolit pismenko, resp. disk, ale mozno sa mylim.