Nefunkčná micro SD karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
joker123
Amateur
Amateur

Nefunkčná micro SD karta

Príspevok od používateľa joker123 »

Dal som si do mobilu 8gb micro sd kartu ,avšak môj mobil (htc one m8) ju stále pripájal a odpájal ... :x
teraz keď ju dám do PC mi ju nenačíta ,len ponúkne formátovanie :nono:
existuje nejaký software ktorý by dokázal "vydolovať" niečo z tej karty ? ,mam tam dosť foto na ktorých mi zaleleži :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkčná micro SD karta

Príspevok od používateľa hojko »

Zalohovat, zalohovat, zalohovat..., kedy sa to uz ludia konecne naucia?!?!?! Programov je vela, otazne je, ze v akom je stave. Skusit mozes nieco ako Recuva, PC Inspector Smart Recovery, Photorecovery for Digital Media, Pho­to­Rec, GetDataBack a mnoho dalsich. Treba ich skusit aj viac, ak jeden nefunguje.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mne niekedy pomohlo, pri cudzich kartach, ak som ju vlozil do citacky, vybral a opat vlozil, prip. cez USB mini citacku, vlozit, bezpecne odobrat, vlozit, dalej vlozit do mobilu, vybrat, opat vlozit do citacky v PC, opakovat velakrat, vazne to niekedy fungovalo, mozno na piaty pokus a pod. Samozrejme to ale fungovat nemusi.

Ten software myslim funguje len ak kartu system nacita, ak ponukne len format, tak ti tie recovery programy asi ani "netuknu", kedze je tam nutne zvolit pismenko, resp. disk, ale mozno sa mylim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ju naformatuje rychlym formatom, cim vytvori particiu, ale do dat na karte sa nezasiahne ;)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Aha, dobre, ale predsa by som najskor vyskusal to co som pisal, mne to pri par kartach pomohlo, kedze obnova je uz len posledna sanca.
Napísať odpoveď