WD My Book Essential 2000GB externý HDD
WD My Book Essential 2000GB externý HDD
Zdravím , z jedného dňa na druhý mi prestal pracovať môj WD My Book Essential 2000GB. Svetielko na nom síce svieti aj počuť že je zapnutý ale PC ho nerozpozná. Najprv mi ho vyhodilo po pól hodine že ho našlo ale teraz už vobec a keď ho pripojím a odpojím (aj do iného PC) tak mi vyhodí len že ho pc nerozpoznalo. Svetielko na HDD by malo svietiť keď ho používam a blikať keď mám PC uspatý ale teraz sveiti a cca každú minútu 3x blikne. Pozrel som ho aj v Computer Managemente a bol pri nom žltý výstražný trojuholník tak som ho skúsil odinštalovať a potom mi vyhodilo že sa ho nepodarilo správne nainštalovať a že mám kontaktovať výrobcu ako ho správne nainštalovať a bla bla bla ale ja som sním nikdy nemal problém ani pri inštalácii ani pri ničom tak neviem čo stým a teraz pri nom mám v Computer Managemente otáznik. Už som všetko odinštaloval a nainštaloval čo som našiel ale nič nefunguje. Ďakujem za pomoc.
-
duranamarek
Novice
Re: WD My Book Essential 2000GB externý HDD
Mam podobny problem.Externy disk po pripojeni k pc ide (pocut ze sa toci) kontrolka blika pocitac zvukom oznamy ze sa pripojil novy hardware a aj dole v pravo kde je taka ta flashka kde sa odpajaju zariadenia tak aj tam je.ked dam pocitac tak sa tam zobrazi ale len mistni disk G ked nan kliknem zacne hore nacitavat ale nech cakam aj hodinu tak nenacita nic,ked kliknem pravym tlacidlom tak mi jednoducho pruzkumnik prestane pracovat ked disk odpojim tak pruskumnik naskoci a vyhodi mi hlasku ze disk musi byt pred spustenim naformatovany.v spravcovy suborov ho taktiez vidno ale proste nech idem spravit hocico ci uz odinstalovat ovladac tak ten proces jednoducho zamrzne.stiahol som aj utilitu na diagnostiku zo stranky WD ale ta ho nenajde.
Re: WD My Book Essential 2000GB externý HDD
A v Computer Managemente mi píše:
"Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)"
"Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)"