Divná scéna bola aj ako sa stretol Elliot s Joannov a ich rozhovor. Pripadalo mi to ako by aj celý Wellick bol iba jeho ďalšie alter ego . Aj keď veľa vecí to vyvracia, no zároveň by aj niečo dávalo zmysel. Ani ten jeho otec nedával až tak velký zmysel a predsa.
Celý jej rozhovor sa mi zdalo akoby vedela že jeto Wellick v roli iného človeka a preto sa ho aj vypytovala na meno a dívala sa na neho tak divne.
Uz je vonku od vcera 2x01 streamovali to na fb, yt, twittri atd. Ked som tu kukal, som cakal obe casti, cize koniec ma trochu nahneval . Inac cast super.
Na prvu cast S02E01 su uz aj ceske titulky. http://www.edna.cz/mr-robot/
Ja osobne sa pokusim premoct a pockat kym budu vonku obidve casti aj s CZ tit.
Neviem ako vy, ale tato seria ma nejak moc nebavi. S pomalymi serialmi nemam problem ale s02e03 a s02e04 boli strasne utahane. 3 som pozeral na 2x a pri 4 som zaspal a pozeral, ze kolko este do konca. Akoze dobre momenty tam su, ako zaciatok 04, ale kukat na crazy Elliota ma uz nejak moc nebavi.
No konecne posledne 2 casti boli celkom pozeratelne. Aj ked Elliot ma absolutne nezaujima.
Spoiler:
Tiez som nepochopil co ucili Angelu cely den ked jedine co spravila bolo, ze pustila nejaky script s argumentami, ak som dobre rozumel. To uz mohli spravit aj automaticky, alebo jej dat pustit len 1 subot co sa vola run alebo co. Hraju sa velmi na autenticitu a potom vytvaraju takto dramu.
To bolo finale? No od polky serie to bolo dobre. Ale prva polka bola riadna hovadina. Elliot ma uz celkovo prestal zaujimat. Viac casti im urcite uskodilo. Dufam, ze aj maju nejaky plan a nie len to natahovat.