emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

oni maju uplne inu mentalitu, tam prezije len najsilnejsi
Europa nie je na nieco take zvyknuta, ale ocividne bude donutena
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mozno je na case zacat sa mnozit. europa ako taka umiera aj bez utecencov, ludia nechcu mat deti, radsej si uzivaju alebo riesia karieru.

sup sup, najlepsia sanca ako sa nenechat ovladnut krvechtivymi ekonomickymi utecencami!
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

aacid, ved co ti brani, chod im pomahat ako dobrovolnik. Staci na tyzden. Potom sa vrat, a napis nam svoje skusenosti. Potom co som videl, je uplne jednoznacne, ze k nam do Europy kulturne a civilizacne nepatria. Teda aspon ti, ktori sa sem zenu hlava-nehlava.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale furt dookola tu pisete preco ich sem nepustit ale neponukate ziadne riesenia co s nimi robit.

faktom ostava ze sa jedna o ludi co prisli o vsetko, nemaju kde zit, nemaju z coho zit a ani sa nemaju kam vratit. co navrhujes ty? uz som pocul aj take krasne nazory ze "ja by som tie lode potapal aj s utecencami" a podobne...

par peknych clankov som si cital o tom ako sa slovaci hrdime svojou pohostinnostou a tuto to mame, "hes utecenci, skapte, pretoze robite bordel".
beardie
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:ale furt dookola tu pisete preco ich sem nepustit ale neponukate ziadne riesenia co s nimi robit.
to je to riesenie, nepustit
ma snad EU nejaku povinnost pustit sem kazdeho, kto si tak zmysli?
faktom ostava ze sa jedna o ludi co prisli o vsetko, nemaju kde zit, nemaju z coho zit a ani sa nemaju kam vratit. co navrhujes ty?
snad ti nebude vadit, ak odpoviem ja
podporovat utecenecke tabory co najblizsie k materskej krajine
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nie, zase zvelicujes, prehanas a generalizujes. nikto netrvdi ze sem mame pustit kazdeho kto si zmysli.
pisem iba o ludoch co su v hmotnej nudzi, nemaju kam ist a prisli o vsetko.

v roku 2004, po tom co presla indoneziou vlna tsunami, sa vsetci trhali aby pomohli, keby prisla idea doviest sem 2800 indonezcanov podla mna by nikto neprotestoval. ale teraz su ludia zblbnuti mediami, najprv nas 2 roky masiruju stinanim hlav a brutalitou ISIS a zrazu ich mame pustat k nam...
je to krasne vidno aj v tejto diskusii, vacsina nerozlisuje ze moze byt zly muslim a dobry muslim, vsetci su zli, nie je dobry utecenec a zly utecenec, jeden ukaze skarede gesto a vsetci nas chcu zabit hned...
beardie
Redeemer
Redeemer

aacid napísal:nikto netrvdi ze sem mame pustit kazdeho kto si zmysli.
lenze to sa deje, Schengen prestal z juznej strany existovat, ak si si to nevsimol
aacid napísal:pisem iba o ludoch co su v hmotnej nudzi, nemaju kam ist a prisli o vsetko.
ti sedia na riti v Turecku alebo okoli v uteceneckych taboroch, lebo nemaju 5+k na prevadzacov
aacid napísal:keby prisla idea doviest sem 2800 indonezcanov podla mna by nikto neprotestoval
1. spekulacia
2. lebo ide o mnozstvo a pravdepodobne len o jednorazovu akciu

prosim ta, predtym ako nieco napises, skus sa aspon trosku zamysliet nad tym, co tvrdis
niekedy mam pocit, ze take debilne prispevky pises naschval
Scorpion90
King
King

Toto tu uz je rovnaka tema ako ta o ciganoch :D. Ako keby som hrach na stenu hadzal...
Ale v jednom s Aacidom suhlasim: Su tu a bude ich uz len pribudat..
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Co mi nejde nijak do hlavy, su absurdne tvrdenia pseudohumanistov a inej prodiskriminacnej zberby, kde vrcholom stupidnych tvrdeni je napr. toto: "ale tak aj tak v pohode, to znamena ze im treba dat iba cas a dalsia generacia uz bude v pohode"
Na zaklade COHO si taki ludia buduju svoje vizie??? pretoze neexistuje ziadna studia, co by taketo tvrdenia dokazovala, ze nieco bude v pohode. Dokonca ani chorobne deformovane media ako SME si toto nedovolia tvrdit, ale v diskusiach to ako krajny extrem nachadzam bezne.

Tento drist je len vyssi level nezmyslov, ze "vsetkych bezproblemov zaclenime, dame im pracu, jazyk....blablabla... " a bude vsetko ako predtym.
Znova, na zaklade coho si toto dakto dovolit tvrdit, ked kopa indicii nasvedcuje, ze to ide dole vodou.

Tiez mi nejde do hlavy obmedzenost takych ludi, co vychadzaju z predpokladu, ze ak doteraz situacia bola z isteho pohladu v normali a dalo sa s imigrovanou zmeskou spoluzit, ze taky stav bude aj v buducnosti...
Ved tych imigrantov tu bude stale viac a viac a oni nemaju zaujem sa asimilovat do domacej spolocnosti, ale chcu si vytvarat vlastne kolonie a tym padom sa bude spolunazivanie cim dalej viac naberat na napeti. Predsa ked mensina rastie, tak sa zvysuju jej naroky. Ci si dakto z blbeckova mysli, ze oni budu s radostou na okraji miest nenapadni a potichu makat???
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Hlavne nerozumiem preco by malo zachranovat male chudobne Slovensko ludi z Blizkeho vychodu ci dokonca Afriky. Co my s nimi mame? Mozeme za to ze maju u seba bordel a nevedia tam zit?
To ako to tam vyzera je vysledok ich vlastnej mentality a ne/kultury.
Nie nechcem zit s ludmi ktori prisli zo spolocnosti kde je bezne ze ludia pachaju nabozensky motivovane samovrazdy vybusninami v strede trhoviska, ze sa navzajom strielaju, za ziva upaluju a zenam polievaju tvare kyselinou len preto ze ju nemaju zahalenu. Ze su neznasanlivi, ze nedokazu tolerovat ine nabozenstva, dokonca nevedia spolu existovat ani dve vetvy Islamu vedla seba !! /sunniti a siiti/. Ze su tak zaostali ze ich spolocnost zije na urovni stredoveku, ze cela vedecka publikacna cinnost celeho arabskeho sveta /viac ako miliarda ludi/ je mensia ako malickeho Izreala. Nie nechcem ich pa-kulturu ani ma nezaujima a nevidim na nej ani jedno zrnko prinosne a to sa velmi snazim.
Nikto ich nevolal,nikto ich nechce a cely ten cirkus stoji danovych poplatnikov obrovske sumy ktore sa mohli vyuzit ovela produktivnejsie nehovoria co tom ze vysledkom bude pozvolny rozpad spolocnosti . Podporim kazdeho nech je to ktokolvek kto bude bude politicky bojovat proti nerieseniu sucasnej situacie, ked masy,tisice cudzich statnych prislusnikov sa volne potuluju po Schengene, robia si co chcu, absolutne nerspektuju statnu moc. To je zaciatok toho ich vlastneho bordelu ktori sem dovlečú akokeby sme nemali dost vlastnych problemov s inou minoritou.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... statu.html

Tym ze Eu prijima imigrantov tak iba podporuje stale dalsie masy k rozhodnutiu odist a podporuje organizovany zlocin. Prevadzaci su sucastou zlocineckych skupin a za kazdeho vyberaju poplatok aj cez 5000Usd- cim viacej utecencov tym viacej penazi pre mafie a podsvetie.

Makovnik

nielenze sa asimilovat nebudu, ale nakoniec zmenia celu spolocnost na svoj obraz
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ako sa tito ludia mozu zaclenit do spolocnosti, ked uz teraz odmietaju sa nechat zaregistrovat?? Vlastne je to ich prvy krok aby mohli zit v europe.
tak ci tak to budu musiet absolvovat a len tym zhorsuju sucasnu situaciu ...
http://www.aktuality.sk/clanok/303709/m ... nebranila/
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to dusevne zdravy clovek ktory napadne lekara vo chvili ked sa snazi pomoct jeho vlastnemu synovi?
http://www.aktuality.sk/clanok/303569/i ... vyhostili/

http://www.aktuality.sk/clanok/303330/r ... -na-zapad/
takze masy cudzich statnych prislusnikov z uplne ineho kontinentu, bez viz, bez akejkolvek kontroly co prevazaju, zdravotnej kontroly, absolutne nerespektujucich pokyny policie, sa volne promenadaju po Schengene a nikomu to vlastne velmi nevadi..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Posledné týždne som musel deletnúť pár jedincov z xichtoknihy, lebo už sa mi zdá že situáciu vystihuje obrázok v prílohe. :)
Prílohy
imigranti.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

beardie napísal:begbeee: ak vravis, ze je neodvratitelna, pricom v nej nie su preukazatelne vyhody, tak sa ju budem snazit co najviac oddialit
nesuhlasis?
na jednej strane tvrdis ze tu nechces imigrantov pretoze to znacne zvysi rozne rizika a bezpecnost tvojich blizkych .. na druhej strane by si tento problem radsej oddialil a "prenechal" ho svojim potomkom a dalsim generaciam, chápem to spravne?
trochu sebecke nemyslis?

k tým odpadkom .. mam ti najst fotky ako vyzeraju niektore ilegalne skladky, popr. znečistené ulice v mestach, useky pri cestach atd na Slovensku?
ale to potom pride argument, ze ked sme sami prasce, tak nepotrebujeme aby nam tu robili bordel este aj imigranti, vsak?
beardie
Redeemer
Redeemer

1. nie, v inom poste som pisal, ze by som si len vyberal konkretnych ludi a inych nepustil
2. nie, to je to najlepsie riesenie pre Europu, pretoze ziska kvalitnych ludi, pomoze im a tych bez pravdepodobneho mozneho prinosu zanecha mimo
3. ti ludia maju dakovat kazdemu jednomu, co im pomoze, oni nielen, ze nelegalne prisli do EU, ale este ju aj nicia, to je ta vdaka?
Scorpion90
King
King

DEVZYO1G: Nic v zlom, ale taky bordel ako v Budapesti som nikde na Slovensku nikdy nevidel. Mozno s vynimkou romskych osad, ale to je samostatna kapitola. A to dokazali imigranti par hodinovom pobyte. Takto sa podla teba spravaju hostia?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:? :? :? :?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Dam namet na zamyslenie:

v diskusiach sa stretavam s roznymi slnieckarmi a inymi inkarnaciami promultikulti tvorov, ktori kuvikaju nieco o tom, ze ich oponenti maju strach, ci nenavist voci imigrantom.

Na druhej strane existuje tema nacizmu/fasizmu a i., ku ktorej je zakazane dokonca aj zakonmi kladne sa vyjadrovat.
Dovod na to je, ze vraj uz sme raz mali historicku skusenost, ked to s touto ideologiou doslo k vojne a i.
K tomu tvrdeniu striktne inklinuju rovnake typy slnieckarov.

Nasledne je tu otazka - preco slnieckari niekomu vytknu strach (aj to len coby obraz subjektivnej interpretacie) a na druhej strane sa okamzite podpisu pod definovany strach? Preco sa v nich berie tato schizofrenia?

Pritom neexistuje potvrdenie, ze inklinacia zopar jedincov k nejakej ideologii by automaticky viedla k rovnakym vysledkom v celej spolocnosti (uz len kvoli historickej skusenosti vacsiny a aj dovodu, ze historia sa nikdy neopakuje presne), to by museli byt zakazane aj ine ideologie a niektore nabozenstva, len pri nich sme este nemali katastroficku skusenost, tak nie su na blackliste.
dragon883
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dragon883 »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Napriek znacnej massmedialnej kampani v nasich aj zahranicnych mediach v poslednych dnoch, ktora v nas ma vzbudit pocit viny, ze nie sme dostatocne solidarni, ze by sme mali pomahat viac a ak tak nerobime, sme hnusne neludske stvorenia...tak sa ukazuje, ze nielen mnoho ludi z krajin V4 hovori NIE bezpodmienecnemu prijimaniu vsetkych imigrantov, ale mnoho uplne rovnako rozmyslajucich ludi je aj v Britanii, Nemecku a podobne, akurat ich nie je tak hlasne pocut ako tu druhu skupinu...zatial.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... -evil.html
Napísať odpoveď