FIFA 16
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
FIFA 16
Chystate sa niekto kupit si tuto ediciu?
http://www.netzwelt.de/news/151549-fifa ... rauen.html
bude tam par vylepseni hlavne co sa tyka AI obrancov, viac moznosti v mode Kariera (treningy hracov, viac moznosti pri transferoch..), zenske narodne muzstva..
ja zrejme tento rok pockam ako sa vyvinie piratsky trh. Minuly rok si ju kupil tak ako po ostatne roky a je to skoro to iste co sa hratelnosti tyka uz niekolko rokov
http://www.netzwelt.de/news/151549-fifa ... rauen.html
bude tam par vylepseni hlavne co sa tyka AI obrancov, viac moznosti v mode Kariera (treningy hracov, viac moznosti pri transferoch..), zenske narodne muzstva..
ja zrejme tento rok pockam ako sa vyvinie piratsky trh. Minuly rok si ju kupil tak ako po ostatne roky a je to skoro to iste co sa hratelnosti tyka uz niekolko rokov
-
hojko
Site Admin
Re: FIFA 16
Vsak len slubuju a je to stale o tom istom. Radsej sa pozri po Pro Evolution Soccer, tam sa mi zda o dost lepsia hratelnost.
-
Shamway
Professional
Urcite kupim...Kedze je to asi posledna hra ktoru hravam viac menej pravidelne, nebude mi luto dat za nu nejakych 30 Eur. Zmeny vitam hlavne v Career mode, kedze ma to dokaze zabavit na dlhsi cas ako FUT, aj ked stale by sa tam dali veci menit a vylepsovat...
Ja mam uz dlhsie zvyk ze v hrani vzdy jeden rocnik uplne vynecham. A skoro vzdy to je rocnik so zlym hodnotenim. No a kedze 2015 bola ta ktoru som preskocil, tak teraz planujem kupovat. Samozrejme si ale pockam na recenzie. Zatial to po marketingovej stranke vizera lakavo. Hlavne tie zeny 
Beriem ako kazdy rocnik, tento rok na ONE-ko
Tri roky po sebe som pred objednaval, ale teraz si pockam na vašu recenziu chlapci 
FIFU 15 som kupil, nakolko som chcel hrat hlavne online a s PES 2014 som mal velmi zle skusenosti, ked som mal velky problem najst pri online protihraca... A ak som chcel hrat My Team, co je alternativa FUT, tam uz som bol uplne bez sance. Pri 2015 som to uz teda neriskoval, aj ked pri skusani "dema" sa mi proste ten futbal paci viac, je hratelnejsi, realnejsi.
Je pravda, ze PES 2014 som kupoval az niekedy na jar, teda nie hned po vydani, ale nech zapnem FIFU hoci aj teraz, protihraca mi najde v 19 pripadoch z 20. O tom som pri PES mohol len snivat... Uvidime tento rok.
Je pravda, ze PES 2014 som kupoval az niekedy na jar, teda nie hned po vydani, ale nech zapnem FIFU hoci aj teraz, protihraca mi najde v 19 pripadoch z 20. O tom som pri PES mohol len snivat... Uvidime tento rok.
PES vyzera na slusny pokrok, no mne ta hratelnost nikdy nesedela preto holdujem fife
-
redliner
King
30 € ? Hned po vydaní ju za 30 nenájdeš. Alebo ?Shamway napísal:Urcite kupim...Kedze je to asi posledna hra ktoru hravam viac menej pravidelne, nebude mi luto dat za nu nejakych 30 Eur. Zmeny vitam hlavne v Career mode, kedze ma to dokaze zabavit na dlhsi cas ako FUT, aj ked stale by sa tam dali veci menit a vylepsovat...
-
Shamway
Professional
tak uz teraz sa daju najst za 35, tak pri vydani sa urcite nieco najde
-
redliner
King
Môžeš poslať link ?Shamway napísal:tak uz teraz sa daju najst za 35, tak pri vydani sa urcite nieco najde
-
guess.whoo
Redeemer
nj za 30 som kupoval aj 15tku par dni po vydani.
PES som hral demo na PS4 hned ako vyslo. zo zaciatku ma bavil ten pohyb hracov aj hratelnost, ale po 4-5 zapasoch som videl, ze tych variantov pohybu je strasne malo. V PES hravam len "My Player" kedze sa mi to paci viac ako vo FIFE.
vo FIFE nehravam FUT od 2013 a tie problemy pretrvali az doteraz. Vzdy ma najviac bavil Career mode. pockam si ale tiez aspon tyzden po vydani na recky a potom to uz nevydrzim
PES som hral demo na PS4 hned ako vyslo. zo zaciatku ma bavil ten pohyb hracov aj hratelnost, ale po 4-5 zapasoch som videl, ze tych variantov pohybu je strasne malo. V PES hravam len "My Player" kedze sa mi to paci viac ako vo FIFE.
vo FIFE nehravam FUT od 2013 a tie problemy pretrvali az doteraz. Vzdy ma najviac bavil Career mode. pockam si ale tiez aspon tyzden po vydani na recky a potom to uz nevydrzim
uz vyslo aj na fifu.. inak kde sa vypina ta "svatoziara" okolo hraca.. nechce sa mi to tam hladat 
-
redliner
King
R3 ?Trussardi napísal:uz vyslo aj na fifu.. inak kde sa vypina ta "svatoziara" okolo hraca.. nechce sa mi to tam hladat
No zahral som zatiaľ pár zápasov na World Class, ako som hral aj na 15-tke. Tam som po čase s hocijakým tímom dokázal vyhrávať o 2-3-4 góly celú sezónu, no teraz na 16-tke mám mega problémy presadiť sa vpredu. To vystupovanie hráčov z obrany súpera a presing mi robí neskutočný problém, na tomto ozaj popracovali, klobúk dole. Ale každopádne teším sa na plnú verziu, znova mi to príde o kus reálnejšie, online sezóny budú stáť opäť zato.
-
guess.whoo
Redeemer
je zlepseny pohyb a inteligencia hracov dost brutalne. ma skoro vykotilo ked si mojho obrancu obhodil kridelnik tou dlhou loptou no a obrancovia ako taki dovidenia. v 15-tke som daval goly hned po rozohravke tak, ze som si z obrany spravil kuzelky..teraz neni sanca. bude to zas o nieco tazsie...tesim sa na to
-
Shamway
Professional
Mne sa najviac pacia nahravky...Niesu take jednoduche ako minuly rok...Ale tusim ze podobne to bolo aj pri vydani 15tky a potom to poondili nejakym patchom...
-
guess.whoo
Redeemer
pamatam si demo 15 tky a prihravky boli take iste ako vo fullke. zmenit cely koncept prihravok by bol narocny
Tak už som si aj ja predobjednal, dufam ze potom niekoho nahovorim do kooperacnych sezon