Nechuti mi bozkavanie s babou
Nechuti mi bozkavanie s babou
Ahojte,
podarilo sa mi spoznat jednu babu, s ktorou si dost rozumieme a z oboch stran su tam sympatie. Tak sa stretavame a vacsinou skoncime pri tom, ze sa dlho, ale fakt ze dlho bozkavame a podobne. Mne to ale s nou nejak nechuti, hlavne ked sa uz dlhsie bozkavame. Zo zaciatku je to este fajn, ale potom po nejakej hodinke mi to uz velmi nechuti. Zacinam prilis vnimat pach z jej ust. Dava si vzdy predtym zuvacku, ale ajtak to nie je take, ze by mi po takom dlhom bozkavani sa chutila. Ked ju bozkavam na lica, krk, na dekolte atd., tak je to super, taka jej prirodzena vona je super, ale z ust to akosi nie je uplne ono. Co by ste robili na mojom mieste ? Mam jej to povedat ? Nechcem aby sa nejak urazila kvoli tomu, mam ju rad.
Este taka vec. Myslim, ze zatial vzdy ked sme sa stretli, tak si nieco vypila predtym (nie vela), asi aby bola uvolnenejsia. Mozu robit jeden-dva pohariky nejaky blby pach z ust ? Aj ked si da po tom zuvacku ?
podarilo sa mi spoznat jednu babu, s ktorou si dost rozumieme a z oboch stran su tam sympatie. Tak sa stretavame a vacsinou skoncime pri tom, ze sa dlho, ale fakt ze dlho bozkavame a podobne. Mne to ale s nou nejak nechuti, hlavne ked sa uz dlhsie bozkavame. Zo zaciatku je to este fajn, ale potom po nejakej hodinke mi to uz velmi nechuti. Zacinam prilis vnimat pach z jej ust. Dava si vzdy predtym zuvacku, ale ajtak to nie je take, ze by mi po takom dlhom bozkavani sa chutila. Ked ju bozkavam na lica, krk, na dekolte atd., tak je to super, taka jej prirodzena vona je super, ale z ust to akosi nie je uplne ono. Co by ste robili na mojom mieste ? Mam jej to povedat ? Nechcem aby sa nejak urazila kvoli tomu, mam ju rad.
Este taka vec. Myslim, ze zatial vzdy ked sme sa stretli, tak si nieco vypila predtym (nie vela), asi aby bola uvolnenejsia. Mozu robit jeden-dva pohariky nejaky blby pach z ust ? Aj ked si da po tom zuvacku ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nechuti mi bozkavanie s babou
Samozrejme, ze alkohol ti spravi pach z ust a mozem mat aj 4 zuvacky. Ci myslim, ze policajny alkoholtester oklames zuvackou???
Vsak ked jej to nechces povedat, lebo sa citis trapne, co chapem, tak si zaloz nejaky fiktivny ucet na Facebooku (alebo si zozen SIM kartu a napis jej SMS) a napis jej to odtial, ze jej smrdi z papulky, ze ci si nevie umyt zuby. Mozno si trosku vstupi do svedomia 
Ja mam skusenost (ako nefajciar) s fajciarkou. Bozkavanie super, len ten cigaretovy zapach po cca polhodine zacne vzdy prebijat. Ked mi to uz naozaj prekaza, tak sa odtiahnem zo slovami "si sama cigareta" (s usmevom), a len ju hladkam. Dalej na usta nebozkavam. Nastastie od zaciatku vedela, kam tym mierim
Na tvojom mieste by som si kupil krabicku TicTac, dal jeden sebe a jeden aj jej. Na chvilku to pomoze a mozno jej casom dojde, kam tym mieris.
Na tvojom mieste by som si kupil krabicku TicTac, dal jeden sebe a jeden aj jej. Na chvilku to pomoze a mozno jej casom dojde, kam tym mieris.
-
Soviet
Darca
Kedysi co som mal dievcinu, tak tiez mala taky neprijemny pach v ustach pri bozkavani, tak som ju radsej nenapadne poslal doskakavenia po chvili. Bolo to neprijemne aj pri sexe, kde taktiez bozkavanie patri, no prechadzala ma chut, ked sa popritom chcela aj bozkavat a prebijal to ten pach. Nevedel by som si to predstavit, keby to mam za kazdym riesit s nou a prekonavat sa.
bozkavanie celkovo je otravne,chlap potrebuje zásun a nie nejake olizovania 
na zaciatku vztahu bozkavanie patri k tomu ale dlhorocne pary to uz velmi nepraktizuju 
Úplnú nechuť k bozkávaniu kvôli tomu, že by mi baba vyslovene "nechutila", som ešte nezažil, ale momentálne prvýkrát v živote mám fajčiarku a aj keď to nie je totálny dealbreaker, tak tá chuť cigarety je tam ešte aspoň pol hodinu v ústach pri bozkávaní cítiť. No a ak si nedá pred bozkávaním žiadnu cigaretu, necítim v jej ústach absolútne žiaden zápach
BTW, vie to aj sama, že pre mňa ako nefajčiara to nie je 2-krát príjemné, ale aspoň sa to snaží obmedzovať a mám pocit, že odkedy sme sa spoznali, to obmedzuje. Ultimátny cieľ je ten, aby prestala úplne
BTW, vie to aj sama, že pre mňa ako nefajčiara to nie je 2-krát príjemné, ale aspoň sa to snaží obmedzovať a mám pocit, že odkedy sme sa spoznali, to obmedzuje. Ultimátny cieľ je ten, aby prestala úplne
Ale tak bozkavanie mi nikdy nevadilo, vzdy to bolo pre mna prijemne, a nikdy som doteraz nemal takyto problem, ze by to bolo vzdy take. Napr. s jednou byvalou to bolo obcas takto, ze mala taky blby zapach z ust, ked si nedala zuvacku a vtedy to bolo fakt hnusne. Nastastie sme sa potom rozisli (nie kvoli tomu
). Tak skusim tejto nejak jemne naznacovat, ale obavam sa ze zuvacky nepomozu, proste nemoze pit predtym.
-
hrban
Addict
ostáva ti už len dúfať, že o iné partie sa stará lepšie ako o ústa
Ale ak si zuby nevie umyť, neviem si predstaviť ako jej máš lízať pekáč 
btw dehydrovanie/hlad sa môže prejavovať zápachom z úst, skús jej uvariť čaj.
Peperminovy caj 
Zacni pit aj ty a nebudes to citit 
no to dufam aj jahrban napísal:ostáva ti už len dúfať, že o iné partie sa stará lepšie ako o ústaAle ak si zuby nevie umyť, neviem si predstaviť ako jej máš lízať pekáč
to je sice pravda, aj tak raz bolo, ale ked som uz vytriezvel tak som to zacal vnimatLukasqoO napísal:Zacni pit aj ty a nebudes to citit
Kup jej k sviatku zubnu pastu a kefku.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
zapach z ust moze mat viacero pricin, nielen neumyte zuby ci cigarety.
zvacsa je to kvoli tomu, ze su zuby pokazene, ale stretol som sa s tym aj pri dukanovej diete.
ked mas normalny vztah a baba nema iq tykve tak ked jej to povies tak nic sa nestane, pojde akurat k zubarovi na kontrolu a bude si zuby umyvat o 106. mojej som to tiez povedal, par navstev zubara to spravilo.
btw, hodinu sa bozkavat?
zvacsa je to kvoli tomu, ze su zuby pokazene, ale stretol som sa s tym aj pri dukanovej diete.
ked mas normalny vztah a baba nema iq tykve tak ked jej to povies tak nic sa nestane, pojde akurat k zubarovi na kontrolu a bude si zuby umyvat o 106. mojej som to tiez povedal, par navstev zubara to spravilo.
btw, hodinu sa bozkavat?
-
guess.whoo
Redeemer
presne toto som si povedal aj ja, ale nikto to nespomenul skor tak som si myslel, ze len mne to pride divne 
Okrem zubov moze byt problemom aj zaludok a jeho zle travenie.
-
xH4wK
Mozno tuna suhaj nevie, ze ako postupovat dalej tak ju len bozkavaguess.whoo napísal:presne toto som si povedal aj ja, ale nikto to nespomenul skor tak som si myslel, ze len mne to pride divne
Hodinu sa bozkavat je prinajmensom troska divne.. a ona ked to znesie a este si dava poharik predtym tak podla mna chce viac ako len bozkavanie.
Ona si da poharik aby tu hodinu vydrzala
Ale nie, neboj sa, casom sa ten cas skrati na nevyhnutne minimum. Ked som mal 15-16 rokov tiez ma to strasne fascinovalo a najradsej by som sa bozkaval aj cely den. Teraz ma uz fascinuju ine veci na zene 
// samozrejme, nemozem predsa dovolit, aby zlenivel
// samozrejme, nemozem predsa dovolit, aby zlenivel
melonSVK - ale jazyk neprestal pilne pracovat ani ked si stary ze 
To je už robota nie zábavawladas napísal:melonSVK - ale jazyk neprestal pilne pracovat ani ked si stary ze