Nechuti mi bozkavanie s babou
Re: Nechuti mi bozkavanie s babou
No aby som to dal na spravnu mieru
... nebozkavame sa hodinu vkuse samozrejme, ale tak po chvilkach, nejake bozky, obchytkavanie, objimanie, zase par bozkov a tak ... zatial mi viac nedovoli, skusal som
... je to este len zacinajuci vztah, videli sme sa parkrat.
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pokial ju aspon neuvidis nahu do dvoch tyzdnov, tak nieco robis zle

to je este dost casu 
Inak ako prvé ma napadlo, že ak ti to nechutí so ženskou, tak skús chlapa 
tak tak a ked chce bozkat moze tam dolegogo956 napísal:bozkavanie celkovo je otravne,chlap potrebuje zásun a nie nejake olizovania
no hej ten title tak moze vyzniet ...begbeee napísal:Inak ako prvé ma napadlo, že ak ti to nechutí so ženskou, tak skús chlapa
-
KaptMichal
King
daj jej napiť, keď človek dlhšie nepije tak cítiť dych, možno aj ona niekde na diva.sk založila túto tému o tebe
A dych po alkohole snáď rozozná aj malé decko.
To len ja som take hovado, co povie svojej priatelke otvorene aj taketo veci??
Mne to pride take normalne...viem, ze mne tiez niekedy nevonia z ust, tak sa vyhybam bozkavaniu, a naopak, ked citim, ze priatelke tiez nevonia, poviem jej to...ved sa to da riesit, a ako tu uz bolo spomenute, moze to znamenat aj problem s travenim, takze umytie, alebo zuvacka nepomozu.
Mne to pride take normalne...viem, ze mne tiez niekedy nevonia z ust, tak sa vyhybam bozkavaniu, a naopak, ked citim, ze priatelke tiez nevonia, poviem jej to...ved sa to da riesit, a ako tu uz bolo spomenute, moze to znamenat aj problem s travenim, takze umytie, alebo zuvacka nepomozu.
Zda sa, ze asi len ty si take hovado.
Hovado? To uz mate ake priatelky ze sa bojite jej povedat ze jej smrdi z ust? Este povedzte ze si ani neprdnete pred sebou a konec...to uz je naco taky vztah ked sa bojite nieco povedat, spravit...alebo som tiez len take "hovado"
"Tak já budu taky jenom hovado."
Ale si mi pripomenul jednu scénu z nemenovaného seriálu 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vobec nie je hovado. Ked uz su spolu nejaku dobu, tak je uplne normalne sa spravat prirodzene a povedat si veci otvorene, ako pred sebou nieco skryvat.
Neviem, zda sa mi po prezreti tejto temy, ze to asi nieje take bezne
Kym si clovek pred partnerom neprdne tak to este nieje vztah
Kym si clovek pred partnerom neprdne tak to este nieje vztah
jaj, jasne, ze to je normalne. ono nejde o to, CI to povedat, ale AKO to povedat 
-
Taane_Mahuta
Light Expert
treba vedieť ako to povedať, jednoducho sa spýtať, čo dnes jedla a pila, a často tá téma sa môže ďalej rozvinúť a jednoducho častokrát jej to aj docvakne, o čo sa touto témou pokúšaš naznačiť, či nepriamo povedať, a keď jej to nedocvakne, povedať jej to priamo, že pri bozkávaní cítiš v jej ústach nejakú pachuť... Takéto dve riešenia v tejto situácii mi napadli, ja by som takto postupoval.
Tak, ja to zoberem trosku z ineho hladiska (vzhladom k mojej aprobacii
). Na jednej strane suhlasim, ze moze ist o zle travenie, resp. pokazeny zub, pokial sa vsak toto nepotvrdi, bude problem v tom, ze ste geneticky "nekompatibilni". To znamena ze zena by mala muzovi vonat taka aka je. Priroda to tak zariadila, aby sa dokazali najst co najvhodnejsi partneri (ano, stale to funguje aj u ludi). Pisal si, ze ostatne casti su ok, len predpokladam, ze ked ide o stale sa rozbiehajuci vztah, slecna na seba leje zakazdym pol litra vonavky. Ono bozkavanie ako take je z velkej casti ocuchavanie sa navzajom. Ak sa k tomu vo vztahu dostanete a stravite spolu noc (alebo si aspon zabehate
), skus si k nej "pricuchnut" (toto pisem fakt vazne, bez akejkolvek srandy) a pokial ti vyslovene jej "pizmo" bude neprijemne (samozrejme sa to nerata pocas tyzdnovej stanovacky bez vody), tak je to znak toho, ze zrejme nie je ta prava.
To stým narobíte.
Mne frajerka raz ráno po preflámovanej noci, ked sme obaja padli bez umytia zubov povedala, aby som si ich isiel na druhy den rano umyt a nic som ztoho nerobil. Holt ked ti tam raz skape vecer maciatko, a do rana bude hnit, tak to nie je ziadna slast pre toho druheho sa s tebou bozkavat. O tom je ten vztah aby ste si aj taketo povedali. Niekedy to je akutna pricina, ako pri vyssie uvedenom. Niekedy to je chronicke lebo napriklad travenie a zub. Ale princip je rovnaky, povedat si to.
A to co napisal dudo je velka pravda. Ked ti niekto "nevoni" tak to bude holt o nicom.
Udajne (internety pisali) nam voni ten, kto ma imunitny system "kompatibilny" s tym nasim, teda, ze doplna nedokonalosti nasho imunitneho systemu, cim vytvorime dobre imunitne vybaveneho potomka. Science bitch!
Mne frajerka raz ráno po preflámovanej noci, ked sme obaja padli bez umytia zubov povedala, aby som si ich isiel na druhy den rano umyt a nic som ztoho nerobil. Holt ked ti tam raz skape vecer maciatko, a do rana bude hnit, tak to nie je ziadna slast pre toho druheho sa s tebou bozkavat. O tom je ten vztah aby ste si aj taketo povedali. Niekedy to je akutna pricina, ako pri vyssie uvedenom. Niekedy to je chronicke lebo napriklad travenie a zub. Ale princip je rovnaky, povedat si to.
A to co napisal dudo je velka pravda. Ked ti niekto "nevoni" tak to bude holt o nicom.
Udajne (internety pisali) nam voni ten, kto ma imunitny system "kompatibilny" s tym nasim, teda, ze doplna nedokonalosti nasho imunitneho systemu, cim vytvorime dobre imunitne vybaveneho potomka. Science bitch!