MEGABIZNIS
MEGABIZNIS
Xxx
našiel som toto na internete, je to zaujimavá myšlienka ale otázka znie ako sa "votrieť" medzi ostatných a prečo práve by mali kupovať môj produkt
čo si o tom myslite vy?
našiel som toto na internete, je to zaujimavá myšlienka ale otázka znie ako sa "votrieť" medzi ostatných a prečo práve by mali kupovať môj produkt
čo si o tom myslite vy?
Re: MEGABIZNIS
to ti neviem povedať vidim niečo také prvýkrat
A to video nevieš poskytnúť bez toho, aby tam každý z nás musel vypisovať emailovú adresu?
Podľa mňa to je jedno veľké "šmejdstvo".. na webe je dostupný len kontakt a VOP a nič viac.. hmm. Ja by som tomu neveril. Seriózne firmy to riešia inak. To je môj názor.. nezadal som tam svoj email, čiže nemám šajnu, čo vlastne ponúkajú.
Na adminovom mieste túto tému zamknem, pretože to zaváňa reklamou, minimálne však zberom emailových adries na spamovacie účely. Ak chceš o tom diskutovať, napíš, o čo sa tam jedná.
Podľa mňa to je jedno veľké "šmejdstvo".. na webe je dostupný len kontakt a VOP a nič viac.. hmm. Ja by som tomu neveril. Seriózne firmy to riešia inak. To je môj názor.. nezadal som tam svoj email, čiže nemám šajnu, čo vlastne ponúkajú.
Na adminovom mieste túto tému zamknem, pretože to zaváňa reklamou, minimálne však zberom emailových adries na spamovacie účely. Ak chceš o tom diskutovať, napíš, o čo sa tam jedná.
Typická kampaň na získavanie emailov, typicky pre reklamné účely. Natočím video, kde sa tvárim bohatý a šťastný, pridám pár myšlienok z najznámejších kníh o osobnostnom rozvoji, podnikaní a marketingu a zaobalím to do návodu "bohatý za 24 hodín".
Každý chce byť bohatý a každý chce byť bohatý rýchlo, takže na to klikne veľa ľudí. Účinné. Typické. A zase sa na tom najviac nabalí autor.
(Video som nevidel a ani nemusím. Takých už tu bolo...)
Každý chce byť bohatý a každý chce byť bohatý rýchlo, takže na to klikne veľa ľudí. Účinné. Typické. A zase sa na tom najviac nabalí autor.
(Video som nevidel a ani nemusím. Takých už tu bolo...)
jesus a ja som to neskontroloval som myslel že ked vyplnim mail tak sa zmeni odkaz a ten odkaz je to video čo som dal sem...
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2015, 15:59)
dopozeral som celé video
ide o to že pozrieš na amzon čo sa predáva najlepšie cca za 30€ neni to veľké a je to jednoduché
ty to daš vyrobiť na SK s vlastnym logom a budeš to predávať tiež
dopozeral som celé video
ide o to že pozrieš na amzon čo sa predáva najlepšie cca za 30€ neni to veľké a je to jednoduché
To nieje biznis, ale hlupost....patent ti nehovori nic? Copyright tiez nie?japaja napísal:jesus a ja som to neskontroloval som myslel že ked vyplnim mail tak sa zmeni odkaz a ten odkaz je to video čo som dal sem...
dopozeral som celé video
No veď musí hľadať niečo, čo nie je chránené patentom. Ak sa na Amazone predávajú rožky značky Amazon, nevidím problém v tom, aby začal vyrábať rožky značky Japaja..
Problém je v tom, či dokážeš vyrobiť ten výrobok za také náklady, aby si vedel ponúknuť lepšiu cenu ako na Amazone a aby si ešte aj zarobil niečo. Ale to je večná otázka ekonómie..

-
cheeseburger
Light Star
Pozeral som ciste pre zaujimavost tie videa a neviem, co si mam o tom mysliet. Kazdopadne vyzera to zaujimavo, ale az take ruzove okuliare by som z toho nemal.
Lahko sa vela zarobit neda.