Tv do 300 eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tv do 300 eur

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Kedže budget nepustí cez 300 ečiek a tv potrebujem dost súrne, vzhľadom k tomu, že starý(este crt 8)odišiel náhle, prosím o radu pri výbere nového kusu.
Nemám nejaké špeciálne požiadavky, možno len v otázke spotreby do nejakých 80 w. Príjem do tv mám cez cslink, vzdialenosť od tv k miestu pozerania je min. 2.2 m a max 3.5 m. Samozrejme tv nebude slúžit len na pozeranie tv programov ale aj na filmy. Neviem čo viac je potrebné k tomu aby som vám ulahčil výber vzhľadom k využitelnosti. Ďakujem za radu.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Re: Tv do 300 eur

Príspevok od používateľa 1C3 »

Možno ešte akú uhlopriečku by si chcel? a či preferuješ nejaké značky? či máš prímač aj s prípravou na FULL HD?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Uhlopriecka je logicka vzhladom na cenovy limit. Tam si nenavybera. Kedze je sledovacia vzdialenost minimalne 2,2 metra, tak aspon 40". Lenze tam nepusti cena. Ani na 37". Takze nieco mensie. To by uz ale mohlo byt velmi malo aby sivobec nieco videl.
LG 32LK530, Philips 32PFL4606H.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

1C3 napísal:Možno ešte akú uhlopriečku by si chcel? a či preferuješ nejaké značky? či máš prímač aj s prípravou na FULL HD?
no v ramci uhlopriecky asi 32" aj ked som uviedol tie vzdialenosti,z ktorych sa bude tv pozerat a podla tych vypoctov,ktore odporucaju 2.5 nasobok uhlopriecky my najskor vyslo 32. V ramci znaciek asi ziadnu nepreferujem ide mi o pomer cena vykon. na cs linku ficim este na cryptoworks to znamena aj ked realne deklaruju ze pobezi do 2015 urcite,budem musiet v buducnosti zakupit jednak irdeto prijimac a tie maju vacsinou uz aj full hd funkciu. Ono keby som ten televizor nepotreboval hned tak by som asi najskor pockal kym klesnu ceny led lcd aj ked sa hovori ze okolo tych 300-400 eur nemozno hovorit o kvalitnej led tv a niektore sa aj spotrebovo pohybuju rovnako ako niektore posledne modelove rady klasickych lcd bez led. Pri tomtohttp://lcd-televizory.heureka.sk/lg-32lk450/ deklaruju 80w spotrebu,co je porovnatelne z niektorymi led z tej nizsej kategorie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Do 300€ uz kupis vyssi model LK530, vid vyssie moj prispevok. Papierovu spotrebu nepozeraj, v domacich podmienkach bude nizsia. Obycajne lcd v tomto lowende maju lepsi obraz ako s led podsvietenim.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ryan Giggs napísal:Do 300€ uz kupis vyssi model LK530, vid vyssie moj prispevok. Papierovu spotrebu nepozeraj, v domacich podmienkach bude nizsia. Obycajne lcd v tomto lowende maju lepsi obraz ako s led podsvietenim.
ako je to s tymi domacimi podmienkami?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ta papierova spotreba ja maximalna, pri nastavenom max jase a podsvieteni. Doma tak tv nastavenu nikdy mat nebudes. Do 80 wattov maju priemernu realnu spotrebu aj 42" modely.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ryan Giggs napísal:Ta papierova spotreba ja maximalna, pri nastavenom max jase a podsvieteni. Doma tak tv nastavenu nikdy mat nebudes. Do 80 wattov maju priemernu realnu spotrebu aj 42" modely.
Sharp AQUOS LC32SH340EV som rozmyslal aj nad tymto,ma nahravanie na usb
Ryan Giggs
VIP
VIP

Kedze mas satelit, je ti to nahravanie nanic. Nahravat sa da jedine z interneho tuneru TV. Teda ak by si niecoprijmal cez antenny vstup. Z externeho vstupu nic nenahras.
Ten Sharp nema 100 Hz. Co sice nie je klucovy parameter, ale hodi sa.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ryan Giggs napísal:Kedze mas satelit, je ti to nahravanie nanic. Nahravat sa da jedine z interneho tuneru TV. Teda ak by si niecoprijmal cez antenny vstup. Z externeho vstupu nic nenahras.
Ten Sharp nema 100 Hz. Co sice nie je klucovy parameter, ale hodi sa.
okej viac info mi netreba diki za pomoc 8)
MichalAngello
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MichalAngello »

Ahojte, oživím túto tému.
Chcem kúpiť telku za 250 - 300 €, no moc sa v dnešnej ponuke neorientujem. Potreboval by som troška poradiť...

Nemám špeciálne požiadavky - full HD, prehrávanie z USB, uhlopriečka vzhľadom na cenu asi 80'' (viac je len plus...)

Môj tip je Samsung UE32J5100. Môže byť, či, či kuknúť niečo iné?

Vopred Ďakujem! :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

UE32H6200 - je sice už vybehovy a nad rozpočet, ma už ale 100 Hz panel a lepši obraz ako novšie ale nižšie modely. Zvažil by som či nedoplatiť tych 30-40€.
Napísať odpoveď