Malo by zmysel sa dievčaťu priznať?
Malo by zmysel sa dievčaťu priznať?
Ahojte mám 18 s babami málo skúseností ale v poslednej dobe mi motá hlavu jedna kamarátka a neviem či niečo chce alebo nie poznám ju dlho (cca 15 rokov) a neviem ako zistiť či by chcela so mnou chodiť alebo nie a pýtať sa jej to zasa na rovinu nechcem lebo sme obaja z tej istej dediny a bolo by mi to trápne keby ma odmietla
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Malo by zmysel sa dievčaťu priznať?
A s cim sa jej chces priznat?
-
vendo
Guru
ze je gay
-
Fabo
Hardcore addict
Povedz jej ze si gay, ona potom bude chciet zistit ci sa jej nepodari ta zviest ajtak, ty sa nechas. win win.
A potom jej mozes kupit psa.
A potom jej mozes kupit psa.
Viete co musi znamenat byt gayom v dedine ? Musis byt silny.
Strč jej jazyk do pusy a ruku do nohavičiek. Ak sa nebráni, tak je to ok.
posli fotku a mi ti uz poradime ci to bude mat vyznam 
-
audiotrack
VIP
no dosť bolo srandy...balonak napísal:Ahojte mám 18 s babami málo skúseností ale v poslednej dobe mi motá hlavu jedna kamarátka a neviem či niečo chce alebo nie poznám ju dlho (cca 15 rokov) a neviem ako zistiť či by chcela so mnou chodiť alebo nie a pýtať sa jej to zasa na rovinu nechcem lebo sme obaja z tej istej dediny a bolo by mi to trápne keby ma odmietla
najprv si musíš uvedomiť, že ju poznáš od detstva. Už ako trojročný si ju poznal. Dlhých 15 rokov. Myslíš že my ju poznáme lepšie ako ty? Kto iný ako ty ju má vedieť odhadnúť? Druhá vec, čo si musíš uvedomiť je to, že keď ťa odmietne, nič to neznamená. Odmietnutie je úplne bežná vec. Ešte blbšie by ti bolo keby spolu začnete chodiť a rozídete sa, ver mi. Navyše, aká je šanca že v tej dedine budete spolu stále? Buď ty alebo ona (alebo obaja) odídete kvôli škole a práci do nejakého mesta. A posledná vec čo si treba uvedomiť je to, že vždy je viac ako 2 možnosti. Nemusíš sa jej hneď pýtať či s tebou chce chodiť. Začnite sa stretávať ako kamaráti. Pozvi ju na kávu, do kina. Čokoľvek. Vzťah spolu môžete mať aj bez tej formálnej otázky. A taktiež nemusí ten vzťah vzniknúť z minúty na minútu. Nechaj tomu čas a voľný priebeh, a uvidíš ako sa to bude vyvíjať
Takže poporiadku tupci neni som gay
a k tej rozumnej odpovedi v ženách sa už vôbec nevyznám poznám ju sice dlho ale až terza niekedy som si začal všímať kto to vlastne je a ešte to že čas tomu dávam idem pomaly a pomaly zisťujem čo by som mal len neviem ako na to
-
Solo_Kamen
King
balonak, po prvé, ak ti niekto, kto býva 7 domov od teba (ja) odporučí nejaké fórum, tak vedz, že všetko čo sem napíšeš si možem prečítat. Samozrejme, že budem diskrétny... ale pomohlo by tomu, keby mi kúpiš v piatok pivobalonak napísal:Ahojte mám 18 s babami málo skúseností ale v poslednej dobe mi motá hlavu jedna kamarátka a neviem či niečo chce alebo nie poznám ju dlho (cca 15 rokov) a neviem ako zistiť či by chcela so mnou chodiť alebo nie a pýtať sa jej to zasa na rovinu nechcem lebo sme obaja z tej istej dediny a bolo by mi to trápne keby ma odmietla
Druhá vec je divné, že vobec netuším o kom hovoríš ale najlepšie by bolo u danej osoby s tým vyjst von(decentne preboha!) a v takom prípade by si vedel na čom si a najhoršie čo sa može stat je to, že niekto to raz do roka spomene v rámci prania špinavého prádla, tak ako to robíš ty, ja J.T, M.K, M.T, A.M a další
V prvom rade na ňu nemôžeš vybaliť hneď to, že ju miluješ alebo že "si do nej buchnutý".
Proste ju len pozvi niekam na prechádzku, na kofolu, do kina, atď., ale hlavne bez zvyšku kamošov, choďte tam len vo dvoch. Buď k nej pozorný, nevyhýbaj sa dotykom a fyzickému kontaktu. Ak by si videl príležitosť, neboj sa jej dať pusu alebo rovno francuzáka.
Zopakuj to párkrát a ak jej dovtedy nedopne tvoj zámer, potom jej môžeš vyznať svoje city k nej. Čo najhoršie sa môže stať? Môže ťa maximálne odmietnuť (s touto možnosťou musíš počítať), ale potom aspoň budeš vedieť, že s ňou nemá zmysel strácať čas a máš možnosť sa posunúť ďalej (rozumej k ďalšej
).
Proste ju len pozvi niekam na prechádzku, na kofolu, do kina, atď., ale hlavne bez zvyšku kamošov, choďte tam len vo dvoch. Buď k nej pozorný, nevyhýbaj sa dotykom a fyzickému kontaktu. Ak by si videl príležitosť, neboj sa jej dať pusu alebo rovno francuzáka.
Zopakuj to párkrát a ak jej dovtedy nedopne tvoj zámer, potom jej môžeš vyznať svoje city k nej. Čo najhoršie sa môže stať? Môže ťa maximálne odmietnuť (s touto možnosťou musíš počítať), ale potom aspoň budeš vedieť, že s ňou nemá zmysel strácať čas a máš možnosť sa posunúť ďalej (rozumej k ďalšej
jasne ze treba ist na nu pomaly a nie hned zhurta