Windows 10
Re: Windows 10
Ďakujem aspoň niečo......
pozri na http://virtualcustoms.net/ je tam pár tém pre win10, väčšina tmavých (čím to bude?pavucek napísal:Zdravím Vás,
neviete či sa dá zmeniť farba okien (prieskumník, aplikácie) vo Windows 10? Na môj vkus sú tie okná moc biele..... Dík...
Na notebooku Lenovo s510p po "vypnuti" ostava svietit power tlacidlo a vetrak sa toci, resp. notebook sa vobec nevypne, iba obrazovka.
Vypnutie "fast shutdown" nepomaha, myslel som, ze to bude chybou zlej instalacie winu, no vcera som reinstaloval a problem ostal.
Vypnutie "fast shutdown" nepomaha, myslel som, ze to bude chybou zlej instalacie winu, no vcera som reinstaloval a problem ostal.
čaute, nainštaloval som si 64 bitovú 10ku no zo 4GB RAM mi píše len 3GB usable. Prečo? 
Nemáš integrovanú grafiku, ktorá si berie pamäť z ramky?
No na notebooku moze byt, čiže s tým nič asi nespravím čo?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nespravis. V biose by mohla byt moznost pridelit maximalnu ram, takze by si to mohol znizit trebars na 512MB pre grafiku a zvysok ti ostane ako pouzitelna pamat.
potrebujem poradit, mam na ploche 3 obrazky a jeden word dokument, stiahnute z netu, a neviem ich ani premenovat ani presnutu ani vymazat... ani ako spravca. Pocitac bol uz vela krat vypnuty takze nebezia v pozadi v ziadnom programe alebo tak... nejaka rada?
-
hojko
Site Admin
Kto vie, moze to sposobvat Windows Search alebo tiez Content Indexing. Skus Unlocker od IObitu: http://www.iobit.com/en/iobit-unlocker.php Alebo potom este skus GodMode v samotnom Windowse: http://www.pcworld.com/article/2881613/ ... -tool.html
vidis to ma nenapadlo, ale skusim, dufam ze to pomoze, ono je to len kozmeticky problem ale mam rad cistu plochu a bojim sa tam davat cokolvek aby mi to tam nezostalo, diky
ked si chcem rezervovat bezplatny upgrade na W10 (je na to rok času, že?) a chcem zostat na W7, staci mi cez MediaCreationTool vytvorit iso, alebo je treba aj nabootovat do virtualboxu a tam si aktivovat?
Neviem, ale áno, máš čas do konca Júla 2016.
-
lukostrel77
Star
zdravim mojmu bratrancovi po upgrade na win 10 sekaju vsetky hry napr call of duty 2 fifa 11 hra hovori ze na low ma 20fps vcom moze byt problem v ovladacoch?
MA ntb Acer aspire e1 571 intel core i3 2328m 4gb ram gt620m nemoze to bit tim ze sa mu prestavila gk na intel hd3000 som mu hovorel. lebo v biose ma ze intel hd3000 alebo gt620m ale nemislim si ze hd3000 nezvladne call of duty 2 takze asi tam nieje problem ci.
MA ntb Acer aspire e1 571 intel core i3 2328m 4gb ram gt620m nemoze to bit tim ze sa mu prestavila gk na intel hd3000 som mu hovorel. lebo v biose ma ze intel hd3000 alebo gt620m ale nemislim si ze hd3000 nezvladne call of duty 2 takze asi tam nieje problem ci.
-
hojko
Site Admin
Moze, ale vsak predsa vidi aka grafika sa pouziva. V jeho pripade by som nainstaloval novy ovladac k chipsetu a ku grafike, to by mohlo problem vyriesit.
-
lukostrel77
Star
hojko napísal:Moze, ale vsak predsa vidi aka grafika sa pouziva. V jeho pripade by som nainstaloval novy ovladac k chipsetu a ku grafike, to by mohlo problem vyriesit.
On je absolutny laik
Ale asi to bude ovladacmi.predtim mu nesiel zvuk tiez to bolo ovladacom.
On hovori ze otom ani nevedel ze sa upgradoval predtym mal windows 7
Prisiel domov a ze zapol a uz mal win 10
-
ja_som
Star
Ahojte,
neviete čo znamená "Niektoré nastavenia spravuje vaša organizácia" v rozšírených možnostiach pre Windows Update v mojom súkromnom noťase, ktorý je pripojený k mojej domácej sieti?
neviete čo znamená "Niektoré nastavenia spravuje vaša organizácia" v rozšírených možnostiach pre Windows Update v mojom súkromnom noťase, ktorý je pripojený k mojej domácej sieti?
Neni nastavena domena v sieti?
-
ja_som
Star
A kde by to nastavenie malo byť?
Neviem, že by som niečo také nastavoval...
Neviem, že by som niečo také nastavoval...
@ja_som ja to ta mám tiež. Nerieš.
http://superuser.com/questions/947755/s ... -on-domain
http://superuser.com/questions/947755/s ... -on-domain
-
ja_som
Star
OK, dík za info...