3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Jasné, že ty.
Neber svoje želania tak samozrejmo.
rethon napiš do scs software
Dik, skoda, ze nebolo nanho viac casu. Mam to ako taku bokovicu.BX napísal:i-Cube, krásny exteriér. Živíš sa týmto? Nech viem, komu napísať, keď budem potrebovať
Dom mi poslali architekti. Nieco som vnutri a za domom modeloval, ale vacsina kupena, kedze na taketo veci nie je nikdy cas : ) . Maxko a neviem ako dlho, asi tyzden a volacoheker napísal:Hej i-Cube, krasne. To si modeloval cele sam alebo si pouzil .max ci SketchUp modely? V com je to robene a ako dlho ti trvalo spravit cely dom?
Raketka...
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2015, 13:52)
Viacmenej finálna raketka, vzhľadom k tomu že bude zasunutá v hlavni, sú letové krídla na takých pohyblivých "kazetách".
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2015, 13:52)
Viacmenej finálna raketka, vzhľadom k tomu že bude zasunutá v hlavni, sú letové krídla na takých pohyblivých "kazetách".
japaj to je final verzia low poly ?
1 vec v predu na narazniku mas tam dva vedla seba ngony to ti UE nezobere
a potom redukuj redukuj edge lopy predpokladam ze nejdes robit nejaky realistickymodel
1 vec v predu na narazniku mas tam dva vedla seba ngony to ti UE nezobere
a potom redukuj redukuj edge lopy predpokladam ze nejdes robit nejaky realistickymodel
1. zakružkuj v skicaru keď že nepoznám podmienky UE4 tak neviem čo možem a čo nie
2. lowP no, ja som sa naučil jednu techniku modelovania to auto som robil kôli tomu že či sa mi budu zase srať seems pri texturovani alebo to nejak čarovne vyriešim
2. lowP no, ja som sa naučil jednu techniku modelovania to auto som robil kôli tomu že či sa mi budu zase srať seems pri texturovani alebo to nejak čarovne vyriešim
Neviete niekto ako nastaviť ten material tak aby sa mi to tak nerozmazávalo? Už som ho skúšal nastavovať cez všetko možné aj UV mapy a stále mi to tak rozmazáva 
Rozmer textúry je 3622x2362
Rozmer textúry je 3622x2362
no to bude pravdepodobne v unwrape posti screen ako si to unwrapol ?
Ale stále je to tak rozmazané aj ked tie polygony zvačším oproti tomu materialu akurát sa mi začne deliť do viacerých častí v rendri
V prvom rade treba vymeniť textúru, za nejakú s lepším vzorom aj rozlíšením.
druhom rade to si dal smart uwunwarping co neni mozno najlepsia vec mozno si kuknut nejaky tutorial ta textura by sa mozno dala aj dala skus len tak jednotlive uv island zvacsit mouzu sa aj prekrivat
ako ja fakt už neviem ja si asi ubližim, na autodesk fore som odpoveď nedostal zatiaľ, model nema žiadné prekryte polygony, uvw mapu som si sam rozdeľoval pracne aby neboli zahnuté hrany, a ono sa to takto pokurvý no nech sa nehnevajú ale mam dosť
Tak som sa s tým skúsil pohrať a myslím že som na to trochu prišiel 
japaja ja sa im nedivim ze ti neodpisali
mas uz na tom meshi texturu ? si si 100percent isty ze sa ti tam neprekrivaju vertexi skusal si prehodit normali nemas tam nahodou extrudovane edge ?nemas to porozdelovane do viacerich meshov ? skus vymazat uwseams ci to bude stale robit?
nerobil si nahodou UWunwraping a potom pouzil subdision alebo ako sa to v maxe vola nejakz smooth ??
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 0:48)
frager zvacsil si iba uv islands alebo si aj uw unwrapoval ?
nerobil si nahodou UWunwraping a potom pouzil subdision alebo ako sa to v maxe vola nejakz smooth ??
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 0:48)
frager zvacsil si iba uv islands alebo si aj uw unwrapoval ?
Urobil som to tak že som si označil steny napr. z pohladu spredu tie som dal unwrapnut podla pohladu a na UV som ich zväčšil a tak na každej strane.
Goofy model som skontroloval nevidim v ňom problém aj pri
testovaní gule "sphere" som to skušal aj tam sa to kazí
aj pri klasickom flatten mapovaní sa to deje
ale keď začnem uvw mapu posuvať viacej do textury že textura bude v konečnom dôsledku pretrčať tak to ide ale len z časti nie všade sa to dá zrobiť...
dne natočim video..
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 12:55)
tu je video
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 12:58)
mne sa to deje tam kde to ja rodelim to znamená kde ja natiahnem seems
testovaní gule "sphere" som to skušal aj tam sa to kazí
aj pri klasickom flatten mapovaní sa to deje
ale keď začnem uvw mapu posuvať viacej do textury že textura bude v konečnom dôsledku pretrčať tak to ide ale len z časti nie všade sa to dá zrobiť...
dne natočim video..
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 12:55)
tu je video
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2015, 12:58)
mne sa to deje tam kde to ja rodelim to znamená kde ja natiahnem seems
boze moj japaj ty furt toto riesis uz som ti nato asi 5x krat pisal par stran dozadu prosto musis vyfarbit aj trocha mimo jednotlivich uv islands s tou istou farbou pozri si http://wiki.polycount.com/wiki/Edge_padding ako ma jedlotlive uv islands a ma este aj mimo nich farbou alebo skus v maxe jednotlive uv islands zmensit
ach jo kiež by som našiel stranu kde som postoval fialovy model "veigara" čo som mal ten istý problém
takže mi chceš povedať že v Disney , Pixar to tiež rieša takto
čo je uv islands ?
mne chýbajú elementárne základy z toho a nájsť komplexný tutorial s konečným výsledkom je problém
takže mi chceš povedať že v Disney , Pixar to tiež rieša takto
čo je uv islands ?
mne chýbajú elementárne základy z toho a nájsť komplexný tutorial s konečným výsledkom je problém