caute
ak niesom spokojny so svojim lekarom , mozem ist na k dalsiemu a dalsiemu...?
na odborne vysetrenie samozrejme ... teda viem ze mozem ale skor by ma zaujimalo ci to maju oni niekde v databaze ulozene ze vidia ..aha tento idiot uz bol u dvoch predoslych alebo podobne...lebo niesom spokojny tak si asi dam tour de doctors
viem ze to vyznie trchu blbo ale tak snad pochopite...
navsteva viacerych odbornych lekarov
-
Ryan Giggs
VIP
Re: navsteva viacerych odbornych lekarov
Nevidim v tom ziaden problem. Aj keby to ten doktor zistil ze si bol inde, tak co?
Afaik na Slovensku mozes menit vseobecneho lekara raz rocne, odbornych raz za pol roka, neviem ako je to so sukromnymi. Samozrejme, da sa aj castejsie, otazka je, ci ti to poistovna preplati.
-
Ryan Giggs
VIP
Raz za pol roka mozes zmenit vseobecneho lekara. U odborneho nic take neplati. Samozrejme ci to poistovna uzna je druha vec.
Pted 3/4 rokmi som navstivil 3 roznych ortopedov s tym istym problemom. V priebehu jedneho roka. A kazdy mi urcil inu diagnozu
Nikto sa nehneval. Ani doktori, ani poistovna.
jasne, ved to je uplne normalne, mna dokonca poslal sam doktor za inymi, ze nech zvazim aj ine moznosti, lebo on ten problem riesi jednou cestou, je ich viac a nech si vyberiem taku, ktoru uznam za vhodnu.
-
peterkozel
Medium Professional
heh pecka, rozhodni sa sam aka bude spravna liecba, hmm je tu tema zle skusenosti u lekara?,mala by fest komentarov, inak doktor ta nemusi prijat, je to v zakone ci kde ale uplne bezne sa stava opak, oduta arogantna sestricka ti povie ze novych neberu a ze mas ist tam kde si bol, ak povies ja potrebujem iba jednorazove vysetrenie a nikde ma nechcu zobrat a mam bolesti ona povie objednajte sa, objednaju ta o pol roka
no to nebolo tak, ze rozhodni sa sam aka liecba sa ti hodi. skor ze je tu cesta verejneho zdravotnictva, kde ti to spravia standartne alebo pojdes ku sukromnikovi, kde ti to spravi modernym zakrokom, ale si priplatis.