Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?
Je to vec dohody. Ak im to nevadí... Skôr si myslím, že v budúcnosti, ak dôjde na nejakú krizu, tak prídu výčitky najmä zo ženskej strany.
Ale je to ich vec a ak im to tak vyhovuje, nechápem, čo komu sa na tom nepáči.
Ale je to ich vec a ak im to tak vyhovuje, nechápem, čo komu sa na tom nepáči.
ale vy si hned prestavujete ze ked sme takto dohodnuti tak zijeme ako hipikovia, kazdy tyzden orgie, manzelka v robote kazdu chvilu s niekym na zachode je a ja minam vacsinu penazi na stetky...
tak to ale vobec nie je, my niesme v ziadnom volnom vztahu, ani jeden z nas si cielene nechodi uzivat s niekym inym, len proste vieme ze keby sa nieco stalo tak to nebude ten druhy brat ako tragediu, pretoze sa vlastne nic nestalo.
ber to tak ze je to iba interakcia s inou osobou.
rozpravat sa s cudzou babou asi mozes, ze? to tvojej zene nevadi. keby si isiel sam s kolegynou na obed, to jej hadam tiez nevadi. keby na teambuildingu na vecernej diskoteke tancujes s kolegynou, tiez jej to nevadi, ze?
pretoze o nic nejde, ved sa nic nedeje.
lenze mas niektorych ludi, ktori su extremne ziarlivi a im by vadilo aj to ze ides na obed s kolegynou (jedna spoluziacka zo strednej, sme obcasne vybehli na obed alebo na pivo a ona to musela pred frajerom tajit, pretoze bol chorobne ziarlivy, aj napriek tomu ze medzi nami nic nebolo).
naopak mas ludi ktori su ziarlivi menej a tym nebude vadit nic z toho a este zopar veci naviac.
ale aj ja som bol zo zaciatku vo vztahu ziarlivy, postupne ako vas vztah bude silnejsi a silnejsi tak si uvedomis ze nie je dovod ziarlit ked ti manzelka rozprava ako s niekym tancovala na diskoteke, pretoze jej bezvyhradne doverujes.
tak to ale vobec nie je, my niesme v ziadnom volnom vztahu, ani jeden z nas si cielene nechodi uzivat s niekym inym, len proste vieme ze keby sa nieco stalo tak to nebude ten druhy brat ako tragediu, pretoze sa vlastne nic nestalo.
tak logicky pokial to tvojej zene vadi tak ju nepodvadzaj. aj moja manzelka je pre mna zena na cely zivot, ja si to rad prestavujem tak ze vztah medzi nami je o niecom vacsom nie len o sexe. to ze som sa niekde opil a olizoval sa s nejakou babou predsa nema absolutne nic spolocne s nasim vztahom.strapaty napísal:nikdy by som ju nepodviedol nie preto ze by sa to mohla dozvediet ale preto ze by som sam zo sebou nevedel zit ...ze som jej dal slovo a nedodrzal ho ...
ber to tak ze je to iba interakcia s inou osobou.
rozpravat sa s cudzou babou asi mozes, ze? to tvojej zene nevadi. keby si isiel sam s kolegynou na obed, to jej hadam tiez nevadi. keby na teambuildingu na vecernej diskoteke tancujes s kolegynou, tiez jej to nevadi, ze?
pretoze o nic nejde, ved sa nic nedeje.
lenze mas niektorych ludi, ktori su extremne ziarlivi a im by vadilo aj to ze ides na obed s kolegynou (jedna spoluziacka zo strednej, sme obcasne vybehli na obed alebo na pivo a ona to musela pred frajerom tajit, pretoze bol chorobne ziarlivy, aj napriek tomu ze medzi nami nic nebolo).
naopak mas ludi ktori su ziarlivi menej a tym nebude vadit nic z toho a este zopar veci naviac.
ale aj ja som bol zo zaciatku vo vztahu ziarlivy, postupne ako vas vztah bude silnejsi a silnejsi tak si uvedomis ze nie je dovod ziarlit ked ti manzelka rozprava ako s niekym tancovala na diskoteke, pretoze jej bezvyhradne doverujes.
aacid
tak nemal som na mysli ze zijete ako hipici ...
..urcite sa vzdy moze nieco stat ... a preto ze mi na nasom vstahu velmi zalezi tak som dokonca prestal pit a uz 8 rokov nepijem ..
keby ma manzelka ale podviedla alebo by sa s nikym bozkavala urcite by som to riesil... a dost razne ...prave preto ze ju milujem a nechcem ju stratit... to ale neznamena ze je to koniec vstahu ..dokonca aj keby sa jej daco pritrafilo ..kazdy moze urobit chybu .. dolezite je si to uvedomit olutovat a snazit sa tomu vyhybat...
urcite bozkavanie neberiem ako socialnu interakciu s inou zenou .. je to pre mna nieco osobne kde vstupuje ta moja osoba do mojich emocii sexuality a zivota .. neda sa to porvnat s tancom ci vecerou s koleginami .. vzajomna dovera je zaklad kazdeho vstahu ... ziarlivosti sa milujuci clovek neubrani ale nesmie sa nou nechat ovladat... vzdy ked si ide zena vecer posediet s priatelkou bojim sa o nu ale nikdy jej to nedam znat ... bojim sa lebo mi na nej zalezi a nechcem ju stratit ale nedam jej to znat lebo jej doverujem ...
toze to tebe zena hovori je ine ako by si jej to mal hovorit ty... muzi su racionalny a pokial najdu racionalny zaver vedia ci to ulozit ... no zeny konaju emotivne ... a emocie je ovela komplikovaniejsie ulozit ako fakty.. cize pri vasich vzajomnych popisoch by som az tak moc do detailov nezachadzal.. asi taketo nieco :DD http://www.videacesky.cz/skece/tady-nejde-o-hrebik
tak nemal som na mysli ze zijete ako hipici ...
..urcite sa vzdy moze nieco stat ... a preto ze mi na nasom vstahu velmi zalezi tak som dokonca prestal pit a uz 8 rokov nepijem ..
keby ma manzelka ale podviedla alebo by sa s nikym bozkavala urcite by som to riesil... a dost razne ...prave preto ze ju milujem a nechcem ju stratit... to ale neznamena ze je to koniec vstahu ..dokonca aj keby sa jej daco pritrafilo ..kazdy moze urobit chybu .. dolezite je si to uvedomit olutovat a snazit sa tomu vyhybat...
urcite bozkavanie neberiem ako socialnu interakciu s inou zenou .. je to pre mna nieco osobne kde vstupuje ta moja osoba do mojich emocii sexuality a zivota .. neda sa to porvnat s tancom ci vecerou s koleginami .. vzajomna dovera je zaklad kazdeho vstahu ... ziarlivosti sa milujuci clovek neubrani ale nesmie sa nou nechat ovladat... vzdy ked si ide zena vecer posediet s priatelkou bojim sa o nu ale nikdy jej to nedam znat ... bojim sa lebo mi na nej zalezi a nechcem ju stratit ale nedam jej to znat lebo jej doverujem ...
toze to tebe zena hovori je ine ako by si jej to mal hovorit ty... muzi su racionalny a pokial najdu racionalny zaver vedia ci to ulozit ... no zeny konaju emotivne ... a emocie je ovela komplikovaniejsie ulozit ako fakty.. cize pri vasich vzajomnych popisoch by som az tak moc do detailov nezachadzal.. asi taketo nieco :DD http://www.videacesky.cz/skece/tady-nejde-o-hrebik
kazdy to ma inak.
ja (aj moja manzelka) oddelujeme emocie od sexu. sex je primitivna potreba, ako potreba jest alebo pit.
ty sice pises ze jej doverujes, ale asi to nebude 100% pravda, pretoze keby si jej 100% doveroval tak sa o nu nebojis. respektive bojis sa ze sa jej nieco stane, ale nebojis sa ze ta podvedie alebo bude flirtovat s niekym.
kto 100% doveruje svojmu partnerovi, neziarli.
video si nepozriem, firemny firewall blokuje, ale suhlasim s tebou, vacsina zien mozno kona emotivne, moja zena taka nie je, dokaze sa na vsetko pozerat racionalne.
ja (aj moja manzelka) oddelujeme emocie od sexu. sex je primitivna potreba, ako potreba jest alebo pit.
ty sice pises ze jej doverujes, ale asi to nebude 100% pravda, pretoze keby si jej 100% doveroval tak sa o nu nebojis. respektive bojis sa ze sa jej nieco stane, ale nebojis sa ze ta podvedie alebo bude flirtovat s niekym.
kto 100% doveruje svojmu partnerovi, neziarli.
video si nepozriem, firemny firewall blokuje, ale suhlasim s tebou, vacsina zien mozno kona emotivne, moja zena taka nie je, dokaze sa na vsetko pozerat racionalne.
onion spojenie by ti asi v robote nepreslo
... ale doma si to pozri je to pekne... tak zenu ktora sa rozhoduje viac racionalne ako emocionalne by som rad spoznal .... tak su aj biele tigre v prirode preco nie ...
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
aacid je v tomto celkom rozhladeny, ma u mna palec hore
vsak to je proti prirode, cely cas mat jedneho sex. partnera, ani v genoch to nemame. Chlapi to tu maju trochu inak, vedia ten sex a emocie oddelit, proste babu pretiahnut a necitit k nej nic. je to vsetko akurat pud. u zien je to inak, tie si to vzdy spajaju s citmi a ked uz podjebu, tak hlavne preto, ze su namotane, zalubene a hladaju nieco citove, co im vo vztahu chyba.
vsak to je proti prirode, cely cas mat jedneho sex. partnera, ani v genoch to nemame. Chlapi to tu maju trochu inak, vedia ten sex a emocie oddelit, proste babu pretiahnut a necitit k nej nic. je to vsetko akurat pud. u zien je to inak, tie si to vzdy spajaju s citmi a ked uz podjebu, tak hlavne preto, ze su namotane, zalubene a hladaju nieco citove, co im vo vztahu chyba.
presne si to vystihol ROKI49. Chlap potrebuje dlhsiu dobu aby sa zalubil, zasun mu nestaci, musi tam byt nejake racio, aby si povedal, ze to nie je iba o sexe a to co dostane u nej nedostal u dalsich x predtym. Zena je v tomto presne taka, ako sa povodne hovori o chlapoch, ze "ked sa odkrvi mozog". Zadana zena, ked zvlhne pri inom, tak je zalubena, to mi nikto nevyhovori, taku som este nestretol, co by podviedla z racionalnych dovodov 
poznám baby na ktorých pôrody vôbec není vidieť (neviem ako tam dole
) a vyzeraju uplne tak isto ako pred pôrodom možno tak prsia sa zvačšili
baba ktorá hovorí že decko nechce sama nevie o čom hovorí a priority sa rokmi menia a zas povedzme si, načo taká baba ktorá toto povie by potrebovala takého "alfa samca" s bytom, autom a dobre platenou prácou kedže tieto atribúty zaopatrenosti sú viac výhodou pre ženu ktorá dieta chce ako tá ktorá nechce, pretože majetok muža = dokáže sa postarať o spoločne dieta
-
Bezfrajerky
Light Expert
Jaj ty si naivko. Preco chcu bezdetne alfasamca? Preco ja, ako bezdetny chcem babu s peknym zadkom, uzkym pasom, peknymi prsiami, tvarou a hustymi vlasmi?
Lebo evolucia. Aj baba ktora nechce decko sa nou takmer 100%ne riadi (viem, znie to ako oxymoron) ale je to tak. Povrchnost je ovela dolezitejsia, kebyze ti tvoja vysnena dievka (proste 11/10) prinesie papier od gynekologa ze je neplodna, stale by si ju chcel nalozit ...
A po pravde, existuje aj cisto chladnokrvne odovodnenie - bohatsi chlap na nu moze minat nie len smerom decko (auto,dovolenka,vzdelanie,vstupenky na luxusne orgie
etc.)
Lebo evolucia. Aj baba ktora nechce decko sa nou takmer 100%ne riadi (viem, znie to ako oxymoron) ale je to tak. Povrchnost je ovela dolezitejsia, kebyze ti tvoja vysnena dievka (proste 11/10) prinesie papier od gynekologa ze je neplodna, stale by si ju chcel nalozit ...
A po pravde, existuje aj cisto chladnokrvne odovodnenie - bohatsi chlap na nu moze minat nie len smerom decko (auto,dovolenka,vzdelanie,vstupenky na luxusne orgie
baba ktora nechce decko neexistuje... baba ktora nechce decko je ta, ktora este nestretla chlapa, s ktorym by decko chcela mat. Mam v tom skusenost, kedy zenska nechcela mat decko so svojim chlapom, ale inemu povedala, ze ak decko, tak jedine s nim... Tak ako chlap chce prirodzene naladovat semenom zensku, tak aj zenska tuzi byt prirodzene "naplnena". Ak zenska nechce decko, tak to znamena, ze nestretla chlapa, s ktorym by chcela.... evolucia je bullshit, lebo keby nie, tak vymrieme a krivka predsa populacie stupa...
-
Runes
Addict
lol bezfrajerky nic v zlom ale ty ani netusis o zenskom zmyslani ty tu trepes hluposti ktore si vykukal s dakych filmov abo co
poznam par zenskych co nechcu decko lenze nechcu ani jedneho partnera
proste mega promiskuita. A poznam aj pripad zenskej ktorej bolo oznamene ze nemoze mat deti a ona ze ok veselo si zila az jej narastlo brucho a zrazu prepla do rezimu hura dieta 
-
Bezfrajerky
Light Expert
100% BIO Organic Bullshit ... vygoogli si "childfree" alebo "no kidding". Inac mate pravdu ze zena moze nechciet decko s jednym a ano s inym ale existuju zeny ktore decko nechcu absolutne vobec (tak isto ako existuju muzi ktori vobec nechcu sex s nikym (asexual), nechcu sex so zenami (homosexual), etc.)baba ktora nechce decko neexistuje... baba ktora nechce decko je ta, ktora este nestretla chlapa, s ktorym by decko chcela mat. Mam v tom skusenost, kedy zenska nechcela mat decko so svojim chlapom, ale inemu povedala, ze ak decko, tak jedine s nim... Tak ako chlap chce prirodzene naladovat semenom zensku, tak aj zenska tuzi byt prirodzene "naplnena". Ak zenska nechce decko, tak to znamena, ze nestretla chlapa, s ktorym by chcela.... evolucia je bullshit, lebo keby nie, tak vymrieme a krivka predsa populacie stupa...
Ano, neplodnost je trocha proti rozumu, ale povedat ze to plati 1000% pre vsetky ze musia chciet decko ... to je taka typicka slovenska malorolnicka nevzdelanost.
-
guess.whoo
Redeemer
ja poznam jeden par, kde ani on ani ona nechcu dieta a su spolu stastni. ci by ho chcela s niekym inym? tazko povedat.
rovnako sa neda povedat, ze vsetky zeny chcu mat dieta ak niekoho vhodneho stretnu ako aj povedat, ze niektore urcite nechcu mat dieta za kazdych okolnosti. prave tie okolnosti nedokaze niekto predvidat.
mozno keby stretla Kollara zmenila by nazor
rovnako sa neda povedat, ze vsetky zeny chcu mat dieta ak niekoho vhodneho stretnu ako aj povedat, ze niektore urcite nechcu mat dieta za kazdych okolnosti. prave tie okolnosti nedokaze niekto predvidat.
mozno keby stretla Kollara zmenila by nazor
Vacsina ludi sa chce rozmnozit, je to uplne prirodzene
ale treba na to asi trosku dozrieti, do takej 25 som tiez zrovna netuzil po detoch.
-
Runes
Addict
inak tak ma napda ze jedna ex s ktoru som sa stretol nedavno mi prave hovorila ako sa rozisla. V case ked sme spolu chodili bola prave ta necem dieta necem dieta
a prave teraz hovorila ze sa rozisli a jak ju to vzalo ze s nim planovala uz buducnost ze chcela buduci rok riesit decko ....
cize tak
hlavne je dolezity vek, tu rozpravate o zenach a paroch co nechcu deti ale je podstatne v akom veku su. pokial ma baba 21 rokov a nechce dieta je to celkom bezne myslim.
pokial par nechce dieta a su spolu 1,5 roka tiez je to celkom normalne ze do toho nechcu skocit.
aj 30 rocna zena ak este nechce dieta, tak to nie je nic speciale, ved napriklad ja budem mat pomaly 30 a zatial som jediny z triedy zo strednej co ma dieta.
pokial ma zena 40 a stale tvrdi ze dieta nechce tak tej uz aj budem verit ze ho ozaj nechce. obavam sa ale ze nepoznam vela parov co su spolu dlho (15+ rokov), taha im na 40 a su bezdetne stastni... toto ma priroda proste vyriesene a po tom dietati bude (hlavne matka) clovek tuzit stale viac a viac. samozrejme su vynimky ale to je mensina.
pokial par nechce dieta a su spolu 1,5 roka tiez je to celkom normalne ze do toho nechcu skocit.
aj 30 rocna zena ak este nechce dieta, tak to nie je nic speciale, ved napriklad ja budem mat pomaly 30 a zatial som jediny z triedy zo strednej co ma dieta.
pokial ma zena 40 a stale tvrdi ze dieta nechce tak tej uz aj budem verit ze ho ozaj nechce. obavam sa ale ze nepoznam vela parov co su spolu dlho (15+ rokov), taha im na 40 a su bezdetne stastni... toto ma priroda proste vyriesene a po tom dietati bude (hlavne matka) clovek tuzit stale viac a viac. samozrejme su vynimky ale to je mensina.
-
Runes
Addict
ja mam 30 a som zasa jedne s mala co to dieta nema 
Pokial sa teda chces bavit o vztahu a nepovazujes za vztah iba opakovane klatenie tej istej baby tak... imho nechciet decko nezavisle od partnera sa uz vymyka normalu. Pokial tam nie je dovod ako neplodnost, znasilnenie, alebo nejaka psychicka depka z decak vseobecne, tak to nie je prirodzene.Bezfrajerky napísal: 100% BIO Organic Bullshit ... vygoogli si "childfree" alebo "no kidding". Inac mate pravdu ze zena moze nechciet decko s jednym a ano s inym ale existuju zeny ktore decko nechcu absolutne vobec (tak isto ako existuju muzi ktori vobec nechcu sex s nikym (asexual), nechcu sex so zenami (homosexual), etc.)
Ano, neplodnost je trocha proti rozumu, ale povedat ze to plati 1000% pre vsetky ze musia chciet decko ... to je taka typicka slovenska malorolnicka nevzdelanost.
aacid to napisal trefne, priroda to ma vyriesene a nie je vela parov, ktore dokazali byt dlhodobo bez dietata stastne.
Decko je prirodzenym vyustenim standardneho vztahu, rozmnozovacie organy nemame pre nic za nic a nech uz sexujeme pre cokolvek, povod toho pudu je v potrebe rozmnozovat sa a nie v napodobnovani smiesnych pohybov...
Ked som bol mladsi, tak som sexoval pretoze ma to bavilo, ze sa mi to pacilo, ale cim som starsi tym viac si uvedomujem, ze co sa dlhodobeho vztahu tyka, tak sexovat nestaci, lebo s jednou zenou vas to velmi rychlo omrzi. Musi to cele niekam viest, pre mna za mna nech si partneri vyskusaju trojku, swingers, pomocky, cokolvek, ale tomu vztahu to neda tolko, ako ked maju spolu decko. Predsalen to uz nie je mat spolocnu telku, alebo dom, decko je uz ziva bytost... A nejeden tatko, ktory mal predtym hyrivy zivot mi uz potvrdil, ze je to v podstate taky maly zazrak v tom vztahu a ze to posunie cely vztah do uplne inej roviny. Je tam vacsia miera zodpovednosti, zrazu maju chlap a zena uplne inu rolu v tom vztahu.
hlavne nie je pravda ze akonahle mas decko tak ti konci zivot.
urcite uz nebudes denne nalozeny v alkohole a chodit z party na party, ale ruku na srdce to si mal clovek odzit na vysokej a potom dospiet.
tiez nebudes uz panom svojho casu, bude treba vela veci prisposobit dietatu a planovat okolo neho. ale aj napriek tomu sa mozes zabavat.
ani 9 mesacne dieta nam nezabranilo tomu aby sme isli na festival v lete, o dieta sa postarali stari rodicia a my sme sa mohli poriadne ozrat.
tiez nam dieta nezabranilo spravit grilovacku pre kamaratov na dome. dieta o osmej zaspalo a my sme sa zabavali cely vecer. akurat obcasne bolo treba kuknut na monitor ci je vsetko v poriadku.
proste dieta nie je koniec sveta, naopak je to zaciatok niecoho noveho co si clovek nevie predstavit pokial to nezazil.
nemyslite si, kolko krat som uz za posledny rok nadaval ze sa nevyspim, ze nemozem ist na pivo ked chcem, ze pozeram film a to dieta zase place alebo ze ma zase ocuralo (ten lepsi pripad
)...
ale vzdy staci jediny pohlad na neho a na vsetko zabudem a nevymenil by som ho za nic.
vacsina ludi co deti nechcu si dieta predstavuje ako otravneho psa, ktoreho dostal aj napriek tomu ze ho nechcel a teraz sa o neho musi starat.
dieta je ale dalsia osoba, ktoru budes milovat minimalne tak ako toho s kym to dieta mas, ak nie viac.
urcite uz nebudes denne nalozeny v alkohole a chodit z party na party, ale ruku na srdce to si mal clovek odzit na vysokej a potom dospiet.
tiez nebudes uz panom svojho casu, bude treba vela veci prisposobit dietatu a planovat okolo neho. ale aj napriek tomu sa mozes zabavat.
ani 9 mesacne dieta nam nezabranilo tomu aby sme isli na festival v lete, o dieta sa postarali stari rodicia a my sme sa mohli poriadne ozrat.
tiez nam dieta nezabranilo spravit grilovacku pre kamaratov na dome. dieta o osmej zaspalo a my sme sa zabavali cely vecer. akurat obcasne bolo treba kuknut na monitor ci je vsetko v poriadku.
proste dieta nie je koniec sveta, naopak je to zaciatok niecoho noveho co si clovek nevie predstavit pokial to nezazil.
nemyslite si, kolko krat som uz za posledny rok nadaval ze sa nevyspim, ze nemozem ist na pivo ked chcem, ze pozeram film a to dieta zase place alebo ze ma zase ocuralo (ten lepsi pripad
ale vzdy staci jediny pohlad na neho a na vsetko zabudem a nevymenil by som ho za nic.
vacsina ludi co deti nechcu si dieta predstavuje ako otravneho psa, ktoreho dostal aj napriek tomu ze ho nechcel a teraz sa o neho musi starat.
dieta je ale dalsia osoba, ktoru budes milovat minimalne tak ako toho s kym to dieta mas, ak nie viac.
-
Bezfrajerky
Light Expert
Romantické predstavy bokom, prvé dieťa znižuje spokojnosť so životom väčšiny párov: https://dennikn.sk/216450/romanticke-pr ... v/?ref=tit
Čo sa naozaj zmení s príchodom bábätka
: http://evamartincova.blog.sme.sk/c/3567 ... batka.html
Neviem ake skoly studujete vy pani, ale moja mi nedovoluje byt "denne nalozeny v alkohole" takze vyska neboli najlepsie roky mojho zivota a rozhodne, za ziadnych okolnosti nemam pocit ze by som sa pocas nej do sytosti vyblaznil. (To je asi 0.5% dovodu preco nechcem deti)
Čo sa naozaj zmení s príchodom bábätka
: http://evamartincova.blog.sme.sk/c/3567 ... batka.html
Neviem ake skoly studujete vy pani, ale moja mi nedovoluje byt "denne nalozeny v alkohole" takze vyska neboli najlepsie roky mojho zivota a rozhodne, za ziadnych okolnosti nemam pocit ze by som sa pocas nej do sytosti vyblaznil. (To je asi 0.5% dovodu preco nechcem deti)
No ja neviem, plodnost rapidne klesa po 30ke, uz dvadsiate roky su najplodnejsie, takze neni moc dobry argument. Po 40 ma vacsina zien velke problemy s plodnostou30 rocna zena ak este nechce dieta, tak to nie je nic speciale,
Lol chlapce ty si mimo ... ak to ma priroda vyriesene tak preco japonci vymieraju? A preco vymiera kopa zapadnej europy (kebyze nema priliv ludi z vychodu, resp. inych chudobnejsich regionov). Sa zamysli pred tymako pises prosim Tapriroda to ma vyriesene a nie je vela parov,