ďakujem za rady
Varikokéla - dobrý chirurg...nemocnica
Varikokéla - dobrý chirurg...nemocnica
čaute, viete niekto nejaku fajn nemocnicu kde vám operácia varikokély dopadla dobre?
ja som bol na dvoch operáciách a stále sa mi to vrátilo a mal som s tým problémy... môže byť aj mimo SR ... financie by v tomto prípade nemali byť problém ...
ďakujem za rady
ďakujem za rady
Re: Varikokéla - dobrý chirurg...nemocnica
Ja som bol v štátnej nemocnici v Michalovciach a na počudovanie všetko dopadlo dobre 
aky chirurg/ koho by si mohol odporucit ? ...a to si bol na laparoskopickej operacii ?Lord_3D napísal:Ja som bol v štátnej nemocnici v Michalovciach a na počudovanie všetko dopadlo dobre
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdarec, aké ste mali problémy alebo symptómy ?
Prednosta Andrej Vrzgula-nemocnica KE Saca, je to dobry skuseny chirurg skus sa spytat ci by ta vzal lebo neviem ci toto robi
mimochodom neviem ci tu dobry chirurg pomoze, to nie je o tom, variokela je hodne problemova, casto krat sa vracia, pripadne sa nahradi hydrokelou, mne rovno doktor povedal, ze ak to nerobi ziadne problemy, tak to mam radsej nechat tak.
-
Andi_Cibula
Addict
A robí ti to nejaké problémy ? Lebo to nie je len jeden problém, tam ich může byť viac. 
ake problemy?tak okrem toho, ze tam je, tak nie. volnym okom to viditelne nie je, jedine coho sa obavam je reakcia zien, ktovie ci to nebudu riesit, ked to ucitia. ale inac ziadna bolest ani nic.
no prave ze ja mam uz asi 3ti stupen..naozaj potrebujem ist na operaciu ale nechcem aby to zase nevyslo a bola recidiva preto hladam dobreho chirurga 
-
smobil
Light Expert
Ahojte,
Ako vam dopadal operacia a ako dlho ste boli na PN?
Ako vam dopadal operacia a ako dlho ste boli na PN?