Pred týždňom som sa rozišiel s priateľkou, s ktorou som bol rok a pol. Viem, že som bol vo vzťahu dosť prísny a nenechal som jej toľko voľnosti ako by asi chcela. Chlapcov si užila poriadnu hromadu pred tým, než bola so mnou .. takže na jednej strane "vybúrená" byť mohla a na druhej strane jej to mohlo asi začať chýbať. Bol som vždy pozorný, zniesol by som aj modré z neba. No očividne toho bolo až veľa dobrého ...
No, ..ale späť k osudnému dňu. Videl som na nej, že nie je v poriadku keď sme šli spolu autom. Zrak odvrátený, nepovedala ani slovo. Keď som začal naliehať čo jej je, aby mi to povedala, tak sa rozplakala a všetko to začalo. že už ma tak neľúbi, ale popri tom stále ľúbi. Ihneď som povedal, že je koniec, že chcem okamžite odísť. Ak ma osoba už nemiluje, nemám čo Ďalej s ňou riešiť. Na to ma začala prehovárať, že to môžeme skúsiť, že ma nechce nechať odísť ... keď som po pŕ minútach akože povolil, že dobre skúsime to, čakal som z jej strany nejakú úľavu, že som neodišiel. Skôr opak bol pravdou. Ostala zrazu zarazená a sama v tú chvíľu nevedela čo chce. Rozchod ... aj keď stále neviem ako definitívny. Resp definitívny na 100%, len ja si chcem udržať v sebe asi malú nádej, že sa uvedomí a bude sa chcieť vrátiť.
O dva dni som jej musel ísť zaniesť veci, pretože som sa na ne nedokázal pozerať doma a všetky mi ju pripomínajú. Videl som, že ju to všetko veľmi mrzí, viem, že dosť plakala ... ale snažila sa byť chladná. Skúsil som sa rozlúčiť so slovami chýbaš mi, no odpoveďou mi bolo len ahoj.
Viem, že bude pre mňa najlepšie si priznať, že je koniec a nemám najmenšiu šancu si ju získať späť. No nedokážem to. Stále musím v sebe živiť aspoň malú nádej. Pri každej činnosti ktorú teraz robím si spomeniem na ňu, lebo sme to spolu robili. Či už je to blbé sedenie pri telke, nákupy v obchode, určite trasy autom, pesničky .... všetky tie spomienky. Mal som ju asi až moc zidealizovanú a je pre mňa teraz naozaj ťažké vidieť v nejakej inej dievčine "potenciál" a vôbec nemám chuť sa nejakej čo i len prihovoriť.
Snažím sa momentálne nebyť nikdy sám, byť niekym obklopený, no nie vždy sa to darí. Mám neustále nutkanie jej aspoň napísať čo robí, či na mňa myslí a pod. hrozne by som ju chcel vidieť aspoň na 5 minút, len viem, ž by mi to ublížilo ešte viac.
..prechovávať v sebe nádej? úplne ignorovať? ako zabudnúť? ... naozaj neviem čo robiť. Roboty mám vyše hlavy, no je bez šance sa na to sústrediť ... keď myslím len na ňu... a to aj pri činnostiach, kedy by som "logicky" na ňu myslieť ani nemusel ...