OBD adapter + smartphone
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: OBD adapter + smartphone
inak ten kablovy este stale mam. stale si hovorim, ze autu este dam sancu, nech sa sparuje, ale nechce sa mi do toho
takze ak by niekto chcel napiste
Aky vyznam ma prepojenie s mobilom? Vsak v mobile bude len par funkcii. Nie je lepsi netbook a kabel typu VAG Cina s VCDS? To je ako priklad pre VW koncern.
-
Fabo
Hardcore addict
ELMko ta stoji 5 dolarov. VAG kabel 105. A ide iba na VW.
VAG z Ciny asi 12 dolarov, funkcii habadej. Co mi ponukne Elemko okrem intervalov a dakych chyb motora?
Ten adaptér ti ponúkne všetko to, čo kábel. Kolegovi cez ten adaptér funguje kompletne celá diagnostika pre Fiat.
S cim dokazem vymazat na bmw e60 r.2008 upozornenie o opotrebovani platniciek? Mohli by ste mi hodit link na kabel spolu so softwarom.dakujem
Navstevou servisu a vymenou platniciek. Ked raz kvoli tomu nedobrzdis, tak si spomenies...
Zabudol som napisat, ze platnicky boli normalne vymenene,len upozornenie zostalo
A čidla si nechal vymeniť tiež? Lebo táto kontrolka sa neresetuje cez diagnostiku.
takže ak som to správne pochopil ako použijem tento adaptér so SW Delfi alebo bosh získam plnohodnotnú diagnostiku?
2604 osobne mám otestovanú cez ELM327 diagnostiku pre Fiat. Všetko fungovalo tak, ako malo. Dokonca keď kolega prepojil určité kontakty medzi sebou (v ELM327), mohol nastavovať ďalšie funkcie na svojom Fiate. Konkrétne išlo o Fiat Stilo. Môžem zistiť, o ktoré konkrétne funkcie išlo. Návod na prepojenie kontaktov našiel niekde na webe.
Používam už dlhodobo klasické bluetooth ELMko s mobilnou appkou Torque na diagnostiku chýb. Zatiaľ Hyundai, Kia, WV Group bez problémov. No pri BMW E87 nič nenačíta, aj keď chyby tam sú. Prečíta to nejaký iný software alebo len iná diagnostika?
E87 mi ide cez Delphi. A keď potrebujem nejakú špecialitku tak INPA/NCS.
-
starysomar
Hardcore addict
Rada na nejaký solídny adaptér?
Dva čínske mi do roka zdochli, ten druhý nebol z najlacnejších - díky.
Dva čínske mi do roka zdochli, ten druhý nebol z najlacnejších - díky.
-
Arkaz
Addict
Ja pouzivam CarScanner
-
starysomar
Hardcore addict
V mobile mám Torque PRO, hľadám BT adaptér 
Čínsky mi chcípol mesiac po (ročnej) záruke. Tak chcem kúpiť tu - problém vidím v kompatibilite - použitých chipoch.
Čínsky mi chcípol mesiac po (ročnej) záruke. Tak chcem kúpiť tu - problém vidím v kompatibilite - použitých chipoch.
-
Arkaz
Addict
Neviem ake si kupil ale ja cinske za par eur a drzia spolahlivo uz asi 4roky. kup dalsie a mas pokoj
-
starysomar
Hardcore addict
Máš pravdu. No mne dva čínske vydržali iba dačo cez rok. Ten druhý ma mrzí - čítal a robil toho o dosť viac proti prvému.
Teraz bude hooodne dlhá dodacia doba, objednal som najlacnejší z Alzy.
Dvojročná záruka. Ak nebude ok - vrátim.
Teraz bude hooodne dlhá dodacia doba, objednal som najlacnejší z Alzy.
Dvojročná záruka. Ak nebude ok - vrátim.
Túto tému o kvalitných a nekvalitných OBD adaptéroch riešili na ruskom fóre. Dali tam však aj odkaz na jeden článok po anglicky.
http://cvtz50.info/en/elm327/
http://cvtz50.info/en/elm327/
-
starysomar
Hardcore addict
Ten Viecar láka no 38 eur... 
Na fóre o Alfách vychválili tento:
https://www.gearbest.com/other-car-gadg ... odsReviews
Avelmak má zo 5 v ponuke, kde deklarujú chip PIC18F25K80 no pri tej cene sa mi to moc nezdá. Písal som im otázku.
Na fóre o Alfách vychválili tento:
https://www.gearbest.com/other-car-gadg ... odsReviews
Avelmak má zo 5 v ponuke, kde deklarujú chip PIC18F25K80 no pri tej cene sa mi to moc nezdá. Písal som im otázku.