ale inak harrdcore kentus je Noga & Skrucany
Najhorsia skupina na svete je...
-
osiris/cannabis
Medium Expert
-
mirak2
Hardcore addict
si kukni jaky beat ma v pesnicke "Helicooooo zuby jak hrable" a toten tvoj sjupa KF a podobni hiphoperi co sa hraju v eJayovi....kto sa viac blizi k jú-es-ej??m3thod-man napísal:tak toto by malo ist do vtipov![]()
hlaska roka....som spadol zostolicky skoro..
to co on robi neni rap..on si posklada texty z textov US raperov a potom to presuslava stym najamikovejsim prizvukom....sak to neni rap to je karaoke suslanie,ty odbornik.
ho vyzyvali na freestyle a on co??ze stym uz prestal,to uz nerobiii,uboziak![]()
a modra ziara dalsi uboziak...nech si ide ziarit do pivnice..
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Najhorsia skupina na svete je...
BTW clovece, co mas proti LP ? sak su super kapelaZHiT napísal:Ja viem ze linkin park ja len ze kolky suhlasia
//t0m4s3 - hlasovanie odstranene - tolko moznosti tu nie je aby pokryli vsetky moznosti a nebudeme niektore kapely diskriminovat
dik videm ze vidiš do toho ,linkin neni nu-metal to su len komercnaci čo sa tvaria akoze fest tvrdy nu-metalisti ,insert napísal:hm LP nemusim ani podobne NU-metal kapely..
najnovsi objav je LOBO..necakal som, ze bude niekto horsie spievat ako DJ BOBO..
so stylom čo si hovori nu-metal prisli kapely jak korn,limpovia,deftones a taketo veci a urcite nie linkin.....
linkin si myslia ze ked tam jeden zakriči druhy zarapuje a este do toho nejaka gitara(dva akordy do okola) tak ze to je nu-metal to je len taky televizny numetal
a este moje oblubene kapely to je vecsinou nu-metal(nemyslim Linkin) a este aj hip hop(nemyslim 50cent,a taketo televizne sracky)
koRn
Limp bizkit
System of A down
static-X
papa roach
mudvayne
Deftones
a
Cypress Hill
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Ty kar ako moze byt najhoršia skupina kontrafakt, keď predala 5000 albumov, sa uvedom keby si bol na koncerte tak by si sa dosral. Najhorsi je Mec Vrabec-uplny trapko, nie je rapper, nerobi rap, ale pop, TáslerKar 2.mastermind napísal:neviem co robi v hlasovani maroon5. to je kapela ktora prisla s normalnou hudbou po dlhom case... najhorisa kapela je kontrafakt
Mokrá čiara-2. miesto
VIKTOR HAZRD A.M.O LUZA H16 KONTRAFAKT DRVIVA MENSINA-toto je hudba ktora hovori o prvde a nie maroon 5 a take somariny toto vsecko je SLOVENSKY HIP-HOP CHAPES!!???
MOZES MAT NERVY MOZESSA CUDOVAT MOZES RAPP NENAVIDIET ALEBO HO MILOVAT ALE POCHOP ZE HO NEZASTAVIS A MOZES SA AJ......slovo nad 18 rokov