otazka ohladom auta
otazka ohladom auta
Zdravim, vcera som kupil od jedneho pana auto. Auto bolo povodne prihlasene v okrese Levice, ja byvam v okrese Nitra. Zajtra ho idem prihlasit a chcel by som sa spytat, ci mozem zatial na aute jazdit, pokial mi budu vydane nove znacky.
Pravdepodobne to asi nie je dovolene? A este jedna otazka, na aute su by mali byt 15" pneumatiky, ale nahodene su 17". Moze to robit problem pri kontrole? Prepacte, ale som laik, radsej sa spytam.
Dakujem.
Pravdepodobne to asi nie je dovolene? A este jedna otazka, na aute su by mali byt 15" pneumatiky, ale nahodene su 17". Moze to robit problem pri kontrole? Prepacte, ale som laik, radsej sa spytam.
Dakujem.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: otazka ohladom auta
pozri sa co mas v technicaku. auto by malo byt odhlasene a prihlasene docasne na teba, kym ti nezoberu stare znacky a nevydaju nove - opat to mas v technicaku
Ano som tam zapisany ja, v kolonke zaznamy o prevode drzby vozidla na inu osobu a na povodnom majitelovi je peciatka: Zrusene.
Cize zatial mozem jazdit?
Cize zatial mozem jazdit?
Ano. A pokial nemas pneu zapisane v TP, tak je vozidlo de jure technicky nesposobile na prevadzku.
Dnes mi poslal ten majitel velky technicky preukaz, ale nikde tu nevidim, zeby mal zapisane pneumatiky. Takze vlastne on riskoval pokutu?
Ano. A zabavenie technickeho preukazu.
-
audiotrack
VIP
ak tie kolesá nemá vo velkom techničáku, tak neprejde ani cez STK. Čiže vo vlastnom záujme si ich čím skôr vymeň, alebo daj zapísať
-
Fabo
Hardcore addict
Pri prepise bude TP novy, tam hadam kolesa budu... ked nie, tak nezober technicak, ze nie je kompletny. Mali by tam dat automaticky rozmery z databazy.
Pozri, normalne by Ti to prejst nemalo, avsak kamarat mal napisane 16 a nahodene mal 19, policajtka sa zachmurila, povedala ze to 16 ani zdaleka niesu, avsak prepisala v pohode s tym, ze za pokutu si bude zodpovedat sam.
A mal by Ti byt vydany maly technicky, tam rozmer kolies nieje, jedine zeby si to priamo skontrolovali (vacsinou len pozru technicak a v poho)
takze je to na Tebe
A mal by Ti byt vydany maly technicky, tam rozmer kolies nieje, jedine zeby si to priamo skontrolovali (vacsinou len pozru technicak a v poho)
takze je to na Tebe
-
guess.whoo
Redeemer
kontroluju to pokial je to do oci bijuce ako napr. namiesto 16 su tam 19..ake auto si vlastne kupil?
Pokial je to nieco na styl tejto Fabie, tak amen tma s tebou, budes zastavovany kazdy tyzden
Ja mam s prepisom zas zle skusenosti, ked som kedysi kupoval este Fabiu, tak mi nesedela hmotnost auta na stitku v motore s TP o nejakych 10kg a mesiac som zhanal homologizacny list od Skody, kde potvrdzuju spravnost udajov na stitku. Nejaky pako z PZ SR to mal pri vypisovani prveho TP na salame a ja som mal z toho problemy.
Ja mam s prepisom zas zle skusenosti, ked som kedysi kupoval este Fabiu, tak mi nesedela hmotnost auta na stitku v motore s TP o nejakych 10kg a mesiac som zhanal homologizacny list od Skody, kde potvrdzuju spravnost udajov na stitku. Nejaky pako z PZ SR to mal pri vypisovani prveho TP na salame a ja som mal z toho problemy.
Auto je VW Golf IV. Myslel som si, ze tie pneumatiky nebudu problem. No nic, musim nejake zohnat.
-
guess.whoo
Redeemer
tam by to problem nemusel byt, 17tky tam az tak nekricia a je plno "tuningovych" nadsencov so 4-kou
Hej ale neni este poistene to auto.
-
Fabo
Hardcore addict
vydavany je TP v dvoch castiach, "velky" dostanes priamo na policii s novymi znackami, "maly" vo formate karty s cipom pride postovym kurierom. Na oboch rozmer kolies samozrejme je, na velkom v tlacenej forme, na malom v elektronickej.Adry napísal:A mal by Ti byt vydany maly technicky, tam rozmer kolies nieje, jedine zeby si to priamo skontrolovali (vacsinou len pozru technicak a v poho)