Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

ancikrista
Light Star
Light Star

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa ancikrista »

seth82 napísal:Vzhľadom na totálne zdecimovanú "pravicu" vyhrá o rok aj tak Fico. Tu už možno diskutovať akurát tak o tom, či vyhrá opäť tak, ako naposledy, alebo si bude vyberať koaličného partnera. Neverím prieskumom, ktoré noviny chrlia úplne pravidelne, ale v to, že SMER bude mať obrovský náskok, verím. Voliť budem zo zahraničia, ale už iba z princípu - nevoliči sú nepoučiteľná svoloč, ktorá si myslí, že neúčasťou niečo vyrieši a aj vďaka ich pasivite to tu vyzerá tak, ako to vyzerá.
no neviem, lebo SMER je síce silný súper, ale aj tak už aspoň ako pozerám v médiách, vo verejnosti či rôznych diskusiách tak SMER si už za tie pomaly 4 roky u ľudí dosť zavaril, takže nehovorím, že niet šanca aby nevyhral, no dúfam, že už konečné prehrá, lebo zdieranie ľudí spôsobuje iba veľký počet mladých ľudí odchádzajúcich do zahraničia nič viac

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2015, 21:21)
ta je to tak: http://vas.cas.sk/clanok/12176/bilbord- ... licov.html

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2015, 19:09)
aké vidíte pozitívum a Rada Procházku:

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2015, 19:10)

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2015, 19:11)

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2015, 19:11)
Prílohy
scan0001 (7).jpg
scan0001 (6).jpg
scan0001 (8).jpg
scan0001 (9).jpg
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Co ta Siet, vkladas do nich nadej? Vkladas nadej do Prochazku alias bez blocka, pozicka na volby rucena bezcennymi pozemkami, nevysvetelnym financovanim kampane? Alebo do podpredsedu Hrnciara, ktoreho nachytali v Digital Parku so spolumajitelom Penty Matakom (jeho kamarat), znamy ako transparentny primator s transparentnymi elekt. aukciami v Martine sitymi na mieru firme jeho kamarata, navyse ten kamarat bol po Hrnciarovom zvoleni dosadeny za sefa Turcianskej vodarenskej spolocnosti alebo davas nadej ich kamaratovi Kubincovi z Martina, ktory ako clen Slovenskeho pozemkoveho fondu dohodil sam sebe pozemky, dostal sa k pozemkov v okolii Martina a i., tu vkladas nadej? Gratulujem ti, ak ti populisticke reci o hmotnej zodpovednosti politikov stacia k tomu, aby si ich volil. Minulost vsak nepusti!
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sieť sa stačila zdiskreditovať už dávno.

Čo hovoríte na Chmelárovu stranu SEN?

https://www.facebook.com/hnutie.sen?ref=ts&fref=ts
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemá šancu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Na Chmelárovú stranu hovorím to isté, čo na Chmelára :3
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Začali neskoro.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

test napísal:Co ta Siet, vkladas do nich nadej? Vkladas nadej do Prochazku alias bez blocka, pozicka na volby rucena bezcennymi pozemkami, nevysvetelnym financovanim kampane? Alebo do podpredsedu Hrnciara, ktoreho nachytali v Digital Parku so spolumajitelom Penty Matakom (jeho kamarat), znamy ako transparentny primator s transparentnymi elekt. aukciami v Martine sitymi na mieru firme jeho kamarata, navyse ten kamarat bol po Hrnciarovom zvoleni dosadeny za sefa Turcianskej vodarenskej spolocnosti alebo davas nadej ich kamaratovi Kubincovi z Martina, ktory ako clen Slovenskeho pozemkoveho fondu dohodil sam sebe pozemky, dostal sa k pozemkov v okolii Martina a i., tu vkladas nadej? Gratulujem ti, ak ti populisticke reci o hmotnej zodpovednosti politikov stacia k tomu, aby si ich volil. Minulost vsak nepusti!
kazdy martincan vie co je Hrnciar zac, a preto citat si tie Sietacke dristy mi pride tak usmevne... garantujem vam, ze je to druhy smer, len s inymi menami a zvlast mr. hrnciar, ten bude dohadzovat a sypat este viac ako sypal Slota alebo Meciar dokopy, uz teraz mu nieje rady a to je iba primator
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Preco si hrnciara zvolili? ci pred volbami este nevedeli, co je zac??
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco si ludia zvolili Fica? Problemom by som videl dochodcov, ako u Fica, ak aj u Hrnciara.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

to ze dochodca ide volit nie je problem, to je normalna vec, problem je ze mladsi clovek volit nejde.

no a samozrejme smer nevolia iba dochodci, hlavne na vychode su to aj mladsi ludia. dokonca poznam aj zopar rovesnikov co volili smer.

proste fico vie robit politiku.
vie co jeho volici chcu, vie kedy ukazovat prstom na inych aby zakryl svoje chyby a vie spravit 1000 klikov...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to uplne jedno kto vyhra volby resp bude zostavovat vladu. Nakoniec sa aj tak z nich na 90pecent vykluju podvodnici. A ak nahodou aj budu OK a uachovaju si tvar, tak aj tak budu zavisli od toho co povoli Brusel. Slovenska politika sa uz davno nerobi tu ale niekde uplne inde, sme iba nemecka kolonia.
Volit nepojdem. /keby som vedel ze aspon ako taku podporu ma SAS tak by som volil ich, ale ti nemaju ani najmensiu sancu ziskat relevantne percenta,priemerny volic nema na to aby ich pochopil /
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

aacid napísal: vie co jeho volici chcu, vie kedy ukazovat prstom na inych aby zakryl svoje chyby
Tuto je ten problém. Keďže už dlhšie mám pocit, že popularita strany smer je založená na náboženskom princípe. Vysvetlím.

Ide o to, že (pod)priemerný slovenský volič hladá niekoho, kto by ho zachránil. Bezchybného bojovníka, ktorý sa za nich postaví a poriadne buchne po stole keď bude treba. Priznanie si chýb je slabosť, ktorú majú ľudia, nie poloboh, ktorý im nahádže pečené holuby rovno do húb, keby nebolo tej zlej hnusnej opozície. Pretože opozícia sú rozhádaní slabochovia zo svojim vlastným názorom.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

keby mali byt volby o 2-3 roky, tak si myslim, ze ma uplne iny postoj k imigracnej zalezitosti :)

http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/fic ... elu-918315
tomuto urcite naleti nemala skupinka ludi

Solo, podstate mas pravdu... ale najviac mu nahrava slaba ucast, potom obrovska skupina ludi su rozni uradnici s ich rodinami, t.j. ludia ktori maju skusenost s korupciou, ludia ktorym toto status quo vyhovuje, no pripadnou velkou zmenou tohto 25 rocneho rezimu by sa muselo vybudovat tucty novych vaznic a skupina zmanipulovanych volicov aka whitman Vladko Zahoransky, dochodci a pod.

gogo praveze treba volit, hoci aj sas, lebo tymto podstate nahras vitazovi volieb a nejakym stranam (ktore tam nechces) dostat sa nad 5 %, no hlavne neucastou prispejes k pokracovaniu tohto marazmu na vecne veky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

butthead

nech vyhra aj znovu Smer, je mi uz to jedno, Europa smeruje k nevratnym zmenam ktore vnimam ako velmi negativne a nie je tu sila ktora by to zastavila. A ti Poliaci su fakt ze ******* najprv sa tvaria ze budu drzat s V4 aby toto stanovisko malo aspon ako taku vahu a nakoniec sa zapredaju. Fuj cela politika.. Kto chce kam pomozme mu tam, nech to cele padne do zumpy kam aj to smeruje.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

nuz tak, aj s takymito pocitaju, potom niet sa comu cudovat a to nielen u nas ako vravis...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dopocul som sa, ze nova vlada je pripravena v zlozeni SMER+Most, nakolko SMER nevie co ma od SNS cakat, ze sa s Dankom nepoznaju. Ale Bugar je v politike dlhe roky, nema konflikty, skandaly a ked nieco povedal, tak slovo vzdy dodrzat. Takze mozno aj ked bude Most teraz navonok proti Ficovi, bude utocny, bude to len divadielko.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Smer a Most si dlho dobre rozumeju, minimalne od 2012 upevnili vztahy, uz som to viacraz pisal.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

taketo "dopocul som sa" mozu byt rovnako pravdive ako to mozu byt iba famy s cielom poskodit most-u...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ked sa pozrem na MOST, tak je to asi najkorektnejsia strana v parlamente, nepametam na zavaznejsiu kauzu a Bugar viacmenej chyby nerobi a ma celkom na urovni vystupovanie a nieje to populista... bohuzial kopu za Madarov, keby to bola slovenska strana, mozno by som siel volit... ale po 4 rokoch by zhnili ako vsetci ostatni... SAS vyzera byt tiez v pohode, az to ich male foppa s travou, kedy nalakali mladych a nakoniec z toho nebolo nic, kedze sa pozliepali s krestanmi a neviem este kym, ale Sulik aj ked ma dobre nazory, tak na politiku ako taku neodzrel, chyba mu nadhlad a predvidavost...
Najvacsi saso je vsak Matovic, ten nic nespravil a cela jeho strana je zalozena na jednom jedinom, na antificovi, dufam ze sa do vlady nedostane, pretoze z praznych, nenavystnych reci vela vody nenamuti, vlastne tak ako doteraz... jeho vystupovanie je tiez skor divadelne...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

pri kazdych volbach je vzdy jednoduchsie povedat koho nevolit ako koho volit... tieto volny nebudu ine a to je smutne.
Napísať odpoveď