Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nazov hry

Príspevok od používateľa UN2552 »

To bude Homefront asi.
sliziky
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sliziky »

Ani Homefront ,neviem ci to je vobec nejaka popularna hra,mozno ani nie,ale vtedy sa mi strasne pacila,to moze byt tak 2009/2010 rocnik,ale myslim ze to malo dobru grafiku na tu dobu ,ak neviete nic sa nedeje :)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Brothers in Arms: Hell's Highway ? Alebo Medal of honor ?
sliziky
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sliziky »

Nie nie,ten dej sa odohrava trosku v buducnosti,nie zas ze by tam lietali nejake super drony velke,ale par rokov to mohlo byt dopredu
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

zdravičko hladam dake hry na štýl witcher ale co bude co-op, respektíve nieco co ma spoločne ,,ulohy,,
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

caute nejaka hra na pc co je podobna forze? a hlavne nech sa da hrat na gamepade a nech je tam vela aut...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Grand Turismo séria, ale keď píšeš o Forze, asi máš Xbox, a toto je len pre PS.
pepo191992
Medium Star
Medium Star

gran turismo mam 6ku ale je to take co ja viem zda sa mi to mrtve ides 200 a ani nevies o tom....ja skor daco na pc hladam..:D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus Assetto Corsa alebo Project Cars. Assetto ide viac cestou simulacie, Project zase vyzera lepsie a ma aj dynamicke pocasie. Obe su to ale kvalitne hry a ak chces hrat na gamepade, tak lepsi bude asi Project CARS.
pepo191992
Medium Star
Medium Star

poznate nejaku f2p vesmirnu hru?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

nazdar, nepozná niekto nejakú farmovú stratégiu na pc? ale nie niečo ako farm simulator, skôr ako hay day na mobile
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Hladam nejaku 2D zlodejsku hru ,neviem ci si niekto spomenie ale je to z pohladu na vsetky poschodia a malo to nejake laserove systemy,mal na sebe nejaky kovbojsky klobuk alebo nieco podobne...neviem ci to bola DOS hra.
Hensym
VIP
VIP

Viete mi poradiť nejakú hru, s dobrou hrateľnosťou, ale fakt dobrým príbehom? Už som pozrel asi 10 zoznamov "all time best story based games", ale chýbajú v nich moje obľúbené hry, a sú tam také, ktoré mňa vôbec nelákajú.

Čo sa mi strašne páčilo: Mafia 1 a 2, Far Cry 3 a 4, Bioshock (najmä 1 a Infinite), tie prvé diely Assassins Creed (potom už vôbec), Mass Effect (najmä 2), v podstate aj Skyrim (ale to bola viac hra ako príbeh (ak viete čo myslím)), Tomb Raider (ten nový), a pod

Čo sa mi nepáčilo/čo nechcem: Nemusím príbehy na štýl GTA, podľa mňa sú strašne lineárne a je to strašne o hrateľnosti. Taktiež sa chcem vyhnúť stratégiám a rôznym multiplayerovkám. Tiež by to nemuselo byť moc "čarovné", skôr niečo reálnejšie, ale toto nie je až taká podmienka. Vôbec ma nebavil taký Saints row, a podobne, viac ma toho nenapadne

Ak by sa niekto chcel zahrať na psychológa a na základe tohto mi vedel poradiť nejakú hru, tak budem rád. :D Malo by to byť fakt postavené na príbehu, s dobrou hrateľnosťou, ale aby to nebolo ťažké, moc hry nehrám. Tiež by to mohlo mať aspoň ako tak peknú grafiku, nechcem hrať staré hry len preto že väčšina k tomu cíti nostalgické pocity. :D

Ak si niekto nájde čas tak karma istá. :) Ďakujem
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Zahraj si Trine, od jednotky. síce to je "čarovné", ale pekne spravené aj s príbehom.
Alan Wake bol fajn. Hrateľnosť aj príbeh. Imho jedna z najlepších hier
HL seriu máš hádam prejdenú :D
Staršie napr. Mirrors Edge
Hensym
VIP
VIP

Mirror's edge som hral, špičková hrateľnosť ale priznám sa, že som preskakoval ukážky.
Nie, HL sériu nemám prejdenú, to bola v podstate moja najbližšia voľba, no trochu ma odrádza grafika HL jednotky. :D

To Trine vyzerá super, ale skôr ako taká oddychovka, možno na rozmýšľanie, nie je to to, čo hľadám teraz, ale fakt dík za tip, mám rád takéto hry.

Alan Wake som hral, jednotku, to ma dosť bavilo, bol som aj slušne posratý. :D Dík za tipy, možno siahnem po tom HL. Treba asi začať jednotkou, že?

Inak, existuje nejaká taká adventúrna hororovka s dobrou grafikou a dobrým príbehom, ako Until Dawn, ale na PC? Celý Until Dawn som pozeral na YouTube, a to som žral.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

HL nie je úplne nutné hrať od jednotky, ale dvojka na ňu nadväzuje. občas dialogmi, postavami. Ale ide to aj bez toho hrať. zas, ked by si hral HL1, tak potom je dobré hrať aj Blue shift a Opposing force :D

ešte čo ma napadlo - Deus Ex. nehral som, ale kamoš na tom dosť frčal :D aaa mocný príbeh je v Mass Effect. Na to sa chystám už moc dlho :lol:
Hensym
VIP
VIP

ME mám prejdené všetky. To ma fest bavilo. Deus Ex nepoznám, ale mrknem na to.
Nakoniec sa mi už ale sťahuje "Life is Strange", mal som chuť na nejakú adventúru keď ma napadol ten Until Dawn, a táto vyzerá dobre. Ak ma to chytí, kúpim ostatné epizódy. :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

deus ex je super, ale najlepsia hra zo serie je prvy diel, ktory nie je najnovsi a uz trosicku (min. z grafickej stranky) na nom citit zub casu. napriek tomu odporucam.
filip.krajcar
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa filip.krajcar »

Nikto neporadil The Witcher: Wild Hunt ? Hra co vyhrala award za najlepsi pribeh a este dalsich vela skvelych umiestneni doplna trilogiu na neskutocne kvalitnej urovni, s moznostou dokupenia dalsieho datadisku ktory vazne stoji zato. je to Fantasy RPG, ale vies si zvolit zameranie boja, tak isto ako v suvislosti s tym aj zbroj aj mece ktore davaju rozne bonusy v zameraniu, pribeh je N.E.S.K.U.T.O.C.N.Y

Dragon Age: Inquisition, taktiez RPG kde hras singleplayer s 3 spolubojovnikmi ktoych ovlad AI, ale vies medzi nimi lubovolne prepinat, pribeh pokracuje od 1. dielu dragon age, ale ja osobne som hral len tento a dostal som sa do toho velmi rychlo, keby ta to zaujalo daj vediet a popisem ti k tomu viac, lebo je to fakt mega hra z hladiska variability

Necakate dobry pribeh ponuka aj Call of Duty: Black Ops 3 (v podobe easter eggu po prejdeni kampane)

Ludia si velmi chvalia aj Life is Strange a zo streamu mozem povedat [ak som opravneny to komentovat z hladiska divaka niekoho kto to hra] ze ten pribeh dostal 2. miesto v pribehu hry roka opravnene

Dishonored je taka (zaradil by som to do Steampunk kategorie) tiez bomba hra, ktora sa da hrat variabilne, stealth alebo zabijanie, alebo kombinacia je to cisto na tebe, taktiez super pribeh s tusim 3 roznymi koncami.
Hensym
VIP
VIP

D9k za tipy.

Witcher ma samozrejme neobišiel, do toho by som kľudne šiel (aj keď, možno by ma to nebavilo - hovorím, fantasy hry idú trošku mimo mňa), každopádne, minimálne ten najnovší si na 840M plnohodnotne nezahrám.

Dragon Age: Inquisition ma tiež napadol, ale hral to spolubývajúci, a jak som na to pozeral, tak mi to moc nezašmakovalo. Ale skúsiť určite skúsim.

Life if Strange som včera prešiel prvú epizódu, a dosť ma to chytilo, čiže zatiaľ je čo hrať. V prvej sa toho dokopy moc nestalo, ale to vraveli aj recenzie, tak snáď pohoda.

Dishonored niekedy určite zahrám. :)
Napísať odpoveď