Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
-
vladenko007
VIP
Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Toto síce zachytila kamera ale aj tak som nevedel kam to mam dať.
Kradez stieracov - Most Apollo, Bratislava
Socky vyje***, mne podobný "dobrák" pred pár týždňami zlomil zadný stierač 
BTW, pred 2 dňami v Brne - Buick Electra 225
Keď som to auto zbadal, hneď mi to pripomenulo Shaqovu reklamu a aj tento Mean Tweet
BTW, pred 2 dňami v Brne - Buick Electra 225
Keď som to auto zbadal, hneď mi to pripomenulo Shaqovu reklamu a aj tento Mean Tweet
Tak to je uz ake svinstvo, stierace kradnut? Este ako sa ta stara spina tvarila, akoby pri tom trpel. Ked to boli nejake BOSCHky, kus za 15-20€, tak RIP money.vladenko007 napísal:Toto síce zachytila kamera ale aj tak som nevedel kam to mam dať.
-
vladenko007
VIP
A všimli ste si že mal igelitový sáček na ruke aby nezanechal otlačky? Toto už jaký profesionál? 
Veru aj to, asi to nerobil prvy krat.
Sacky ma ale ze je v aute kamera to sa uz nepozrie. Idiot.
Skodu spravil mozno 10 eur (ak majitel je fanusik Tesco stieracov), ale podla Murphyho zakonov urcite zacalo prsat zrovna ked chcel odist. Ruky mu polamat hajzlovi, mna by vytocilo do vyvrtky keby sa mi to stane.
Skodu spravil mozno 10 eur (ak majitel je fanusik Tesco stieracov), ale podla Murphyho zakonov urcite zacalo prsat zrovna ked chcel odist. Ruky mu polamat hajzlovi, mna by vytocilo do vyvrtky keby sa mi to stane.
Ruku odtat takýmto individuam.... Kolegovej zene dva tyzdne dozadu ukradli z auta airbag, a to mala auto na dvore oploteneho domu, samozrejme chcel otvorit cez zamok co mu neslo tak skusil vypacit dvere ani to neslo tak nakoniec rozbil okno, skoda za 3500€ a corkar zato dostane 100€....
Aj mne ukradli stierace, a sklicko na spatne zrkadlo a to bolo auto pri hlavnej ceste na nabrezi v Bratislave... Chcem opat pozdravit toho luzra co sa takto zivi...
Opäť sa začínajú kradnúť stierače? No pekne, stará socíková éra sa vracia, si pamätám, že ocko furt dával stierače do auta, aby ich nikto neukradol..
Nj, puklice sli tiez na drackubrm napísal:Opäť sa začínajú kradnúť stierače? No pekne, stará socíková éra sa vracia, si pamätám, že ocko furt dával stierače do auta, aby ich nikto neukradol..
Pamatam sa ako nam origos Daewoo puklice ukradli z Nexie, a na druhy den ich mama zbadala na jednej ciganskej ziguli, tak ich od cigana musela za 100korun odkupit naspat.
//brm. kupovala ich iba raz...vlastne ona si ich popytala od cigana, a ten vravel, ze ich kupil za stovku od nejakeho mladika...tak mu musela zaplatit...tak isto nam mizla antena, a znak daewoo...susedovi vypacili do felicie dvere, narobili skodu, a ukradli mu autobateriu....nepochopim.
maybach swarovski custom z ceska
ps ja som nefotil 
To hovno pri tom Maybach znaku tomu dodáva punc exkluzívnosti 
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zda sa to len mne, alebo ten blondak za autom mi pripomina Roberta Geissena? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Má podobný strih 
Ten Maybach znak vyzerá jak keby bol obalený v ozdobe na tortu 
- Prílohy
-
- zdobeni413x480.jpg (50.7 KiB) 1462 zobrazení
jj.. presne vystihnuté! Strašne gýčovité..
Dnes som ho videl v eurovei na promenade. V rovnakom tricku.vladenko007 napísal:Toto síce zachytila kamera ale aj tak som nevedel kam to mam dať.
Neviem kedy som ho este videl, no je mi strasne povedomy a tu tvar som uz videl viackrat.
Mal si sa ho opytat, ci mu nove stierace sedia na aute resp. ci to cuco, co zanho dostal, bolo dobre.
Tak tohto typka som videl minuly tyzden naje*aneho na hlavnej stanici a zda sa mi, ze som ho tam videl uz viackrat. Vzdy sa niekomu prihovaralvladenko007 napísal:Toto síce zachytila kamera ale aj tak som nevedel kam to mam dať.