?
Illegal Night
Re: Illegal Night
nechcel som byt hnusny preto som to sem nedal 
neenee bol som včera s nim to my nie 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze je to ta fabia : https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 743&type=1
-
p4ra
Redeemer
Bol som na prvej edicii v Bratislave, este na ex-FoFo ST. My sme isli, ako vacsia partia na ST/RS a z RoadLife kamarati. Brali sme to ako stretko na pokecanie, a este sme popozerali zvysok. Bola to celkom kludna akcia, az na par individuii.
Inak meno tomu chalani dali asi preto take, aby prilakalo pozornost, co sa zjavne podarilo, a okrem toho to nebolo nijako organizovane, proste len ohlasene.
Inak meno tomu chalani dali asi preto take, aby prilakalo pozornost, co sa zjavne podarilo, a okrem toho to nebolo nijako organizovane, proste len ohlasene.
Na prvom som nebol, ale teraz áno. Mal som predsudky, ale atmosféru to malo celkom jedinečnú. Určite bolo na čo pozerať, každý tam stretol kopec známych, etc.
Dal by som aj video, ale je príliš veľké
.
Dal by som aj video, ale je príliš veľké
-
Fabo
Hardcore addict
Kolko bolo teraz aut? Mne sa nejak nechcelo v sobotu vecer uz nikam ist, naviac este s autom v buchnutom stave. Ale bol som na prvej a bolo to celkom zaujimave, vacsina aut bud len bezne priblizovadla alebo srotuzing, ale bolo aj niekolko zaujimavych.
-
RATZINGER666
Darca
no praveze tie fotky nie su ziadna hitparada, akurat ten r33 s integrou by stal za pozretie...
su aj ine fotky na nete treba si pohľadať toto som tak na rýchlo našiel
Asi mam pozretych vela filmov ale tie fotky su ozaj onicom. Da si ine disky alebo podprsenku na kapotu, ci ako sa to vola a idem tam. Len to znizuje prestiz. Tie serie by mali parkovat kus dakej nech to nekazia. Volakedy som chodil na tie bezne tuningove zrazy a tam to bolo o vela lepsie.
-
Fabo
Hardcore addict
Illegal night hlavne nie je tuningovy zraz, je to autickarsky zraz... mna osobne napriklad viac zaujimaju neobvykle seriove auta ako nejake "porobene" golfy.
Ta galeria fakt o nicom, predpokladam ze minimalne tie znamejsie auta z KE urcite boli aj teraz, co si pamatam na prvom zraze, tak som pozeral napriklad niekolko roznych AMG mercedesov, Mkove BMW rozne, E21 nejaka tam bola, Rolls Royce Wraith, GTRko (tentokrat ich bolo viac), R8 asi dve, rozne Porsche, o.i. Panamera, nove stare 911ky.
Ta galeria fakt o nicom, predpokladam ze minimalne tie znamejsie auta z KE urcite boli aj teraz, co si pamatam na prvom zraze, tak som pozeral napriklad niekolko roznych AMG mercedesov, Mkove BMW rozne, E21 nejaka tam bola, Rolls Royce Wraith, GTRko (tentokrat ich bolo viac), R8 asi dve, rozne Porsche, o.i. Panamera, nove stare 911ky.
-
mirak2
Hardcore addict
brat je velky autickar a bol na oboch illegal nights a podla jeho slov ten prvy bol lepsi - zaujimavejsie auta, menej pridrbanych wanna-be pretekarov a drifterov z celeho vychodu a trochu lepsia organizacia. na tomto druhom vela luxusnych kuskov, ktore bezne vidno behat po Kosiciach ani neprislo. ten rozdrbany golf len podciarkuje to, co za zberbu tam prislo tentoraz.
trosku <ot> ale na poslednom tomto zraze v BA som bol svedkom takej situacie ze motorkar sa predvadzal a gumoval na mieste a cosi mi odstrelilo od kolesa (asi kamienok? kus pneu?) a trafilo to do tvare jedneho z "divakov" a ten siel od bolesti do kolien a motorkar siel prec... chalan sa tam este peknu chvilu zvijal tak ma napadalo, ako sa vlastne taketo nieco riesi? </ot>
a k zrazu, strasne velke to bolo, prejst cele prakovisko ma unavovalo, nic zaujimave, vela tuzerov a ricerov, wannabe pretekarov ako uz niekto spomenul, stare hondice hybajuce sa 5 kmh a neutral+plny hntntntntnntntntntntnttnt, jeden audio guru s renaultom ktoremu chrapcalo vsetkych 88 reprakov sencor co v tom mal nadrbanych a potom nastastie konecne nejake exkluzivnejsie serie a samozrejme zpar slusnych performance kuskov vkusne poladenych.
Aaaaaaaa nesmiem zabudnut na frajera v ŠF 2RS, ktory sa tam vozil s slnecnymi okuliarmi (tma jak v rohu), laktom v okne a vzdy ked si vsimol ze sa na neho niekto pozrel tak to cez spojku vyburcoval
a k zrazu, strasne velke to bolo, prejst cele prakovisko ma unavovalo, nic zaujimave, vela tuzerov a ricerov, wannabe pretekarov ako uz niekto spomenul, stare hondice hybajuce sa 5 kmh a neutral+plny hntntntntnntntntntntnttnt, jeden audio guru s renaultom ktoremu chrapcalo vsetkych 88 reprakov sencor co v tom mal nadrbanych a potom nastastie konecne nejake exkluzivnejsie serie a samozrejme zpar slusnych performance kuskov vkusne poladenych.
Aaaaaaaa nesmiem zabudnut na frajera v ŠF 2RS, ktory sa tam vozil s slnecnymi okuliarmi (tma jak v rohu), laktom v okne a vzdy ked si vsimol ze sa na neho niekto pozrel tak to cez spojku vyburcoval
-
RATZINGER666
Darca
Hegy: nehraj chutneho, pred 10 rokmi by sme robili to iste 
RATZINGER666 
to mas uplnu pravduRATZINGER666 napísal:Hegy: nehraj chutneho, pred 10 rokmi by sme robili to iste