Zaseknuty jack 3, 5v mobile
Zaseknuty jack 3, 5v mobile
Čaute prosím vás ako mam vytiahnuť zaseknuty jack v mobile? ostal mi tam len ten posledný dielik prosím poraďte
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaseknuty jack 3, 5v mobile
osobne by som asi s tenkym vrtacikom jemne navrtal do toho a vytiahol. rypat do toho ihlou alebo tak neodporucam .
-
twardykamen
Medium Professional
vrtanim to mozes pekne cele znicit.
-
Arkaz
Addict
Ked do toho budes vrtat ako hovado s 10 vrtakom tak ano. Asi si este nikdy nevytahoval zalomeny zavit alebo kolik. Pekne 1-2mm vrtak a pojde to
Ja by som Ti určite poradil dať si nejaké silné sekundové lepidlo na špáradlo a vytiahnuť si to s tým
odvrtat by bolo asi najlahsie ale neviem ci vrtne jack ktory nie je zaseknuty ako klasicky srob - znicenym/hrdzavym zavitom kde pochopitelne nebude rotovat, jack sa mu zrejme bude tocit
skusit to zalepit by mohlo pomoct len ked mu nejak zatece lepidlo do jacku amen tma
skusit to zalepit by mohlo pomoct len ked mu nejak zatece lepidlo do jacku amen tma
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som to tiez skusil odvrtat. ak by sa tocil tak trochu pritlaci a musi sa mu rozpadnut
a teraz si to predstav nazivo, ze mas telefon, do coho ho uchytis pevne aby si ho neposkodil a co sa stane ked sa smyknes resp sa to rozpadne a ty este tlacis, myslim, ze to vrtanie bude narocne ak to bude mat tendenciu sa tocit
eventualne to skusit este vymedzit niecim nozikom, spendlikom, niecim fakt tenulinkym aby zamedzil toceniu ale nejaku silu by som vynechal radsej
eventualne to skusit este vymedzit niecim nozikom, spendlikom, niecim fakt tenulinkym aby zamedzil toceniu ale nejaku silu by som vynechal radsej
-
guess.whoo
Redeemer
neviem ci popri vrtaku tam este nieco zmesti tak, aby to zafixovalo ten jack. ja by som to spravil tak, ze by som si ho oprel zo spodu o stehno, chytil obomarukami pevne cez handru do oboch ruk a druhy clovek by zvrchu vrtal
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2015, 9:01)
mozne je aj to, ze my sa tu bavime a jack je davno vonku
//autoeditácia príspevku (23 Sep 2015, 9:01)
mozne je aj to, ze my sa tu bavime a jack je davno vonku
ale stat sa nam to kazdemu raz moze, dobra rada nie je nikdy zla! viete ako sa hovori, co je velo to je malo ! 
Existuje viac moznosti, urcite je lepsie pouzit lepidlo alebo cin a nie vrtanie:
Cin:
http://www.instructables.com/id/Pulling ... /?ALLSTEPS
Cin:
http://www.instructables.com/id/Pulling ... /?ALLSTEPS