Poriadny vankus na spanie
Poriadny vankus na spanie
ak sa niekto vyzna vo vankusoch poradte aky vankus kupit
podmienka aby bol co maximalne pohodlny objemny a nesplasol.. nebavi ma stale menit vankuse, chcem jeden poriadny aby som nemusel mat pod hlavou 3
podmienka aby bol co maximalne pohodlny objemny a nesplasol.. nebavi ma stale menit vankuse, chcem jeden poriadny aby som nemusel mat pod hlavou 3
Re: Poriadny vankus na spanie
Pozri vankúše Wellpur. Predávajú ich v Jysk-u. Osobne mám jeden malý vankúš a som s ním nadmieru spokojný. Majú ich v rôznych veľkostiach.
-
Ryan Giggs
VIP
Akykolvek s pamatovou penou. Tie ti nesplasnu. Napr. aj ten Wellpur.
ten wellpur je maly, mal by mat rozmer 70x90
-
Ryan Giggs
VIP
A to ti je načo taky veľky? Budeš sa nim prikryvať?
zvyk aj vsetky obliecky mam v tom rozmere
-
Ryan Giggs
VIP
No to je strašny problem kupiť alebo ušiť menšiu obliečku.
Taky veľky vankuš s pamäťovou penou je nezmysel. Je to zbytočnosť.
Taky veľky vankuš s pamäťovou penou je nezmysel. Je to zbytočnosť.
slovo ZVYK som napisal zo srandy? ked o nejakych vies hod link
ja som nasiel tento ale ten obchod nema dobre referencie
http://www.medicalcomfort.cz/polstar-sl ... lstar.html
ja som nasiel tento ale ten obchod nema dobre referencie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako odhadnes vhodnu vysku vankusa, ze ci ti je lepsie mat 7 cm vysku, 8 cm, 9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm alebo 13 cm??? Kupovat cez net mi pride nie moc vhodne, asi by bolo lepsie skusit urcity typ a tu vysku v predajni, kde maju nejaku postel (typu Ikea, Jysk, Decodom...).
-
guess.whoo
Redeemer
Tru - tiez som bol zvyknuty na velky vankus a znicoho nic som dostal na narodky ten mensi s pamatovou penou z Jysku a zvykol som si velmi rychlo a uz by som nemenil
Takto, mal som velky vankus, stale som sa prehadzoval, bolel ma krk, nevedel som zaspat...
... potom som dostal k matracu zadarmo vankus s pamatovou penou, bol o nieco mensi, ale nie o vela, bola to velka zmena, moje problemy ustali, nemam potrebu sa prehadzovat, urcite odporucam vankus s pamatovou penou, mozno pomohol aj matrac s pamatovou penou, ale myslim ze pre krk a krcnu chrbticu je podstatnejsi vankus, viem ze som stale krutil hlavou, lebo ma stale nejak tlacil ten klasicky vankus.
Znie to ako reklama na jednu znacku, no je to pravda, len zabudni na znacky, kup si akykolvek s pamatovou penou, vysku taku, aka ti vyhovuje, dalsie rozmery nie su prilis podstatne, urcite si zvyknes, prip. aj celkove velkosti sa daju vybrat rozne. Vlastne dlzka nie je prilis podstatna, tento vankus sa pouziva len na hlavu, prisposobi sa velmi dobre, mozno sirka ma zmysel ak sa casto prehadzujes z jednej strany na druhu, vtedy ti moze spadnut hlava, zalezi aj na tom, aky si velky, resp. siroky...
Chce to si uvedomit, ze je to iny typ vankusa, nesplasne ti, takze nemusis mat hrubsi kvoli rezerve, no o to dolezitejsie je si to vyskusat, hlavne, ak spis na boku, vyskusat si ktory ti najviac sedi vyskovo, ostatne rozmery su uz ovela menej podstatne.
K oblieckam, na sirku mi celkom sedi, na vysku nie, tak som hore zahol a je pod vankusom, toto vazne nie je ziadny problem, ziadne presivanie ci kupovanie novej obliecky nie je potrebne.
... potom som dostal k matracu zadarmo vankus s pamatovou penou, bol o nieco mensi, ale nie o vela, bola to velka zmena, moje problemy ustali, nemam potrebu sa prehadzovat, urcite odporucam vankus s pamatovou penou, mozno pomohol aj matrac s pamatovou penou, ale myslim ze pre krk a krcnu chrbticu je podstatnejsi vankus, viem ze som stale krutil hlavou, lebo ma stale nejak tlacil ten klasicky vankus.
Znie to ako reklama na jednu znacku, no je to pravda, len zabudni na znacky, kup si akykolvek s pamatovou penou, vysku taku, aka ti vyhovuje, dalsie rozmery nie su prilis podstatne, urcite si zvyknes, prip. aj celkove velkosti sa daju vybrat rozne. Vlastne dlzka nie je prilis podstatna, tento vankus sa pouziva len na hlavu, prisposobi sa velmi dobre, mozno sirka ma zmysel ak sa casto prehadzujes z jednej strany na druhu, vtedy ti moze spadnut hlava, zalezi aj na tom, aky si velky, resp. siroky...
Chce to si uvedomit, ze je to iny typ vankusa, nesplasne ti, takze nemusis mat hrubsi kvoli rezerve, no o to dolezitejsie je si to vyskusat, hlavne, ak spis na boku, vyskusat si ktory ti najviac sedi vyskovo, ostatne rozmery su uz ovela menej podstatne.
K oblieckam, na sirku mi celkom sedi, na vysku nie, tak som hore zahol a je pod vankusom, toto vazne nie je ziadny problem, ziadne presivanie ci kupovanie novej obliecky nie je potrebne.
-
guess.whoo
Redeemer
kamaratka si tak kupila matrac tusim od dormea a tiez ked o nom rozpravala tak sme ju chceli nahrat a poslat im to, nech to pustia do telky alebo teleshopingu 
-
hojko
Site Admin
A co vyska vankusa s pamatovou penou, aka je najpredavanejsia/najoptimalnejsia pre vacsinu ludi???
guess.whoo - aj ked to znie ako reklama, ked to funguje, pocut/vidiet to aj mimo teleshopping v telke, to je dokaz ze to funguje, aj to ze len v tejto teme to odporuca viacero uzivatelov, nejde ale o znacku, tym "zazrakom" je prave pamatova pena.
hojko - preco sa pytas, to je ako kupit si najpredavanejsiu velkost topanok. Myslim ze tu ide hlavne o sirku ramien, teda aj o to, ako clovek spi, predpokladam ze vacsina nejak na boku a vtedy rozhoduje prave sirka ramien, rozdiel pri 160cm utlej zene a 190cm namakanom chlapovi bude urcite velky. Hlava nesmie byt vo vzduchu, mala by byt v rovine. Ak je maly rozdiel, tak telo si to vykompenzuje, ale nesmie to byt prilis.
hojko - preco sa pytas, to je ako kupit si najpredavanejsiu velkost topanok. Myslim ze tu ide hlavne o sirku ramien, teda aj o to, ako clovek spi, predpokladam ze vacsina nejak na boku a vtedy rozhoduje prave sirka ramien, rozdiel pri 160cm utlej zene a 190cm namakanom chlapovi bude urcite velky. Hlava nesmie byt vo vzduchu, mala by byt v rovine. Ak je maly rozdiel, tak telo si to vykompenzuje, ale nesmie to byt prilis.
-
hojko
Site Admin
A ked spim na chrbte, tak co to ma so sirkou ramien???;)
Potom si ta mensina, ako som pisal.
Kazdopadne je lepsie si to vyskusat, netreba nutne nakupit tam kde clovek skusa, hlavne ak su tam dvojnasobne ceny...
okrem vankusa asi zoberiem aj toto mate s tym skusenost niekto?
http://vankuse.heureka.sk/penovy-klinov ... e/#section
http://vankuse.heureka.sk/penovy-klinov ... e/#section
-
guess.whoo
Redeemer
na tvojom mieste by som najskor skusil ten vankus a az potom by som si dokupil ten "zdravy" podlhlavnik
-
ROKI49
Medium Professional
Skus SCANquilt, ja mam odtial vankuse uz vyse 10 rokov, stale kupujem ten isty model, lebo inak mam problem s krkom. Vela predajni zas nemaju, ale BA,KE,ZA,NR,LM su, takze ak si z okolia tak sa da ist pozret. Urcite nie z netu....
Trussardi - treba zahodit predsudky, vhodne zvoleny vankus s pamatovou penou ti pekne vyrovna krcnu chrbticu - a ty ju chces pokrivit tym nezmyslom??