PlayStation 4
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PlayStation 4
Ale to čo sme tu riešili vôbec nieje o rivalite. Vyjadrenie názorov nerovná sa rivalita... Proste xbox prináša stále dáke novinky a vylepšenia oproti PSku, ktoré v tomto hrozne stagnuje. Tak isto keď som hráč, rád hrám hry tak si popritom nemôžem dopriať aj nejaké iné veci? Keď je proste na trhu iná konzola čo za rovnakú cenu prináša viac fičuriek a funkcií tak myslím že nieje o čom.. Naštastie PSko som predal a prešiel som na pc, no keby mam znovu brať konzolu tak určite beriem Xbox ktorý toho ponúka oveľa viac, len škoda že keď som bral PS som to nevidel.
-
lekoklatik
VIP
Nemám pocit že by som na hocikoho útočil mojím názorom. Neber si to predsa osobne, nemusíš sa pred nikým hájiť 
Aj ja som hráč. Len už nie tak aktívny no...
//v poriadku : )
Aj ja som hráč. Len už nie tak aktívny no...
//v poriadku : )
-
DeJF
Addict
Ja to neberiem ako útočenie, a už vôbec nie osobne, prečo by som mal? Veď som len napísal názor k tvojmu príspevku
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2015, 9:47)
Ak si kupim cz ps+ nastavim tento ucet ako primarny pojde mi multiplayer aj na sekundarnom slovenskom ucte?
Ked si stiahnem hru co bude free v ps+ na tom ceskom ucte budem ju moct hrat aj na sk ucte?
dalsia novinka v driveclube sprint
[youtube]vlS_B9NoOdg[/youtube]
[youtube]vlS_B9NoOdg[/youtube]
Ako včera ma to nasralo, tak dajú šprint a na 100 metroch 5 zákrut? 
Hrávaš? Môžeme dať niekedy...
Hrávaš? Môžeme dať niekedy...
Chalani neviete ako to je teraz s 1T verziou? Niekde na internete som čítal, že sa jedna o starý model len tam vymenili disk 
hej, buď počkaj alebo urob ešte lepšie: kúp si novšiu 500-ku a vymeň za 2TB. Záruka nepadá.
Čo sa týka kapacity, tak hrám skoro všetko štýlom prejdem na kompletku a vymažem, iba save zálohujem a stále mám 200 gb voľné. 8x AAA tituly a aspoň 15 "indie".
Čo sa týka kapacity, tak hrám skoro všetko štýlom prejdem na kompletku a vymažem, iba save zálohujem a stále mám 200 gb voľné. 8x AAA tituly a aspoň 15 "indie".
-
PhYs0c
King
riešime akurát s bratom kúpu ps4, je nejaká nová verzia, či?
Hej, 1TB, ale neodporúčajú ju kupovať. Kúpiť normálnu a disk si vymeniť za aký potrebuješ. Záruka výmenou HDD nepadá.
-
PhYs0c
King
niečo konkrétnejšie? aký je dôvod? gúglil som ale k ničomu som sa nedopátral, alebo ako vravíš o príspevok vyššie na čo sa oplatí počkať? práve s tou 1TB verziou majú na alze zaujímavý bundle FIFA 16 + gamepad
http://www.techradar.com/news/gaming/co ... hy-1302875
A prečo chceš FIFU? Však PES je nový king po 7 rokoch.
Gamespot 9 - King is dead, long live the king.
IGN 9,5 - Maybe the best football game ever.
A prečo chceš FIFU? Však PES je nový king po 7 rokoch.
Gamespot 9 - King is dead, long live the king.
IGN 9,5 - Maybe the best football game ever.
-
Bad.boy
Medium Professional
1 Tb verzie su dobalene este prve kusy PS4. Tieto nove 500gb su po revizii a maju mensiu hlucnost.
http://m.sector.sk/sprava/24365/pozor_a ... tb_ps4.htm
http://m.sector.sk/sprava/24365/pozor_a ... tb_ps4.htm
http://www.progamingshop.sk/sony-playst ... 26371.html Oplati sa to zobrat iba kvoli tejto hre ? Uvazujem PS 4 iba kvoli tomu,ine hry ma moc velmi nezaujali
Podľa mňa to nie system seller. Jediný system seller na PS4 je zatiaľ Bloodborne.
Uz samotna kupa konzoly kvoli jednej hre je na zamyslenie, ale ak s tym nemas problem a hra ta zaujala, tak smelo do toho
Ak chces konzolu kvoli jednej hre, tak kup PS4 z bazaru a hru samostatne. Potom to mozes hned predat s minimalnou stratou.packie34 napísal:http://www.progamingshop.sk/sony-playst ... 26371.html Oplati sa to zobrat iba kvoli tejto hre ? Uvazujem PS 4 iba kvoli tomu,ine hry ma moc velmi nezaujali
Povedzme si to inak... mozes si kupit na PS3 aj s PS3 asi za štvrtinové náklady.
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja by som do toho siel. Mas tam 3 super hry. Po ich prejdeni urcite skusis Last of Us. To si uz na 4 hrach a za rohom bude Uncharted 4
+ som si isty ze za ten cas ta este nieco zaujme.
zdravím, nemáte niekto skúsenosť s nahrávaním obrazu prostredníctvom hdmi na externý disk napr., keďže ps4 už má túto funkciu odomknutú. Lebo prostredníctvom dvokliku na share funguje iba 15 minútový záznam obrazu a chcel by som nahrávať dlhšie. vďaka.