Už ma tak neľúbi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Už ma tak neľúbi

Príspevok od používateľa susko8 »

Podpisujem sa pod kayka, opis danej situacie sedi aj u mna ako rit na serbel. Len rozmýšľam nad tým, tak hlbšie aj z inych pohľadov. Myslíte si, že naozaj všetky ženy maju problem zabojovať za ten vzťah ked menej "citia"? Pretože jedna vec o ktoru sa ja opieram je, že bolo vo vzťahu určité obdobie kedy som práve ja necítil a musel som sa dennodenne presvedčat o tom že ju mám rad. Nakoniec keď som videl ako sa trapila som sa do toho proste zakusol a asi až príliš, pretože následne sa karta obrátila... A keď som jej povedal že som možno potreboval len trochu jej lásky bolo mi povedané, že si myslela že to zvládnem sám aj bez toho. Och, mam pocit, že som sa tu skôr vyzaloval. :D Ja len, niekedy ma cele toto zráža k zemi a citim sa ako slaboch keď si spomeniem na tie slova, že som to mal zvládnuť. Mam sa tak cítiť oprávnene? Naozaj máme my muži zvládať situacie keď nam chýba trochu lásky bez reptania?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ja vidím skôr problém v chápaní vzťahu a v tom, že ľudia sa málo poznajú v týchto situáciách a do istej miery je každý z partnerov egoista a trápia ho len jeho vlastné city. Nie vždy to musí byť o emóciách, občas človek môže cítiť také prázdno, ani do práce ťa nebaví chodiť každý deň. Niekedy ani nemusí ten druhý urobiť nič zlé a vaše city ochladnú. Vtedy je fajn, keď vás niečo motivuje a nakopne zabojovať o ten vzťah. Lenže ak vtedy neprejaví city ani jeden z partnerov, tak to vo vás ešte viac ochladne. Podľa mňa ide o to, všímať si jeden druhého a dôležité je včas zasiahnuť. Keď máte pocit, že vaša partnerka je k vám chladnejšia, nekašlať na to spôsobom, nech sa s tým vyrovná sama, tak isto ani žena by nemala nechať všetko na chlapovi, keď jeho city ochladnú. Občas stačí urobiť niečo nepredvídané, aby to nakoplo emócie toho druhého, stačí dať najavo, že vám na tom vzťahu záleží a motivovať tým ten citový útlm toho druhého.
To je ale problém, keď sa v týchto situáciách parteri nepoznajú a nedokážu spolu prekonať ani prvú takúto citovú krízu.

susko8 podľa mňa občas by to mal každý z partnerov zvládať sám, ale nedá sa to neustále. Niekedy potrebuješ vonkajší podnet a motiváciu k tomu, aby si sa prinútil prekonať sám seba. O tom by mal byť podľa mňa v 50% každý vzťah, nie len o užívaní si o prijímaní, ale aj o dávaní.
Mal som nedávno dva úplne opačné vzťahy, kde prvý bol o tom, že som mal pocit, že len ja sa snažím a v druhom som mal zase pocit, že nemusím nič robiť a je do mňa zbláznená. A ani jedno, ani druhé nie je dobré, lebo keď máte pocit, že vás ten vzťah stojí veľa energie, tak to neutiahnete a zase keď vás to nestojí nič, tak si to prestanete vážiť.
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

neboj ty nic, podobne sracky som pocul aj ja, v mojom pripade ziale po skoro 5tich rokoch, odisiel som, zbalil veci za 20 minut s naseho bytu v podnajme a odisiel, par krat som za nou prisiel, z mojej strany som spravil vsetko co som spravit mohol, spravila to pocas tohto obdobia 2 krat, doteraz skoro po roku a pol ma to velmi mrzi, som toto obdobie s inou, ktora je super, no obcas sa mi sniva o byvalej a to prebudenie mi dokaze pokazit na pol dna naladu .... musis to jednoducho prekusnut a ist dalej aj ked ti garantujem ze pokial si dotycnu naozaj celym srdcom miloval zabudanie bude na dlhu dobu ..... vela stastia
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Presne nieco podobne som si zazil aj ja. Boli sme vo vztahu rok a zrazu jedneho dna mi povedala, ze uz ma tak nelubi. Nevytiahol som z nej preco sa tak stalo, stale mi tvrdila ze ona nevie preco, ale ze jednoducho ma prestala lubit, ze uz neciti to co by chcela.
Potom, asi po 3-4 mesiacoch som sa jej ozvat, ze mi chyba a podobne blbosti. Stretli sme sa, dali sme sa znova dokopy. Po velmi kratkej dobe ale prisiel na rad rozhovor a KONECNE mi povedala DOVOD, preco sa vtedy so mnou rozisla. Nieco jej na mne vadilo, ale nevedela mi to povedat do oci. Chybala tam uprimnost, nezdoverovala sa mi so vsetkym a podobne. Potom ma dlho sralo, ze preco mi to nepovedala, pretoze to nebolo nic co by sa nedalo vyriesit.
Podla mna jednoznacne ako pisal tusim kayko, jej nieco uz dlhsie vadi, len ty o tom nevies, lebo sa tvarila , ze je vsetko OK, az kym prisla chvila, kedy uz nevydrzala tu pretvarku.
Napísať odpoveď