Sluchadlovy zosilovac
Sluchadlovy zosilovac
Poprosil by som vas poradit nejaky kvalitny sluchadlovy zosilovac do 100e.
Ak som spravne pochopil vyznam takehoto zariadenia tak by som ho chcel vyuzit tak,ze ho zapojim do telefonu a ten pripojim cez aux na repraky v aute.
Ma vobec taketo riesenie zmysel? Bude citelna zmena? Za poradenie vopred dakujem
Ak som spravne pochopil vyznam takehoto zariadenia tak by som ho chcel vyuzit tak,ze ho zapojim do telefonu a ten pripojim cez aux na repraky v aute.
Ma vobec taketo riesenie zmysel? Bude citelna zmena? Za poradenie vopred dakujem
Re: Sluchadlovy zosilovac
100 € len kvoli tomu? Nebude lepsie vymenit rovno cele radio za nejake s USB vstupom? Budes to mat pohodlnejsie a mozno aj lacnejsie, lebo Pioneer radia s USB zacinaju na 60-70 eurach.
Mame bmw e60 s idrivom,cize tam nic nevymenim 
Aha, tak potom nic
A to hra z mobilu az tak potichu? No inak si myslim, ze na tvoj ucel by sluchadlovy zosilnovac mal posluzit dobre. Akurat musis vyberat z tych, co maju bateriu. Konkretne ale poradit neviem, nemam s tym skusenosti.
Nie nehra to potichu,hra to celkom dost hlasno,ale skor mi ide o kvalitu.myslel som si ze ten sluchadlovy zosilovac zvysi aj kvalitu reprodukcie hudby, ci on sluzi len na zvysenie hlasitosti?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nebolo by potom lepsie kupit nejaky prehravac na hudbu a pustat to z toho?
-
Ryan Giggs
VIP
Sluchadlovy zosilovac zosiluje, nelepsi zvuk. Moze sice pomoct sluchadlam ktore nedokaze konkretny zdroj dostatocne uzivit, ale kupovat to pre toto pouzitie je absolutny nezmysel.
Ked uz tak nejaky usb dac ktory pichnes do telefonu (ak taku podporu telefon ma), ten zvuk zlepsi. Tiez ale nevidim zmysel pri pouziti v aute. I ked dac sa da kupit aj za par supov.
Ked uz tak nejaky usb dac ktory pichnes do telefonu (ak taku podporu telefon ma), ten zvuk zlepsi. Tiez ale nevidim zmysel pri pouziti v aute. I ked dac sa da kupit aj za par supov.
Ako vidim tak to nema zmysel,dakujem za vysvetlenie
Alebo ten zdroj no, cez aux je to sakra citit ci je telefon taky alebo onaky, pouzival som v aute pri rovnakej aparature Sony Xperia ARC S, Samsung Galaxy S3 mini a iPhone 6.
Xperia ARC S hrala OK.
Galaxy S3 mini hral príšerne (vseobecne na samsungy a ich zvukove outy sa dost kydá...)
iPhone 6 velmi dobre.
Mozno ze riesenie je kupit lepsi mp3 prehravac a kvalitny aux kabel ako skusat zosilnovat aux ktory ak sa nemylim nie je stavany na zosilneny vystup hoci to je u sluchadloveho zosiku asi len minimum...
Xperia ARC S hrala OK.
Galaxy S3 mini hral príšerne (vseobecne na samsungy a ich zvukove outy sa dost kydá...)
iPhone 6 velmi dobre.
Mozno ze riesenie je kupit lepsi mp3 prehravac a kvalitny aux kabel ako skusat zosilnovat aux ktory ak sa nemylim nie je stavany na zosilneny vystup hoci to je u sluchadloveho zosiku asi len minimum...