Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Ale teraz vďaka Valve poklesli aj ceny skinov na M4A1
aj ked sa jedna o css ale toto su nejake long BH nie?je taketo nieco mozne ja v go?nieco davnejsie som cital ze oproti 1,6 je bh tazsie spravit,lebo sa tam snazili to nejako zamedzit
Tusim ze v Css to bolo dost jednoduche spravit bhop a ked si uz vedel fakt perfektny movement na bhop tak si dokazal taketo veci. V cs:go som zatial nic podobne nevidel a jediny koho som videl davat trochu podobny bhop bol FRANKIEonPCin1080 bohuzial pouzival script.
a ja som sa pred tyzdnom konecne dostal k M4A1-S Hyperbeast... fmlJump3r-ko napísal:8:00, Valve Headquarters:
"Ako by sme dnes nasrali hráčov CS:GO?"
"Kompletne doj*beme M4A1"
"Dobrý nápad!"
A nový patch je na svete.
Ale armon pen. este nie je zredukovany tak ako pisu v patchi
lol vyzera to fakt divne tie nove "akoze noziky"
Ako vidim po update s odstupom casu a aktivneho hrania za dva dni vidim ze cs:go ide pomaly ale isto do srac.... 
Prečo by malo ísť do sračiek? Čo je na tomto update zlé? Pridali nové animácie a tým fixli hitboxy. Konečne, po troch rokoch. Čo sa týka M4A1-S, nerf mal prísť už dávno, keďže tá M4ka bola až moc silná a navyše, všetky mapy okrem Dust2 sú CT mapy.
Takže mne sa ten update pozdáva a hejtujú ho skôr tí, ktorí hrajú max. Competitive a public.
Takže mne sa ten update pozdáva a hejtujú ho skôr tí, ktorí hrajú max. Competitive a public.
Tak asi aj ja som dalsi MM hejter /supreme/....ale tento novy update nema na 64 ticku uz co robitrados915 napísal:Prečo by malo ísť do sračiek? Čo je na tomto update zlé? Pridali nové animácie a tým fixli hitboxy. Konečne, po troch rokoch. Čo sa týka M4A1-S, nerf mal prísť už dávno, keďže tá M4ka bola až moc silná a navyše, všetky mapy okrem Dust2 sú CT mapy.
menili aj zvuky zbrani,alebo sa mi to len zda?
Mne sa jedine nepaci ten novy noz. Presedlal som spat na M4A4, ta sa mi vzdy pacila viac 
No prave naopak, odkedy vysiel update sa na 64 hra ovela lepsieModel napísal:
Tak asi aj ja som dalsi MM hejter /supreme/....ale tento novy update nema na 64 ticku uz co robit![]()
presne tento pocit som nadobudol... na Faceite (128 tick) nadavam neviem nic zabit, mam taky divny pocit ako keby robim vsetko spravne ale neprinasa to vysledok (kill), ked mam proste zly den vidim ze hram jak retard ale teraz mam pocit ze hram dobre a nepada to proste taka bezmocnost. Na druhu stranu, po dlhsej dobe ma donutil faceit ist hrat matchmaking a to som ho prestal hravat uz davno a ani som nemal rank 3 to som musel vycasualovat no a tam uplny opak.. tam to proste padalo, kam som strelil tam to padlo, nechapal som... A to sme nehrali snad proti uplnym lamam myslim 4GE a jeden supreme hned mi to hodilo eagla 
skoro ako za starych 1.6 casov
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako je to po novom s cheatermi? Nachadzaju sa kazdom zapase, alebo je to skor stasti (nestasti) narazit na nejakeho?
Pytam sa preto, lebo v poslednom case, ked hram kompetetiv, niektore shoty su fakt neskutocne - nerealne. Mozem sa snazit akokolvek, tak super je vzdy o krok predomnou.
Cital som, ze existuje nejaky Overwatch, cez ktory si viem pozriet zaznam, no nikde v hre som taku moznost nenasiel.
Pytam sa preto, lebo v poslednom case, ked hram kompetetiv, niektore shoty su fakt neskutocne - nerealne. Mozem sa snazit akokolvek, tak super je vzdy o krok predomnou.
Cital som, ze existuje nejaky Overwatch, cez ktory si viem pozriet zaznam, no nikde v hre som taku moznost nenasiel.
aky si rank? Overwatch sa odblokne po 100 vyhrach myslim. Ale to nie je aby si si pozrel "zaznam".
Mylis si pojmy:
http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/
Dema z poslednych zapasov najdes tak, ze v hre hore das Watch, Your matches a vyberies si
Mylis si pojmy:
Dema z poslednych zapasov najdes tak, ze v hre hore das Watch, Your matches a vyberies si
-
Yos
Professional
Nemam este zaradeny rank, ale matchmaking mi vybera ludi z AK-ckami a vyssie.
Ked pridem domov, dam sem video, co som natocil cez jeden match, kde mi typek dal instantne hlavu z AK, pricom ja som ho cely cas videl, ako ma v ruke knife. Proste nechapacky
Ked pridem domov, dam sem video, co som natocil cez jeden match, kde mi typek dal instantne hlavu z AK, pricom ja som ho cely cas videl, ako ma v ruke knife. Proste nechapacky
-
DeJF
Addict
Nieje daný presný počeť po koľkých výhrach sa to odomkne, napr. mne sa to odomklo keď som mal menej výhier ako kamarát a on stále nič .. no nepamatam si pri kolkatke to bolo.Slayter napísal:aky si rank? Overwatch sa odblokne po 100 vyhrach myslim. Ale to nie je aby si si pozrel "zaznam".
Mylis si pojmy:
Ono je to cca 140-160. Ja pri 113 to stale nemam.