Zdravim, nepoznate nieco na odburavanie unavy? Nieco co nieje nezdrave ako energetaky a tiez mi pls neradte spanok na ktory samozrejme nemam cas kedze riesim takyto problem, praca skola sport pomedzi to dalsie veci, dost to bere energiu a hlavne pri uceni kedy uz clovek nieje v pohybe tak mi pada hlava niekedy uz pocas obeda, nejake caje alebo ine doplnky na kazdodenne uzivanie? Nasiel som nete veci ako
http://www.dmae.cz/dmae-odstraneni-unav ... libida.php
Co so o tom myslite? Alebo viete doporucit nieco co funguje co mate overene? Za reakcie vopred dik
nieco na odbúravanie únavy
-
mirak2
Hardcore addict
Re: nieco na odbúravanie únavy
mne pomaha hroznovy cukor, caj s guaranou. a pit vela vody. idealne cistej vody z vodovodu.
tu je tema kde sa rozoberalo aj DMAE nootropika-t190878.html
Ten produkt na ktory si dal link je neuveritelne predrazeny, bezne sa da kupit mnohonasobne lacnejsie, napr mne sa podarilo 1kg cisteho DMAE za necelych 30€
Inac DMAE je dobra vec na podporu mozg cinnosti,len to neprehanat s davkovanim.
Ten produkt na ktory si dal link je neuveritelne predrazeny, bezne sa da kupit mnohonasobne lacnejsie, napr mne sa podarilo 1kg cisteho DMAE za necelych 30€
Inac DMAE je dobra vec na podporu mozg cinnosti,len to neprehanat s davkovanim.
-
Wishmaster
Medium Professional
fajna sprcha, kavicka, teple jedlo(hoci aj kakao, ale zohriate), trocha sa prevetrat(vyprdiet
) )..
Ja som zacal ficat na kavicke a naozaj mi to pomaha, aby som v skole zostal ako tak pozorny a aby som nezaspal na prednaske. Dovtedy som kavu nepil nejako extra.