Poradte :studovat anglictinu v Kosiciach alebo Presove?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kam na anglistiku?

Hlasovanie ukončené 08 sep 2015, 6:46

Presov
1
25%
Kosice
3
75%

Celkom hlasov: 4

qwerty-xyz

Re: Poradte :studovat anglictinu v Kosiciach alebo Presove?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

guess.whoo napísal:kks qwerty a nenapadlo ta, ze tam ide kvoli studiu? tebe uz dobre bije na gebeň z toho sexu

poradte - o tych EU studiach neviem, ale tie britske/americke boli zamerane na prekladatelstvo. pokial nechces ist na prekladatelstvo tak je dobry odbor aj v RK

povinne by som vas dal vsetkych na dva roky na bastilu do ziliny, .... verim ze polovica z vas by sa zabila a druhy by oteplela, .... :| tak mi to nemel,ze mne bije sex na hlavu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsetky temy co sledujem a prispejes do nich, tak pises len o tom, kde su ake zeny a kde ich rychlejsie zbali aj ked ta tema o tom nie je (ako napr. tato)
ja mam vysku za sebou, odzite mam urcite viac ako ty tak tu nedavaj rozumy ;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty qwerty.... tak mi povedz ti eksper, ze keby si nas chudakov, co nevedia zenu zbalit ani tam kde nikto iny nema vtaka, dal na onu, cotoje, bastilu...

...aky rozdiel by to bol proti stavu doteraz?
qwerty-xyz

:| zeby si pri vysokej skole a jej zvazovani uvazoval prave aj nad moznostou vyskytu zien v meste, na skole. :|

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2015, 12:08)
guess.whoo napísal:vsetky temy co sledujem a prispejes do nich, tak pises len o tom, kde su ake zeny a kde ich rychlejsie zbali aj ked ta tema o tom nie je (ako napr. tato)
ja mam vysku za sebou, odzite mam urcite viac ako ty tak tu nedavaj rozumy ;)

:| a kde mas vysoku skoncenu? lebo v ziline isto iste ne. lebo keby si bol na intraku tam kde pisem, tak jedinou zenou ktoru by si mal k dispozicii by bol transexual JOZKO, .... :| pisem jedinou, okrem toho by si si mohol zaspasovat s frickarom vasnivo okusujucim carbonove kable od zdrojaku ako vrchol vecera, popripade ist do sprchy s latentnymi homo kulturistami, ktorym kebyze sa zapacis tak mas natrhnuty kakac ako v americkom vazeni.

:psssst: ako vrchol diskoteky by si bol pozvany na chlupateni, ked mas dost chlpatu hrud, niekto z PEDASU by ta vyzval na suchanie si holych hrudnikov o seba v strede diskoteky. :psssst: takze kaaaamo, mozes mat vysku skoncenu, ale kto nezazil homo zonu, nevie o com pisem, a kto zazil, bud nikdy nechce, alebo to bude donekonecna zlahcovat. pritom pri prvej prilezitosti ked vytahujem mobil kazdy odvracia hlavu, lebo vsetci vedia ze tie videa mam. :psssst:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tvoje homo zazitky tu nikoho nezaujimaju. ja ta odsudzovat za to nebudem, vsak kazdy podla svojho gusta, ale tema je o inom
qwerty-xyz

ano, kazdy podla svojho gusta, ako heteraka ta hodim medzi buzny, uvidime ci to bude podla tvojho gusta, .... podla mojho to nebolo, preto radim ludom orientovat sa na vysokej skole aj podla toho. ci si zamrda, alebo bude mrdany.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

takze si bol zavrety v ohradenej budove, z ktorej sa nedalo nikam odist, obklopeny samymi homosexualmi, ktori ta dozivotne poznacili...uz potom chapem, vsetko chapem
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

guess.whoo napísal:takze si bol zavrety v ohradenej budove, z ktorej sa nedalo nikam odist, obklopeny samymi homosexualmi, ktori ta dozivotne poznacili...uz potom chapem, vsetko chapem
jedine toto moze vysvetlovat povahu jeho prispevkov...
querty, skus si precitat nazov temy, mozno ti blikne, ze si opet mimo
qwerty-xyz

nie som, Holka chce radu. A ja jej radim vyberat si skolu aj podla toho aby sa popri tej skole mohla s niekym zoznamit, a ten okruh ludi ktori jej budu po voli bude vacsi len v pripade ak bude v meste kde bude chlapcov viacej.

:| A dalo sa utiect zo ziliny, aj sa to vo velkom robilo, ale stale si sa musel do ohradky vratit. :? :? :? :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ten OT by sa zisiel premazat.

Chcem sa spytat, preco anglictinu? co chces po skole robit? Lebo ak to nebudu preklady/tlmocenie, tak neviem ci by nestalo za to skor studovat dalsi jazyk. Napr. nemcinu, francuzstinu, rustinu.. Je vela pracovnych ponuk kde vyhladavaju kombinaciu 2 jazykov.
Napísať odpoveď