Prípadne ak niekto pozná iné riešenie, starký býva v Banskej Štiavnici, časť Štefultov ulica požiarnicka. Má príjazdovú cestu vlastného pozemku k domu pekných 150 metrov takže optiku mu tam asi nenatiahnu O:) preto som pozeral mobilné nety.
Mobilný internet
Mobilný internet
Zdravím, starký sa rozhodol zadovážiť si internet + počítač a výber ostal na mňa. Čo sa týka počítaču tak mu niečo vyberiem ale kameňom úrazu sa stal výber internetu
čo som pozeral orange/o2/telekom tak najrozumnejšie vyzeral asi telekom ale aj tam bol prenos obmedzený plnou rýchlosťou na 8/16gb. Je to dosť?? úprimne si neviem predstaviť koľko človek naťahá do pc keď iba prezerá internetové stránky a možno občas dáke to video. Keby viem že ostane čisto pri fórach a článkoch tak by tých 8gb asi aj stačilo nie?? Na druhej strane ak začne pozerať videá tak sa môže rozlúčiť aj s 16
Prípadne ak niekto pozná iné riešenie, starký býva v Banskej Štiavnici, časť Štefultov ulica požiarnicka. Má príjazdovú cestu vlastného pozemku k domu pekných 150 metrov takže optiku mu tam asi nenatiahnu O:) preto som pozeral mobilné nety.
-
zdravotnik
Light Professional
Re: Mobilný internet
Pokrytie Swan a 4G internetu si nepozeral? Modem Huawei 3372 kúpiš na ebay za nejakých 27EUR, mesačne 5EUR za 100GB s nejakými obmedzeniami.
Poprípade klasické ADSL...
Poprípade klasické ADSL...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
swan by bol najlepsi, ale nie je v zozname miest na stranke. chod k nemu a pozri na mobile ci ti najde ich siet (ak mas 4G mobil)
ak nie tak mu bude stacit aj 5GB od O2, ktore mozes mat za 7,50 v tom pripade, ak si zoberies simku bez tabletu/telefonu a kazde 3 mesiace si prides po novu.
to znamena - zajtra pojdes do O2, vybavis si SIM na fakturu, dostanes zlavu 50% na prve tri mesiace. v decembri par dni pred koncom fakturacneho obdobia pojdes znova do O2 s tym, ze tento program chces zrusit a chces znova novu sim, na ktoru dostanes znova 50% akciu a budes to mat za 7,50.
hej je to kusok otravne, ale vlastne zajdes do predajne len 4x rocne co nie je katastrofa a 5GB za 7,50 ti neda nikto
ak nie tak mu bude stacit aj 5GB od O2, ktore mozes mat za 7,50 v tom pripade, ak si zoberies simku bez tabletu/telefonu a kazde 3 mesiace si prides po novu.
to znamena - zajtra pojdes do O2, vybavis si SIM na fakturu, dostanes zlavu 50% na prve tri mesiace. v decembri par dni pred koncom fakturacneho obdobia pojdes znova do O2 s tym, ze tento program chces zrusit a chces znova novu sim, na ktoru dostanes znova 50% akciu a budes to mat za 7,50.
hej je to kusok otravne, ale vlastne zajdes do predajne len 4x rocne co nie je katastrofa a 5GB za 7,50 ti neda nikto
ak som to spravne pochopil, swan funguje iba ked je 4g? pokial si mimo pokrytia tak nie je ziadny downgrade na 3g alebo grps?
-
guess.whoo
Redeemer
spravne
-
Sarger
Guru wannabe
Swan to bohužiaľ nemá vychytané a prichádzajú o dosť potencionálnych zákazníkov. Ktovie, či vymyslia niečo do vianoc.
-
guess.whoo
Redeemer
tak uz teraz sa da predlzit akcia na net za 5€ az do konca bud. roka
Mám 4G a nedá sa tam chytiť, bol som sa informovať v orangy/telekome a tie ponuky sú na dnešnú dobu dosť smiešne. Keby tam bývam napr. ja tak sa môžem aj po**** pretože DSL tam nie je "bezpečné" zaviesť a ostáva to len na mobilný net.
Ten ponúka telekom s 5gb prenosu na full speed za 18 euro
a potom priškrtenie na 60kbits O.o v orangi tam za takú sumu dostanem 6gb ale potom priškrtenie na 128kbit čo je kus znesiteľnejšie ale možno tak pre môjho deda. Ako užívateľovy čo rád pozerá firmy a a tiež video tutoriál/seriál na youtube je to vlastne nevyriešiteľné. Už len kúpiť vlastný satelit. Skúsim sa ešte informovať o tom O2 len neviem kde máme v meste pobočku 
Ten ponúka telekom s 5gb prenosu na full speed za 18 euro
-
zdravotnik
Light Professional
A šírenie vzduchom taktiež neprichádza do úvahy? Od nejakého lokálneho providera?
Kód: Vybrať všetko
http://pavelsmutnyaquafind.webs.com/
http://mcnet.ctr.sk/-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, este pohladaj na googli nejakych lokalnych. ak ma stary otec "vyhlad" na ich satelit tak to ma vyriesene, aj ked si myslim, ze aj 2GB mesacne by mu stacili