Ahojte,
doteraz som pouzival synopsi.tv, ale pred par tyzdnami ukoncila provoz. Viete mi odporucit stranku, ktora nahradi prave synopsi.tv? V podstate mam poziadavky presne ako boli funkcie v synopsi.
1. Ukladat si filmy ako pozrete a hodnotit ich, to zvladne asi kazda. Tvorit si zoznamy "watch later" filmov a odporucat filmy okrem videnych idealne aj s nejakym enginom podla mojej historie.
2. Idealne by bolo, ak by na stranke bol rovno aj trailer ku filmu, nech ho nemusim osobitne hladat.
3. sledovanie tv shows - udrzovat zaznam poslednej videnej casti a informovat/zobrazovat, kedy vyjde nova cast.
Pouzivate nieco podobne?
stranka na movie a tv show recommendations
Re: stranka na movie a tv show recommendations
Na filmy hadam CSFD/IMDB, tam su upozornenia, traileriky, vlastne ako aj ty pises - to vedia asi vsetky stranky. Na serialy by som skusil tv.com, tam by to malo ist.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
https://showrss.info/ + https://github.com/mipstian/catch je celkom fajn na sledovanie novych casti.
Ako to funguje awtt?
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na showrss si nastavis serialy ktore sledujes, ono ti vygeneruje rss s magnet linkmi vzdy ked vyjde nova cast.
Catch uz je len jednoduchy wrapper na rss citacku co ti tu novu cast automaticky stiahne.
Catch uz je len jednoduchy wrapper na rss citacku co ti tu novu cast automaticky stiahne.
Aj uTorrent dokaze citat tiez RSS.
Na pripomenutie serialov pouzivam SeriesGuide na androide.
Nakoniec som nasiel nieco dost podobne. Odporucania tam sice nie su take dobre, aspon co som zatial pozrel. Su tam ale filmy, tv shows, zoznamy, watchlist a dnes som instaloval aj scrobbler na linux. Trakt.tv ak to niekoho zaujima. Ale diky za vase odkazy, vyzera tiez uzitocne!