No tie ceny boli o pár eur nižšie v rámci PRE-ORDER, ak ste si to objednali dopredu pred vydaním. Po Vydaní trochu stúpli.
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2015, 4:24)
Zhodnotenie hry:
- dobrá hrateľnosť, asi aj lepšia ako vo FIFA 15 (lepšie prihrávanie, strely aj bránenie)
- zase o kúštik lepšia grafika
- dosť škaredé menu nehodné roku 2015 (vo FIFE 15 bolo fakt krásne a pekne urobené, tu mi to príde riadny krok späť čo sa týka celkového grafického prevedenia)
- neviem či som slepý, ale pri zrýchľovaní (E) kedy som k tomu ešte naraz používal ľavý shift (hráč vtedy dával úplne rýchle nábehy smerom dopredu s loptou), tak tu už táto funkcia vôbec nie je, a dá sa používať iba to klasické zrýchľovanie (E)

Rozdelil by som hru do dvoch častí: 1. mínúsová je samotné menu a celkový pohyb a akcie v ňom v rámci hry, ktoré je nielen že škaredé, ale ešte aj miestami dosť seká, keď v ňom behám (hra - zápas mi ide na 1920x1080 a maximálnych detailoch, 8xAnti Aliasingu atď, úplne bez jediného seknutia, takže to tak proste nahovno spravili). A síce je to tá menej podstatná časť hry, u mňa celkový dojem z hry aj tak kazí.
2. plusová časť hry je po zapnutí zápasu, kde je všetko pekné aj graficky a má to dobrú hrateľnosť.
Moje subjektívne odporúčanie:
Kto má peňazí dosť, tak nech si kľudne kúpi, v podstate je FIFA 16 celkom dobrá, ale zase nič, z čoho by človek padol na zadok. Pre koho je vzácne každé euro, tak si myslím, že si kľudne môže vystačiť aj s FIFA 15 do vydania FIFA 17.