Zdravím,
hľadam nejaky program, alebo stranku na konverziu skladieb v mp3, wav formatoch do midi. Chcem si instrumentalne nahravky dat do digitalneho notoveho zaznamu, čiže doležite je aby bol zvuk čo najčistejší. Zatial čo som skúšal boli všetky možné free online konvertory no tym sa to moc nepodarilo. Ak nahodou o niečom viete, poradte. Diky
mp3/wav do midi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: mp3/wav do midi
Nie je nahodou Midi format vyslovene jednoduchy format vhodny akurat tak na klavir??? Ak sa nemylim, tak prave na tento ucel sa pouzivat tento format, teda na klavir, piano, nejaku trubku ci saxofon, nic viac to fakticky nevedelo. Proste to boli zapisane noty, asi ako keby si ich mal pred sebou v zozite na hudobnej vychove, pred sebou klavir a hral by si. Cize cela ta tvoja konverzia skladieb je nezmyselna.
Re: mp3/wav do midi
Ja sa na nejaky program pamatam, ale nebol free, urcite to nie je dokonale, ma to limity, no kedze v tom nemam prehlad, odporucam vyskusat si par vysledkov guuglu, staci tam natukat toto:
mp3 to midi converter free
Su tam aj rozne navody, tak skusaj, ma to ale limity, mozno podobne ako prevod reci do textu.
mp3 to midi converter free
Su tam aj rozne navody, tak skusaj, ma to ale limity, mozno podobne ako prevod reci do textu.