Dobrý deň,
už pár dní riešim problém. Mám multihosting od WebSupportu a približne 30 webstránok. Ako iste viete, websupport má už dlhé mesiace problémy s výpadkami atď, tak som sa rozhodol prejsť inde.
Mojím favoritom bol Wedos.cz, avšak oni multihosting neponúkajú. Majú len možnosť doobjednať si neobmedzené množstvo aliasov, to mi všan nepomôže pri vytváraní e-mailových schránok pre klientov ([email protected], [email protected]).
Zvažujem aj VPS, ale nikdy som s tým nerobil, tak neviem čo a ako..
Takže viete mi odporučiť kvalitný multihosting? CZ, SK, ale aj zahraničiu sa nebránim.
Za každú radu budem veľmi vďačný.
Ďakujem.
Hľadám kvalitný hosting
Re: Hľadám kvalitný hosting
Kolko si za nieco take platil vo Websupporte? Poziadavky mas ake co sa tyka miesta na disku, databaz a ineho?
Konkrétne za multihosting 108 bez DPH, no k nemu sme neskôr brali aj the hosting, ktorý vychádza tuším ešte viac..
Väčšinou má jeden web jednu DB, občas sa stane, že má web aj subdomény, ktoré potrebujú vlastné db tiež..
HDD aspoň 30-50GB (síce to zrejme nevyužijeme, ale istota).
E-Maily - doména má väčšinou 1-2 schránky.
Väčšinou má jeden web jednu DB, občas sa stane, že má web aj subdomény, ktoré potrebujú vlastné db tiež..
HDD aspoň 30-50GB (síce to zrejme nevyužijeme, ale istota).
E-Maily - doména má väčšinou 1-2 schránky.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mas aj nejaku blizsiu predstavu co pozadujes, popis sluzieb atd...??? Ak ano, tak mi napis spravu a mozno nieco vymyslime.
@hojko odpisal som v SS