externa zvukova karta
-
likvidator
Amateur
externa zvukova karta
zdravim kedze mi odisiel audio konektor na ntb tak zhanam nejaku externu zvukovu kartu klasicku s usb portom ... mal som doteraz klasicku realtek hd audio tak chcel by som nieco na podobnej alebo lepsej urovni najlepsie nieco tak za 20e alebo ak by bola nejaka o dost lepsia tak by som si aj priplatil nieco .. skratka pomer cena/vykon .. sluchadla mam Audio-Technica ATH-T500
-
Ryan Giggs
VIP
Re: externa zvukova karta
Za 20 eur mozes zabudnut zeby bolo nieco co hra lepsie. Skor naopak. To sa neoplati kupovat. Totizto take karty ako tu za 20, kupis z Ciny za 5 eur.
Ten konektor co ti odisiel bol zdruzeny s mikrofonnym vstupom alebo mic mas zvlast?
Ten konektor co ti odisiel bol zdruzeny s mikrofonnym vstupom alebo mic mas zvlast?
-
likvidator
Amateur
nwm ako myslis zdruzeny.. microfon vstup je hned vedla audio vstupu a ten ide normalne ... respektive funguje aj audio vstup len ked pripojim sluchadla tak to notebook nerozozna a hra notebook a sluchadla naraz ... btw a mozem aj z ciny kupit dajme tomu tak za 30e
-
Ryan Giggs
VIP
Zdruzeny je taky ze je len jeden konektor ktory sluzi ako sluchadlovy vystup a zaroven aj ako vstup. Ty to mas ale zvlast, co je daleko lepsie kedze ti staci usb dac bez mic vstupu a tym mas daleko sirsie moznosti vyberu.
Potenciometer potrebujes alebo sa bez neho obides?
Potenciometer potrebujes alebo sa bez neho obides?
-
likvidator
Amateur
jj staci iba audio vstup a potenciometer netreba .. proste nieco jednoduche a nech to ma aspon nejaku kvalitu
-
Ryan Giggs
VIP
-
likvidator
Amateur
najviac sa mi pozdava ten prvy a aky kabel presne nato aby som to pripojil ? a pisu tam nieco ze treba ovladac ( driver ) nainstalovat to pride aj s cd alebo po pripojeni mi to hodi nejaky odkaz ci ?
-
Ryan Giggs
VIP
usb kabel.
Drivery mozno Asio stacia, chce to spytat sa predajcu.
Drivery mozno Asio stacia, chce to spytat sa predajcu.