[kvety] osobne/poslickom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eustajl
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

[kvety] osobne/poslickom

Príspevok od používateľa eustajl »

Caute, chcel by som dorucit jednej kamaratke kvety do roboty a silno rozmyslam, ze ci jej ich poslat nejakym poslickom s nejakou pozdravenkou alebo jej to ist zaniest osobne(teraz to je medzi nami trocha horsie), niesme pohadany, len sme spolu par dni vobec nekomunikovali, zacala skola jedno s druhym, takze sa toho aj trocha bojim.. hlavne koli tomu, ze sme stravili spolu vacsinu prazdnin a ja stale ani neviem nacom som a ona sa ktomu ani neviem vyjadrit
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: [kvety] osobne/poslickom

Príspevok od používateľa test »

A v akom si vztahu s nou? Kamarat, priatel, frajer, milenec, kamarat s vyhodami?
eustajl
Expert
Expert

ako som povedal kamaratka(nic vazne medzi nami nebolo, padlo par pus), ja by som od toho chcel urcite viac, a nechcem nanu ani tlacit s nejakou odpovedou ;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je lepsie v takom pripade kupit par ruzi a odniest jej ich osobne?
eustajl
Expert
Expert

nakolko robi v podniku kde sa premelie cez den dost ludi, nechcem sa tam ukazovat, len tak, ze podam jej kvety a odidem(pride mi to dost trapne, nakolko ma poznaju aj jej kolegovia ktory nevedia ani otom, ze sa nejak extra kamaratime).
myslim, ze keby nejake (annonymne) kvety by boli zaujimavejsie(vyber kvetov som volil taky aky viem, ze ma rada lebo mi otom rozpravala) takze asi dlho nebude rozmyslat kto ich poslal
ci aky mas nato nazor ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Cize sa za teba hanbis, ty sa hanbis za nu alebo sa hanbis za vase kamaratstvo? Lebo tak mi to pride. Okrem toho, ze pracuje, ma predsa aj volny cas. Co tak jej ich dat osobne po praci? Ak ti to robi problem, tak jej ich posli teda aj poslickom.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem ci kvety su to prave v tomto pripade
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Suhlasim s CheZterom. A ak jej chces dat kvety aj napriek tomu, tak urcite osobne. Co si od toho slubujes, ocakavas ?
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

a preco jej ich neodnesies domov, preco ich chces zaniest do prace ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Preco ju nezavolas na kavu, na veceru, na caj, na pivo, nedas jej ruzicku, neospravedlnis sa alebo nevyjasnis s nou situaciu osobne, v klude a vo dvojici? Myslis, ze poslicek s kvetmi za tena vyzehli situaciu a zlepsi tvoje sance?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

No podľa mňa by to skončilo tým, že by ti zo slušnosti poďakovala, povedala, že na čo si zbytočne míňal peniaze a že si si nemal robiť starosti a tým by to skončilo. Ty by si čakal, že sa ti hodí okolo krku, ale ona len sucho poďakuje bez ďalšej reakcie. Akurát sa budeš cítiť ako hlupák. (vlastná skúsenosť)

Napíšem ti to rovno. Keby chcela byť s tebou, tak už ste spolu. Len od toho zbytočne veľa očakávaš a to ťa sklame.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

pinco napísal:No podľa mňa by to skončilo tým, že by ti zo slušnosti poďakovala, povedala, že na čo si zbytočne míňal peniaze a že si si nemal robiť starosti a tým by to skončilo. Ty by si čakal, že sa ti hodí okolo krku, ale ona len sucho poďakuje bez ďalšej reakcie. Akurát sa budeš cítiť ako hlupák. (vlastná skúsenosť)

Napíšem ti to rovno. Keby chcela byť s tebou, tak už ste spolu. Len od toho zbytočne veľa očakávaš a to ťa sklame.
seems legit,...

eustajl, prilis dlho si chodil okolo horucej kase, az vychladla...
Napísať odpoveď