Tlacenie na vykres
Tlacenie na vykres
Ahojte potrebujem nakopirovat par technickych vykresov a potrebujem vediet ci by sa mi nezadrela tlaciaren
.Viem ze sa niekedy tlaci aj na hrubsi papier napr. na fotky ale predsa len je to trosku iny material.Jedna sa o tlaciaren HP LaserJet Pro MFP M125nw.
Re: Tlacenie na vykres
No a co vlastne chces? Pokial ide o normalny vykres, tak to v pohode vezme. Ak by sa aj papier zasekol, vzdy sa da nudzovo vytiahnut - niektore tlaciarne maju vzadu otvaranie a dokazes papier vytiahnut od valcov alebo niekde odklopis vrch, vyberies toner a mozes vybrat papier. Tlacil som velakrat na vykres, aj na atramentovej, aj na laserovke a nebol problem. Problem byva skor pri tenuckych papieroch v vahe 30g/m2, pretoze ich zvykne pozut.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na HP stránke som sa dozvedel prd, na datart.sk pre tlačiareň HP LaserJet Pro MFP M125a majú v parametroch gramáž papiera do 240g/m2. Ak máš k tlačiarni návod, tak si to tam radšej skontroluj, ale myslím, že by nemal byť veľký rozdiel medzi tvojou M125nw a datartovou M125a.
Výkresy, čo som pogooglil, majú gramáž 180, takže by to nemal byť problém
Výkresy, čo som pogooglil, majú gramáž 180, takže by to nemal byť problém
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Oznacenie "nw" znamena, ze ide o network + wifi, cize tlaciaren s LAN portom pre siet a tiez s wifi.
Islo to vpohode,dakujem